Любители на кучета - 74

• 40 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз само да се запиша да си чета Wink

# 46
  • София
ох милия Торин и милите вие
лошото е, че така ще стане неконтролируем и няма да можете да го извеждате
защото няма да има и кой да го възпитава, нали е просто куче
от друга страна със сигурност ще води доста по-добър живот от много други кучета, които са на последно място след зарзавата и стоката
понеже нищо полезно не генерира
така че се успокоявайте поне с това

а на скакалеца му увеличете дажбата
моята вярно е доста тежичка, ама на два месеца почти по 300 грама ядеше
тоест не би трябвало на Торин да му стигне килограм за месец, дори да яде наполовина на нея

# 47
  • София
Sivi, благодаря за новата тема.

И ние станахме на 1 годинка  - Джонката порасна:)

Скрит текст:

# 48

luss, сладина муцунка малка.
Съгласна съм с possessed за дажбата.
Кафе с мед...това е моето куче...т.е. твоето, ама ми се ще да е моето GrinKissing Face

# 49
Аууу, Джонката пробожда в сърцето. Голям бонбон. Да е жив и здрав!

# 50
  • Sofia
Лелееее, данъци, рожденици, страшни сладури! Така обичам в началото на темата, като всички пускат снимки  Heart Eyes
Мина нашето пътуване вчера Simple Smile След като се пошугави из колата да се чуди къде да се намести и почти се обеси, първоначално седна на ръба на моята седалка и си допря дупето до мен (сакън да не избягам от движещата се кола без него!). Изкъшках го след малко и той в крайна сметка се намести между двете седалки, подпря глава на ръката ми и така изкара целия път  Mr. Green

Сега сме вече на вилата, но съм сигурна, че Страхо го нарича РАЯ! Направо се побърка това куче, толкова щастлив не съм го виждала, тичане, скачане, игри по цял ден, а окосената трева го докара до екстаз  hahaha hahaha

Пускам малко снимки, дано не ви досади, но не се сдържам да споделя щастието му с вас Simple Smile

Мъчно ми стана за Торин, но някак ще намерят баланса, надявам се  Hug А той ще порасне и улегне и ще спре да пакости по градината, тогава вероятно ще има и по-голяма свобода...

После пак ще се включа, че настана олелия с котките навън, 5 пъти го набиха вече, а той все при тях се бута... Whistling Joy

# 51
Страхо Heartpulse
Като водим Джуджу на едното село така се тика в котката. Да я лае и да бяга назад. Единия път тя имаше 2 малки котенца. В стремежа си да ги пази, а нашия да се ежи Джу изяде няколко шамара от нея. Одра го в окото Flushed - какъв ужас брах тогава. Ветеринар нямаше как да търся. Одра го по носа в следващата схватка и нашия пак искаше при нея да се бута. Едвам го опазих. Прибираме се вкъщи, започвам да го мия и какво да видя котката го маркирала надълго по целите гърди и корем. Ама кой го кара да се тика.

# 52

Честит рожден ден на всички рожденици!Да са здрави и много дълги години до вас 🎂

Другата седмица пак отиваме на море, гледам си снимките от юни и си мечтая. Ето ги моите, обожават на плажа:

# 53
  • DE
И аз си имам рожденничка-цели две годинки Simple Smile
Как бързо лети времето значи...миналата година беше още едно лудо бебе
Вчера я снимах докато гони една пеперуда

и малко от старите кадри  вече показвани, но винаги гледам с удоволствие

Късно вечерта ще седна да прочета какво сте писали-благодаря за новата тема Сиви!

# 54
matze... леле, каква кафява прелест Heartpulse Heartpulse
Dogsy, заради твоите снимки не знам дали харесвам повече ваймаранери или визли...
А Страхо ми напомня по нещо на моето момче, което е вече в Рая и така ми липсва...миличкия той.

Да са ви живи и здрави рождениците и много години щастие заедно!

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 16:52 от Анонимен

# 55
  • София
Маце, да ти е жива и здрава рожденичката и много да я слушаш и глезиш.
И довечера пържолка да получи като подарък Wink

# 56
matze... леле, каква кафява прелест:heartpulse:Heartpulse
Dogsy, заради твоите снимки не знам дали харесвам повече ваймаранери или визли...
А Страхо ми напомня по нещо на моето момче, което е вече в Рая и така ми липсва...миличкия той.
Мерси! На мен Страхо всеки път като го видя също ми напомня на първото ми куче, много се обичахме с нея и тя,  за жалост,  е в Рая.

# 57
  • под тепетата
Честити рожденници, щастливи да са със стопаните си!
 кафе с мед, мнооого ти отиват на ника тия двамата хубавци! Сигурно с памук ти вадят душичката  Mr. Green
 Всичко що е шоколад ми е любимо, но от вашите снимки започват да ми се разширяват много границите и към черния шоколад  Laughing - Страхо, Рекс,...със сигурност ще пропусна някой!
 Какво стана с бебето с разстройството?

# 58
Ох, и аз се бях притеснила за кученцето с разстройството и дори прегледах постовете на потребителката, тъй като тя надали ще се върне в темата.
  Та накратко - върнали са я на хората, от които са я взели, да се лекува и няма да я вземат отново.
Дано кученцето се оправи и намери своите хора.

# 59
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sivi, благодаря за темата bouquet
Ох, много красиви ушатковци сте показали, все така щастливи кучета да са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре, че са го върнали, според мен не бяха готови да гледат кученце . Добре, че е от рано , а не като стане на 4-5 месеца и страда животинката.

Общи условия

Активация на акаунт