Любители на кучета - 74

• 40 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Sivi, благодаря за темата 🤗🤝😇

На всички сладури с рожден ден- Ч.Р.Д. (с малко закъснение)! Да са живи, здрави и да ви радват дълги години 🎉🎂💫

Страхотни снимки сте публикували всички 🐶🐶🐶

bilqna_69,  Сузана я видяхме преди малко, на разходка с новата й собственичка. Смятам, че има повод за усмивки- още една душичка намери нейния човек 😇🙏🏻😇

# 91
  • под тепетата
Chihuahuas Mom, много ме зарадва! Сузана изглежда страхотно куче и добре, че е намерила нов дом и стопани  Simple Smile

# 92
  • Ланкър, планините Овнерог
Духче, да, на 6-ти сутринта пак. Далече съм от мисълта, че с един път ще минем. То даже и с пет се съмнявам. Само дано не съм от прекалено меките Марии. Още не мога да се преценя. Днес си обикаляхме из Борисовата и го наблюдаваше как реагира на различните ситуации. Първо един лабрадор дойде. С ужас трябваше да го оставя да се подушат. Мина леко. Обаче след това пак дойде лабрадора в гръб на Чарли. Тогава вече не видях (пак за секунди) и стана лек въргал. Стопанинът на другото куче ми се извини, та е възможно да не е бил моя виновен. По-натам от далече набеляза един голдън. Наежи се, заръмжа, готов за бой. Тогава вече треньорът ми го взе - докато Чарли се опитваше да злобее срещу голдъна, той го караше да седне. и докато не успя, не го остави на мира. Седна Чарли и забрави за другото куче. Сега идва трудното - да отработвам в позната за него обстановка. М/у другото и в метрото добре поминахме, само дето много го беше страх, а на ескалатор беше абсурд да се качи (на ст.В. Левски няма стълби), та се наложи да го гушна. Щеше да се пукне от страх, така се беше вкопчил в мен.

Духче, този израстък дразни ли я, ближе ли го? Много ми прилича на хистеоцитома, Чарли имаше преди известно време. Не го болеше, не го пипаше. Минахме с хомеопатия и 3 инжекции, но по принцип знам, че го режат повечето доктори.

# 93
Гига, много е хубаво, че си взела решение да промениш нещата и то отговорно и трудно решение. Аз те поздравявам за изборът ти и макар и от далече заставам до теб. Моят най-голям страх е, какво ще се случи, ако друго куче ни нападне. Всички казват, че уличните не нападат, но мен са ме хапали два пъти, и когато разхождах джака пак ни нападна едно куче, ама джака малък, гушнах го и се отдалечих... а Джинката...

Не е това, което казваш, пуснах един сърч в гугъл - различно изглежда. По-скоро днес, като си е играла с кифлата се е ударила, ама нали ми беше болна до скоро много и още й треперя. По съвет на Сиви и Котето купих кислородна вода, после намазах с гентамицин и малко успях да я накарам да стои с бинта, поне докато засъхне антибиотика, после о махнахме. Жива е, игрива е, лае и се инати на гранулите. Жал ми е, че е гладна но и аз се инатя.
Не помня кой попита за прошутото - да не бях се сетила, аз все без подправки й готвя, но то беше общо 150 гр., да е изяла за няколко дни общо 30.. но да, напомнихте ми, че не е добре солено да й давам.

# 94
  • София
Гита, вярвам, че ще се справиш.

Аз днес за малко да бъда повалена от едно 60-кг 5 месечно бебе. Много дружелюбно и игриво, но в играта не ме видя и за малко да дам фира Mr. Green
Холи не му стигаше до лакътната става. Mr. Green

# 95
Гита Ог бъди търпелива, защото в оозната обстановка ще е малко по инатлив Чарли. Ще хвана да го пробвам Макс с коюамда сядане как ще е, когато срещнем комшийския пекинез (който въобще не го харесваме), само дето и той лае и ръмжи, което допълнително настървява Макс.
змия и моето магаре е събаряло хора, улисам в игра и гонитба с други кучета. Добре, че все стопани на кучета и не се сърдеха и плашеха от това, че Макс ги е съборил. Той веднъж и юен събори и най смешното беше, че като паднах и той започна едно завиране в лицето ми да ме целува, та не стига че бях на земята ами и едвам се изправих от прегръдките и целувките на прасето ми.Smile

# 96
Chihuahuas Mom, много ме зарадва! Сузана изглежда страхотно куче и добре, че е намерила нов дом и стопани  Simple Smile

Аз я познавам от няколко месеца Сузи, разхождат я на алеята до нас. Много мило животно 🐶🐶🐶 Първият път, когато я видях колко е внушителна (мисля, че е смесица куклата от ротвайлер и лабрадор, ако съм запомнила добре), а и женска веднага тръгнах да вземам малката, но ми казаха, че е добричка и не прави нищо.

Много я мислех откакто дамата, която помагаше на семейството с разходките каза, че ще й търсят дом. Днес видях това, което си публикувала и ми стана мъчно, че никой не я е взел още, но когато отидохме на разходка я видях с дамата, която я извеждаше и новата й собственичка. Дано животинката да е добре и да са щастливи всички в новия й дом. Ще пробвам да я снимам другия път, когато ги видя, ако ми позволят 🙏🏻🐶🤗

# 97
  • София
змия и моето магаре е събаряло хора, улисам в игра и гонитба с други кучета. Добре, че все стопани на кучета и не се сърдеха и плашеха от това, че Макс ги е съборил. Той веднъж и юен събори и най смешното беше, че като паднах и той започна едно завиране в лицето ми да ме целува, та не стига че бях на земята ами и едвам се изправих от прегръдките и целувките на прасето ми.Smile
Това е било изключително мила гледка.
Не го знам това куче каква порода е - бяло и с рязани уши #Cussing out
И толкова игриво.
Откакто имаме Холи, некрекъснато някакви големи кучета от т.нар. страшни породи скачат да ми се лигавят. Ами прекрасни са.

# 98
  • София - Рим и обратно
Дого аржентино?

# 99
  • София

Не, с такова вече съм играла.
Поразрових малко из нета - може би алабай.

# 100
  • София - Рим и обратно
А, може, не знаех, че и те са с рязани уши. Преди няколко дни се запознахме с едно момче (към 2 м беше младежа) с алабай, който като се хвърлеше да го прегръща и беше по-висок от него и почти го събаряше 😳😅. Големи сладури бяха и двамата. Като ми каза, че го гледа в апартамент и щях да падна. Имал си отделна стая и спял в човешко легло😂.

# 101
  • София
Това куче спи в леглото на стопанина и жена му + котката Mr. Green
Не знам как се събират на една спалня.

А как игра с едно френчи....
Абсолютни сладури.

# 102
  • София - Рим и обратно
Това куче спи в леглото на стопанина и жена му + котката Mr. Green
Не знам как се събират на една спалня.

Ужас😂😂

# 103
  • Пловдив
Страхотни кучовци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Аз от никудето да се обадя, че името Холи ми е симпатично много.
След колко време се оредавате и осъзнавате, че животното просто няма да изяде проклетите гранули? От вчера сутринта й стоят в купичката, даже май и от по преди Simple Smile
Сузи едно голямо куче, на което стопанката е починала ли е ? Бях споделила обява, че му се търси дом. Ако е много се радвам, че са го взели

Общи условия

Активация на акаунт