Звездни компромати- 332 част

• 113 692
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Между "в костюм" и "на село поливам доматите и се почесвам" има цяла вселена. На мен не ми допада потничето, но си мисля, че не е и случайно и е в духа на "аз съм един от вас", същото прави често и Бойко. Чеше зад ушите тези, на които им липсва "бай Тошо".

Маколи Кълкин се е стегнал. Беше ме страх, че ще свърши по типичния за децата-звезди начин.

# 196
Нормално изглеждат другите известни политици в ежедневен стил. Никъде не видят впито потниче като на Радев. Защо ли?
Сигурно защото при другите всичко си е пр,а снимката на Радеви е качена от едно от децата,което явно нищо не разбира от ПР
Обама  беше невероятен артист,позьор голям  ,и той и Мишел

# 197
  • Варна
Подобно облекло в обкръжението ми носят само майсторите, които идват да ми поправят нещо /и то не всички/, а майка ми изглежда точно като Радева, когато излиза да си полива градината.
Нито един от приятелите ми не е близо до политиката, да не говорим за най-висшия пост.
Предполагам, че ако живееш всред обкръжение от пролетарии, подобен вид наистина ти изглежда крайно органичен и несмущаващ. Липсват му диагоналката и плетените сандали и е баш 'наш човек'.

# 198
Незнам колко усет трябва да се сетиш, че вече си президент и да си накупиш тениски с якички, примерно. Като на марките "Лакост" и "Поло". Или, дето се вика, чисто бяла тениска да сложиш, пак е по-малък процента да сгрешиш пред очите на интересуващите се. А такива има защото - изненада! - ти си президент на цяла една държава. Тук вече не говорим за това "ама на него така сигурно му е по-удобно облечен в свободното време". Ми, добре, явно е президент от 9 до 17ч? Ми, не е.

# 199
За мен е тотално падение на политическия ни "елит" да се размотава по потници и шорти на официални симки...
Къде ги видя тия официални снимки?
Помисли- Президентът и съпругата му са излезли на разходка с две бедни деца. Не са търсили медийно внимание. Вероятно целта на този неглиже аутфит е била да се предразположат децата и да не се чувстват дискомфортно. Радева като пиар знае как трябва да се стигне до "отварянето" на всеки, така, че да те приеме като "свой" и да ти се довери.Смяташ ли, че тези деца биха се чувствали щастливи, че биха били свободни в поведението и разговорите, ако президентската двойка бе подчертала статуса си с облеклото? Напротив, биха били сковани и изплашени даже. Идеята, предполагам е да се премахне бариерата от респект и сем. Радеви действително да общуват неформално и чисто човешки и приятелски с децата. И всичко би било точно, ако не бяхме дотолкова комплексирани като нация, че да посрещаме , но и изпращаме по дрехите[/u], респ. материалните постижения.
В този ред на мисли- адмирирам голите ръце и босите крака на Президента.
Ми те децата пак са си сковани.
Ти наистина ли мислиш, че снимките са правени без мисъл да се публикуват? Аз нямам нищо против това, но е време политиците в българия да започнат да плащат на хора, които да ги обличат, да им казват къде да се снимат, как да се снимат. Изобщо, да ги научат на достойно представяне. Поне от външен вид да го докарат. И да им оправят косите! Поне на тези, които имат коса. Но не им се плаща на нашите политици. И то защо? Защото всички българи сме убедени, че можем и сами. А пр-ите са избрани на приятелски принцип и са обикновено по-големи селяндури и от политиците. Оф!
Ако нямаха екип, Обамови щяха да приличат на средностатистическа двойка от Харлем.
Пък сега как са лъснати!
Това е то, все пак цял свят те гледа.
Жалко, че президентът Радев не е като Плевнелиев. Да си ходи сам насам-натам.

# 200
Сакън, ако не е Лакост!
Драга ми Богиня, винаги са ме забавлявали местните парвенюта, цили-вили -цвили- зацион!

# 201
# 202
Поработи върху вербалната си агресия.Ще ти помогне!

Добре, обещавам!

# 203
# 204
Сашко Кадиев очаква второ дете
http://life.dir.bg/news.php?id=26119353&nt=5

# 205
Някой да е чул, че Сашко е обявил? Вчера се показа тая снимка тук с предположения, днес вече е "топ новина", чак пола на бебето гадаят. Rolling Eyes

# 206
Нормално изглеждат другите известни политици в ежедневен стил. Никъде не видят впито потниче като на Радев. Защо ли?
Сигурно защото при другите всичко си е пр,а снимката на Радеви е качена от едно от децата,което явно нищо не разбира от ПР
Обама  беше невероятен артист,позьор голям  ,и той и Мишел
Нормално е да спазват някакви правила, когато позират за снимки, дори от неофициални срещи.

Chicci, още не е крал, принц, известен по света с ексцентричното си поведение, точно пък той не е добър пример.

# 207
# 208
b]Не се сърди човече[/b] , напротив крал е на Тайланд от миналата година, когато почина баща му. Известен е, че е ексцентричен, да. Но какво оттова? Пак е пи потник, че и го е навирил. Като изпаднал наркоман.

# 209
b]Не се сърди човече[/b] , напротив крал е на Тайланд от миналата година, когато почина баща му. Известен е, че е ексцентричен, да. Но какво оттова? Пак е пи потник, че и го е навирил. Като изпаднал наркоман.

Защо трябва да се сравняваме с най-изпадналите за успокоение, че може и по-зле? Ами може и по-зле. Не е първа изцепка на Радев със снимки, за мен изцепка е и тази снимка от бара. За други пък е нормално, разпуска човекът.

Общи условия

Активация на акаунт