Звездни компромати- 332 част

• 113 682
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Снощи, докато гледах новини, и ми направи впечатление приликата между Мирослав Боршош и Патрик Демпси.

Боршош
Скрит текст:

Патрик Демпси
Скрит текст:

Аз го оприличих на Краси Гюлмезов, но Патрик Демпси е по-доброто сравнение. Simple Smile

На мен пък много ми прилича на младия Шон Пен Simple Smile

# 181
БОГИНЯ, +++++++++1

# 182
# 183
БОГИНЯ, +++++++ 1.

# 184
# 185
  • София
Шортите на Бил от последната снимка Yum С такива играехме по физическо едно време. Smile

# 186
# 187
# 188
Трънче, де бре +300 пъти разбрахме, че се завръща овчето воинство и ще си блеете дружно тук Nerd

Chicci http://kuku.bg/resources/6/products/Kuku-biker-cap-black-with-si … r-chain-20069.jpg

# 189
На президента му липсват само белите плетени обущенца и щеше да е като един типичен нашенец над средна възраст.

Определено виждам разлика между показаните американски държавници и Радев, но е твърде вероятно средния американец да е потресен от техния външен вид, аз няма как да знам. Мъжът ми не ходи с подобни одежди, но той е с едно 20 години по-млад, виж баща ми може да е достоен конкурент. Но, ако тръгне да става президент тогава ще го мисля...

# 190
Нормално изглеждат другите известни политици в ежедневен стил. Никъде не видят впито потниче като на Радев. Защо ли?

# 191

X-RayLily,имам проблеми с новата версия и отговорът ми беше побликуван 2 пъти.

Интересно,но взаимно изключващо словосъчетание употреби.Овцете правят стадо,никога войнство.

Поработи върху вербалната си агресия.Ще ти помогне!

# 192
За мен е тотално падение на политическия ни "елит" да се размотава по потници и шорти на официални симки...
Къде ги видя тия официални снимки?
Помисли- Президентът и съпругата му са излезли на разходка с две бедни деца. Не са търсили медийно внимание. Вероятно целта на този неглиже аутфит е била да се предразположат децата и да не се чувстват дискомфортно. Радева като пиар знае как трябва да се стигне до "отварянето" на всеки, така, че да те приеме като "свой" и да ти се довери.Смяташ ли, че тези деца биха се чувствали щастливи, че биха били свободни в поведението и разговорите, ако президентската двойка бе подчертала статуса си с облеклото? Напротив, биха били сковани и изплашени даже. Идеята, предполагам е да се премахне бариерата от респект и сем. Радеви действително да общуват неформално и чисто човешки и приятелски с децата. И всичко би било точно, ако не бяхме дотолкова комплексирани като нация, че да посрещаме , но и изпращаме по дрехите[/u], респ. материалните постижения.
В този ред на мисли- адмирирам голите ръце и босите крака на Президента.

# 193
Явно и другите са доста комплексирани, защото не смеят да сложат такива дрешки...
Една проста тениска от 4 лв. щеше да свърши работа, не става дума за специални дрехи.

# 194
Нормално изглеждат другите известни политици в ежедневен стил. Никъде не видят впито потниче като на Радев. Защо ли?

Ето ти един тайландски крал по потник:

https://thenypost.files.wordpress.com/2016/10/fotorcreated4.jpg? … =90&strip=all

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium … wn-prince-2-0.jpg

Общи условия

Активация на акаунт