Любители на кучета - 74

• 40 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Духче а защо не пробваш да рендосаш малко кашкавал и да объркаш хубаво гранулите. Кашкавала залепва оо гранулите и така иска не иска ще трябва да хапне и гранулката. Всичко което слагам в гранулите го късам на дребни парченца и омесвам с гранулите, иначе ако остане отгоре ще омете добавката а другото ще си остане.

# 121
  • Sofia
cutesmallcat, кръвта вода не става. Страхо е от ляво нали, по-младичкия? (сега да не се изложа)Smile

Да, от ляво е той, татко му е доста побелял вече, на 11 години е, милия Simple Smile

Sivi, Макс е направо страшно красиво куче! Всеки път го гледам - усмихнат, добродушен, но и някак с достойнство, много обичам снимки да гледам Heart

Аз също мисля, че с готвенето би ми било доста трудно, най-вече да направя правилна дозировка на всичко, а ако после и откаже да го ядеее..... Whistling С гранулите е съвсем добре засега, смятам да не експериментирам Simple Smile

Да похваля Некс Гард-a - 4 дни в селска обстановка (вярно, че няма животни никакви там, ама се разходихме и по селото 1-2 пъти) и няма ни бълха, ни кърлеж. Следващият тест ще е на плажа  Grinning

# 122
  • София - Рим и обратно
Аз да не досаждам повече, само да споделя какво ми прави впечатление. Когато се ползва такова смесено хранене, кучовците (а и котките), хич не са балами и си налитат на консервата/месото/кашкавала и т.н., дори и да е само за примамка. Но куче и коте, които не знаят що е то манджа или консерва, си омитат гранулите без остатък и без никакво чудене и маене и са си в отлична форма. Което, лично за мен означава, че другото е глезотия.

# 123
  • о`майна лунна нощ е
Така ви се радвам Blush Ние си бяхме за ден на село преди да заминем. Дядото беше дал указания на хлапетата да пускат Торин поне три път дневно в тяхно присъствие да си щъка по двора. Дано и сега, докато ни няма да го прави сам. Като се приберем, ще си платя данъка с нова снимка. Сега се радвам на вашите. Макс, Страхо, Джина ...

# 124
  • София
ходихме на снимка, нямаме дисплазия, всичко ни е на шест
ама така я приспаха милата, така се размаза
и кега лежи и спи, а в колата се опитваше да стои будна, ама очите и се затварят
и задника и носи насам натам
хем смешна, хем ми мъчно за нея
как ще изтрая, като се кастрираме след два месеца, не знам

# 125
  • София
Изпуснах ви, но покрай пътуванията нямам време да чета и пиша много.
Забравих да си "похваля" момичето, че на 30.06 стана на 7 години!  Heart Eyes
Сега си хортува на село с батко си и е супер щастлива.  Wink

# 126
Добро утро  стопани на прекрасни кучета. Надявам се и мен да приемете във вашият кучешки кръг.  От събота и ние с мъжът ми сме собственици на френчи. Този малък скункс се казва  Damnit и е само на 2м.  Тя  е женска и е подарък от мен на мъж ми за рожденият му ден. Не е с радословие, защото знаете средствата... Баща и е черен като нея а майка и е кафяво с бежава окраска. Та тази мишка е страхотна, игрива и ужасно пърдяща след ядене. Замислям се дали да не си купя противогаз  Laughing. Ta този дзвер много обича да яде моят нос и шнолата ми на главата, но само когато е там. На мъж ми яде ухо, мустаци, очила и коса  Laughing. Имам чувството, че има бръмбари в главата и цялото душеме и хлопа Laughing. Като ми я доведоха тя веднага започна да ни целува и да ни се "подмазва" гадината. Стопаните бившите искаха да я целунат за довиждане, но тая гад изобщо не ги удостои и с поглед дори. Мислех, че ще бъде тъжна няколко дни, но се оказа, че не е така.  Тя е дребничка и е последното куче от кутилото, изтърсакът един вид и по- някога си мисля, че майка и е пинчер а баща и френчи заради ръстът и Laughing  Стискайте палци моля ви, че в петък и е първата ваксина. Та това е от мен за сега. снимки по късно.

