Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 89 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От ФБ: номер 35876 отива на 12.09 - отложена.

# 91
Solace, успех!  Hug Наистина 7 месеца не са нищо! Дано все така да се движат, че и по-бързо, за да има повече опити и бебчета.  Heart Eyes

# 92
ами обадиха ми се Blush 3586* отива за заповед на 12.09 Bowtie

# 93
  • София
ФБ: 35934 от 07.02.17. отива на 13.09.17

# 94
Момичета,току що ми звъннаха номер 35936 от 07.02.17. Отиваме за заповед на 13.09.17 Blush Успех на всички!!!

# 95
  • София/Севлиево
Успех на момичетата получили заповед.Леле,колко бързо ги раздават,надеждата ми за декември почва да се увеличава, вече по-малко от 2000 до мен.

# 96
До момента на обаждането ми мина много бързо и неусетно времето, ама времето до септември, мисля че много бавно ще ми мине
Още повече, че ще ми е първа процедура като цяло и съвсем нямам търпение да започне всичко Heart

# 97
До момента на обаждането ми мина много бързо и неусетно времето, ама времето до септември, мисля че много бавно ще ми мине
Още повече, че ще ми е първа процедура като цяло и съвсем нямам търпение да започне всичко Heart

И при нас е първа процедурата, но вместо да се вълнувам доста съм се притеснила как ще мине всичко.
Ние чакахме 7 месеца. Бях подготвена за период от 1 година, но доста бързо се развиха нещата. Дано още по-скоростно да се случват и за напред,  за онези,  които чакат.

# 98
Обадиха ми сеее  Joy Joy Joy
Номер 35974 от 10.02.2017 отива за заповед на 18.09 Simple Smile

# 99
Колко време е нормално статусът да бъде "разглежда се от комисия", документите са подадени преди по-малко от месец. Благодаря предварително.

# 100
  • София
Колко време е нормално статусът да бъде "разглежда се от комисия", документите са подадени преди по-малко от месец. Благодаря предварително.
Горе - долу около месец и половина / два.

# 101
Скрит текст:

И при нас е първа процедурата, но вместо да се вълнувам доста съм се притеснила как ще мине всичко.
Ние чакахме 7 месеца. Бях подготвена за период от 1 година, но доста бързо се развиха нещата. Дано още по-скоростно да се случват и за напред,  за онези,  които чакат.
[/quote]

ами аз се вълнувам и то много, но гледам да съм настроена както за успех, така и за двоен успех Smile
шегувам се разбира се, давам си сметка, че може и да не се получат нещата от първия път, но каквото такова Wink

# 102
И аз чакам заповед за първи път...

# 103
Nelito89, благодаря, до нашия номер има по-малко от 2000 номерца. Успех на всички!

# 104
  • София
До мен има около 1600 номерца,  дано да продължават с това темпо да раздават заповеди. Надеждата ми за декември става все по голяма. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 16:15 от Nelito89

Общи условия

Активация на акаунт