Любители на кучета - 74

• 41 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Стич МРАЗИ водата неистово ( нали казах, че е котка под прикритие). Не го е страх от дъжда а водата е проблема. Миенето на лапи става с вдигането му в чешмата, добре че е само 12 кг, но тренирам с него два пъти на ден за бицепси. Всеки Божи ден сме на плажа и до сега доброволно пристъпва само на линията между сухия и мокрия пясък. Откачено куче ми е той но това е част от чара му. А освен това никога не сяда или ляга на земята независимо навън или в къщи, все в мен/стол/диван Simple Smile

# 151
  • Велико Търново
Здравейте  Simple Smile след дълго отлагане, но по независещи от нас причини, най-накрая ще се сдобием с домашен любимец - мини пудел, ето го , на два месеца, женски. Ще се радвам притежаващите тази порода да разкажат малко повече за отглеждането, дресирането и изобщо за съжителството с такъв сладур  Flutter

# 152
  • Sofia
*Biskvitka*, честито! Ах, приказна е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много да ви радва! А за отглеждането не мисля, че ще имаш проблеми - ужасно умни са, а женските и послушни! Нагушкай бонбона от мен!  Hug

# 153
олеле, какъв е сладък този мъник  Revolving Hearts

обожавам ги тези къдравите, като плюшени играчки са, а очичките и нослето са като черни точици на бялата муцунка

*Biskvitka*
Как ще се казва тази хубавица?

# 154
Това не е куче, плюшена играшка💗 Страхотна е!

# 155
*Biskvitka* - наистина е плюшка. А пуделите са едни от най-умните породи, така че би трябвало с половин уста да ви разбира. Да ви е жива и здрава и много весели мигове Kissing Face

# 156
  • Велико Търново
Много ви благодаря, момичета Heart Eyes очакваме я с нетърпение вече, ще бъдем за 10-на дни на почивка и след това ще ни я докарат. Бела я кръсти дъщеря ми Wink Притеснявам се и се вълнувам сякаш друго дете ще имам Blush /което сигурно не е далеч от истината/, за толкова неща мисля - как ще я науча в началото къде да си върши работата, къде ще спи, кога да я извеждаме....не сме имали куче и сега чета от "а" - "б" . Четох, че пуделите се подават лесно на дресировка, ще видим, то е още бебенце това Blush

# 157
Matze, Sivi, Dogsy, Кафе с мед, possesed, madlena - страхотни са ви кучетата Simple Smile Сигурно се повтарям ама... Simple Smile)

*Biskvitka* - честито. Подобни вълнения и тръпки дават много позитивни емоции в живота Wink

Ние сме добре, нищо ново, никакви дивотии не прави (и слава Богу), нямаме изядени мебели, новите ми сандали дойдоха - същите като изядените, но друг цвят. Пазя ги като очите си!
Много ми е смешна, какво се научи - все лепната за мен, ако отида в кухнята се тропосва в краката ми, ако отида в банята идва с мен, ако вляза да се къпя - застава пред душ кабината, ако си вляза в стаята сяда на пост пред вратата хахах какво й става не знам, ще рече човек че без мен не може, а на двора - изобщо не слуша Simple Smile Сложих й повода веднъж - дърпа се по стълбите ще ме събори. Трябва да я уча да върви на каишка колкото и да й е ново и непонятно.

# 158
  • Sofia
Бела я кръсти дъщеря ми Wink Притеснявам се и се вълнувам сякаш друго дете ще имам Blush /което сигурно не е далеч от истината/

Чудесно име Simple Smile
А за бебето - по-зле е даже!  Mr. Green Mr. Green Нали е една шепичка, трепериш му ужасно много, но всъщност няма за какво  Hug Ще го обичате, ще го пазите, ще се грижите за него и ето го - най-щастливото куче! Simple Smile