# 127
Soon123, добре дошла и на теб и на малката французойка.

С каква храна храниш, да не и два от там пръцкането?

# 128
Soon123, добре дошла и на теб и на малката французойка.

С каква храна храниш, да не и два от там пръцкането?

Diva Orhidea, От вчера и смесвам гранулите с нови,че първите бяха много солени и некачествени за нея според ветът. Преди бяха " съпраим" а сега ги смесвам с "Либра" испански някакви за кутрета. ( ние сме в испания). Но забелявах, че тя пръцка само когато не се е изходила след ядене. След като се изходи не пръцка до следващото ядене. Поне така аз си мисля.

# 129
Ето я и нея след игра, уморена и най-нахално се качи на моята масичка и си легна съвсем спокойно гадината ... http://prikachi.com/images.php?images/740/9154740x.jpg ... http://prikachi.com/images.php?images/755/9154755J.jpg

# 130
  • София
ох каква красота
и в поза жабе
ма и е малко пълничко тумбачето, да не давате твърде много ядене

аз се отказах от идеята да не се качваме на диваните
а вие няма да можте да се качвате на масите сами

# 131
ох каква красота
и в поза жабе
ма и е малко пълничко тумбачето, да не давате твърде много ядене

аз се отказах от идеята да не се качваме на диваните
а вие няма да можте да се качвате на масите сами

Може и повечко да и даваме, нямам идея. Ще и намаля дажбата, защото до сега и давах по две шепи гранулки, но новите гранули са малко по големи и от днес ще и намаля на една шепа докато купиме  чашка с размерите за ядене.   Сега е на балкона и най-накрая след неуспешен опит от цял ден, успя да си намери кокалът където го беше скрила.  За качването е виновен мъжот, защото тя веднага започна да го целува и лигави и той не се стърпя и я вдигна на диванът. Та вината е негова а аз ще трябва да се примиря Laughing

П.п  Мислиме да отидеме и двамата заедно до магазинът и да я оставиме за половин час сама. Дали ако и дадеме кокъл  с миризма на пиле , ще седи спокойна и няма да ни отрази отсъствието или ще започне да скимти?  Thinking Защото искаме да я свикнеме от сега да седи самичка за около час максимум ( според опашката в магазинът)

# 132
  • София
аз не ползвам чашка а кухненска везна
постоянно ни се променя грамажа с качването на килограмите и затова така ми е по-удобно
моята тулумбичка е приблизително лабрадор на 4 месеца, ама тежи 21 килограма по вчерашни данни

може да я издебнете и да спи, като излизате
но да, хубаво е да пробвате отсега да я свиквате
обаче може да станат издънки с пишкането

# 133
Possessed, за кухненска везна не се бях сетила. Благодаря ти за което.    Утре ще купя една, че току що се върнахме от магазинът.

И  какво се случи  Laughing....... Първо, оставяш кокъл  за заигравка на балкона, като през това време ти и мъж ти сте се приготвили вече за излизане. Второ, наблюдавате я една минута докато  почне да гризка кокалът и през това време вие много безшумно излизате. Отивате до магазинът с колата, че ви е далечко. Паркирате. Излизате по най- бързият всевъзможен начин и се втурвате в магазинът. Единият на една страна а другият на друга. Среща на касата.Плащате и почти тичешком в колата и обратно в къщи. Единият слиза от колата и взима стълбите( асансьор не се чака) , другият паркира колата и взима покупките. Качваш се бързо по стълбите и тихичко отключваш. Оглеждаш се, ослушваш се и влизаш безшумно като крадец. Изведнъж едно нещо започва да ти скача дошло изневиделица, но ти невъзмутена оглеждаш за поражения. Такива няма  за щастие. Сядаш и прегръщаш нещото което ти ближе и скача по краката. Гушкаш я и се успокоявате и двамата. Това е моята  първа одисея до магазинът и обратно Laughing Laughing

п.п В моемнта е уморена и заспа гадината  Laughing

# 134
  • София
ще имате още много такива забавления

аз съм оставяла моето диване за два часа, веднъж за три
поражения няма, чака тихо и търпеливо на вратата
или на дивана де

прилагам снимки на тати
част от тях са малко кофти ама са снимани с кофти телефон
ма си личи кой кой е

тати легнал

Общи условия