АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 605
  • 626
  •   1
Отговори
# 300
Щом имаш сили да пишеш си пушка Simple Smile Скорошно прибиране!

# 301
Sea.sea, как се чувстваш? Боли ли те?
Скорошно прибиране при любимите ти хора и бързо възстановяване!

# 302
  • Karnobat
Sea.sea скорошно възстановяване!

# 303
Sea.sea и аз ти пожелавам бързо възстановяване Hug

На година и половина прегледа при педиатъра какво включва? Знам само за ваксина, май пентаксим. И вие водихте ли децата на зъболекар?

# 304
Нашия преглед мина само с тегло, ръст, ббиколка на глава( не знам дали са задължителни всичките), Пентаксим.
Взех го като ходих аз на зъболекар,но заспа преди прегледа Simple Smile

# 305
Взели сме от ДМ от подаръчните комплекти с ваучери за безплатен профилактичен преглед при зъболекар, та ми се иска да използваме.

# 306
  • София
Благодаря ви. Боли, но секциото е много по-страшно. Grinning
А на очен кога се водят?

# 307
  • Karnobat
На Коко още не му е сложена Пентаксима,заради операцията, после бронхит,но тази седмица мисля да звънна на педиатъра да се разберем кога да го заведа. Но аз си мисля, че тази ваксина е на 1год и 4месеца,после вече на 6 години. На 3 месеца е профилактичен преглед( ръст,тегло, и т.н.). Но за очен и за зъболекар и аз съм в чуденка!
Идва зима и си мисля, каква шейна да купим. Пък дано да има сняг

# 308
Момичета, не мога да не ви се похваля и на вас.Joy Честно, не вярвах, че някога ще ми се случи.
Доживях, днес 11.10, да намеря детето си заспало, докато си игра САМО.  За първи път, и то с шапка на главата.
Снимах, писах на баща ѝ, баба ѝ, сестра ми...

# 309
  • София
Много сладко спи, душица.

За очния преглед да си кажа, когато бяха на около 3 месеца ги водих на преглед , тогава лекарката каза като направят годинка пак, така и направихме ( 1 год и 2 месеца). На близначката при този преглед и откриха голям диоптър, ( +7), другия близнак е ок. Сега от 2 месеца носим и очила. Май ЛЛ много, много не го споменават този преглед.

# 310
Честито и завиждам ти:)
Хахаха, а сигурна ли си ,че спи? Да не си играе на заспала и да има изненада Wink ( Шегувам се)
За очен не съм се и сещала даже....

# 311
На нас ни бяха казали, че Даниел криви с едното ооко, като беше по-малко, но така и не сме го водили. Не знам как бих го удържала на едно място, за да го прегледат...

# 312
Аз питах за очен преглед, но педиатърката каза само ако има проблем и така и не ни даде направление.

Макси, не знаех, че се изписват очила на такова малко бебе Anguished Лесно ли свиква? Дано да има вероятност да го израсте.

Маманорге, много сладко Simple Smile

# 313
  • София
Аз питах за очен преглед, но педиатърката каза само ако има проблем и така и не ни даде направление.

Макси, не знаех, че се изписват очила на такова малко бебе Anguished Лесно ли свиква? Дано да има вероятност да го израсте.

Маманорге, много сладко Simple Smile

Тя ЛЛ как би разбрала за проблем ако има?????? Когато са в малка възраст те не могат да си кажат как и колко виждат, ти също не би могла да разбереш, така поне ми обясни очната.
 Да Амини, свикна бързо с очилцата, многоооо се надявам да бъде израснат този проблем и скоро да можем да ги махнем. Все по-често виждам малки дечица с очилца.

# 314
Макси, и племенника ми е с очила, доста рано установиха проблем, но сякаш беше една идея по-голям. При слагането на очилата се подобри поведението му като цяло. Оказа се, че това го е натоварвало и детето се изнервя с напредването на деня, може и глава да го е боляла, не знам какво точно.

Знам за недоносените дечица, че трябва задължително да минат очен преглед. Моите обаче не са такива, макар и с ниско тегло при раждането.

Общи условия

Активация на акаунт