# 159
Момичета, хубави снимки на хубави и сладки кучета сте показали.Heart Eyes
Бисквитка голям сладкиш е рази пухкава дама, че и името което сте избеали много и приляга. Не съм имала пудел, но от хора отглеждали тази порода знам, че са есни страшно умни и бързо схватливи кучета. Предполагам, че няма да срещнете особени проблеми във възпитанието. Щом дойде малката у вас и ако възникнат някакви въпроси, тук в темата сме насреща да споделяме опит и хитринки. Hug
Духче Джина вече ти става катп сянка май. Grinning Малко е досадно, но и е доата мило. Макс е същата лепенка, даже в тоалетната нямам мира от него. Joy Учете се да ходи на повод, а в двора я викай по име за да се научи да идва. Щом дойде някаква наградка и погалване/потупване и "браво". Като дойде не я връзвай или прибирай, а отново я остави да си лудее, нека не свързва идването с връзване или прибиране. Играе ли с някакви играчки? Може и любима играчка да е наградата. Но никога не награждавай с лакомство/игра/думи ако не е изпълнила каквото се иска от нея.

# 160
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бисквитка, много хубава Бела Heart Eyes(и на мене името много ми допада)
Моя звяр защо почна така да лае другите кучета , не мога да разбера. Днеска едно бебе френчи му подадох да го подуши, това като почна един лай, чудо, чудо, че и се настървява  ooooh! Дърпам рязко повода уж да разбере, че не трябва ама рядко спира да се пени. И някой хора същата работа, не всички ама определени си ги лае  Crossing Arms
 Направо ме е страх да го пусна да играе с някое куче. Толкова кротък беше до преди месец...
Снимките на Макс с мъниците, уникални  Heart Eyes Особенно с неговия умален вариант  Heart Eyes

# 161
хахахах Сиви да, абсолютна сянка ми е. Опитвам се да ги правя тези неща, които ме съветваш Simple Smile Вече няма акане и пишкане у дома. Явно по-честото извеждане върши работа  Hug вчера я изведох към 17 до към 18-18.20 и я прибрах. Отидох да спя при МП и сутринта в 6 и 15 тръгнах за насам - нищо не беше направила като беля у дома. Нищо. Милото ми момиченце тя. Не беше и яла де, аз я забелзвам, че изяжда 150 гр., гранули през ден. Явно така й харесва и толкова. Днес сутринта яде, може би ще яде пак чак утре по това време - не я насилвам. Винаги има гранули в купичката си - когато иска да яде.
Дааа и тя идва с мен в тоалетната...  Joy

приятелство

поглед

стойка

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:51 от Госпожица Дух

# 162
*Biskvitka* Честита бяла сладка рошла и да я слушате много Simple Smile

Ние днес  в 12:00 сме на вет за първа ваксина. Стискайте палци всичко да мине добре за  Демет, защото мен си ме е страх да не и се случи нещо след ваксината и да я боли после. А аз не искам тя да ми страда Sad

# 163
  • Sofia
Ама каква е терца Джина, страхотна е! Погледът е веднъж  Heart Eyes
Тая сутрин пак имахме инфарктни ситуации. Излизам от банята, викам го Страхил, че се усещам, че не съм го виждала от сутринта. Викам, викам, никой не се появява. Тук Страхо, там Страхо, няма го! Започвам аз да се паникьосвам, защото имам буквално бяло петно от предишната вечер, знам, че съм го видяла да си спи в леглото до мен, но всяка вечер се случва едно и също нещо и наистина не знам коя вечер си спомням... (като оправдание ще кажа, че съм супер, супер, супер изморена и изтощена и физически и психически от най-различни неща напоследък и вече наистина имам нужда от ваканция  Tired). Ровя по завивките ми, няма го, решавам да видя и при детето, много рядко, но понякога там отива да си спи и намерих малката черна маймунка в този вид:

Близна ме, завъртя опашка и отиде да си доспива, а аз да се срамувам от реакциите си....

# 164

Пробвам качване на снимки от тел. Ако не стане извинявам се, довечера ще трия. Стич и батко в дъждовен ден. Това моето е котка под прикритие, усетили че вали и вкъщи няма куче, на ръце го нося до вън, иначе набива спирачки и го суркам- буквално.

Твоят Стич като малък, пишкаше ли вътре от възбуда? Аз като давам на моята Демет  да хапне и тя от радост докато и подам паничката и пишка веднага. И като и се скарам и кажа " НЕ" тя веднага дава заден. Laughing Случва се много рядко но все пак...  След 5 минути идва при мен и иска да я гушна и ме целува  за извинение. С акането сме добре ама това пишкане .... newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт