Любители на кучета - 74

• 41 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София

matze
то и аз искам да съм куче у вас

Рея категорично не иска да се разхожда преди 9
в работата лежи на вратата на халето и гледа отвътре и неще да излезе
че се е и настанила пред един нидустриален вентилатор да и вее

опитвам да измисля къде да ходим утре

# 286
А Джина става все по-непослушна. Приемам съвети как да я контролирам. Пак се изпишка в коридора. Прави ми впечатление, че е много урината, явно не се сдържа, но като й кажа хайде на вън и й е топло, не й се излиза. Пак започна да се катери по мебелите, рови в кофата - расте си като маугли.
Котето каза да не й се карам за пишкането, но не издържах. Развиках се... Sad Наистина не зная как да подхождам с нея. На вън като е, повечето пъти я пускам сама в двора да си тича по час, час и нещо или със съседското куче доста си играят. Вашите животинки пишкат ли у дома? Преди като я извеждах контролно към 16 не пишкаше, но сега е такава жега... тя и в 18 не иска да излиза

# 287
  • София
то и Рея не иска
ама никой не я пита
излизаме, пишкаме и вкъщи
график му е майката

а за белите - постоянство
тя горе, ти я сваляш
и така
или, като мен, си купуваш хубави платове за постлане на диванчето и вдигаш ръце

# 288
Препоръчайте ми куче,което не лае много

# 289
  • София

Почти всички малки породи джафкат доста.  Wink
Имам голдън на 7 години, гледам я в апартамент и никога не лае.
Понякога лае, когато сме на село и пази двора от "враговете".  Mr. Green

# 290
Аз искам малки,които не лаят

# 291
 Според мен, всички кучета лаят. Аз имам френски булдог.  На почти 3м. и вече започна да лае по пернати на балкона. Е, не грамогласно, че все още няма глас ноо важното е че показва гласовити данни за това.

# 292
Ох не мога хаххабаба моето куче... Не знам на Страхо от къде му е името обаче Джина ме съсипа. Лежи си мирна на фотьойла и външната врата от течението се отвори. Ей като се стресна това мити купе, хоп скочи на дивана до мене, настани се в скута ми, после стана и мина зад гърба ми. И до сега ми диша във врата. Куче пазач, спор да няма Joy:joy
Малко след това царствената ми особа беше безсрамно изритана от дивана в опитите й да се скрие възможно най-добре зад гърба ми Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 21:21 от Госпожица Дух

# 293
  • София
Ох не мога хаххабаба моето куче... Не знам на Страхо от къде му е името обаче Джина ме съсипа. Лежи си мирна на фотьойла и външната врата от течението се отвори. Ей като се стресна това мити купе, хоп скочи на дивана до мене, настани се в скута ми, после стана и мина зад гърба ми. И до сега ми диша във врата. Куче пазач, спор да няма Joy:joy
Малко след това царствената ми особа беше безсрамно изритана от дивана в опитите й да се скрие възможно най-добре зад гърба ми Grinning

Скрит текст:

Mr. Green

# 294
ахахахахахахаха ох смея се с глас хахахах  Joy Ох сълзи ми излязоха Simple Smile))

А за лаещите кучета - Джина бе, тя глас няма  Laughing Не, сериозно, четох че наистина хъскитата уж не лаели много. Някой спомена за дребни породи - потвърждавам, Джака на МП е луд за 8 и не спира да лае за всичко и по всичко. Малиии а като види чистачки на кола, дори по телевизията - става луд-ни-ца  Mr. Green

# 295
 Joy да ви имам лигльовците безстрашни готини Joy hahaha Joy Joy

# 296
  • София
Особено лаещи са померани, пекинези, пинчери...

# 297
  • София - Рим и обратно
И Кира не лае, особено навън звук не издава, само търчи с носа залепен за земята, голямата ловджийка Grinning. Обаче вкъщи като я удари сачмата и почва да "говори" - едно такова джафкане с гърлен глас, придружено със звуци с интонация, точно все едно се опитва да каже нещо. Много е смешна😂

# 298
  • София
Ей това гърленото и моята го прави, гледа ме в очите и "ми говори", но то няма общо с лай.

# 299
  • София
Моето - норич териер. Не лае, за 9 месеца чухме го 4 пъти - веднъж на попа като дойде вкъщи, 2 пъти на котката навън и веднъж като искаше да ухажва мацето и не искаше да я дели с друг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт