Звездни компромати- 332 част

• 113 664
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
b]Не се сърди човече[/b] , напротив крал е на Тайланд от миналата година, когато почина баща му. Известен е, че е ексцентричен, да. Но какво оттова? Пак е пи потник, че и го е навирил. Като изпаднал наркоман.
Снимките са правени, когато не е бил крал. Не мога да сравнявам държави, в които населението е лишено от права и поста се наследява от сина, без значение има ли качества или е луд, стига да има пишка в гащите, с политици в нормалните държави.

# 211
b]Не се сърди човече[/b] , напротив крал е на Тайланд от миналата година, когато почина баща му. Известен е, че е ексцентричен, да. Но какво оттова? Пак е пи потник, че и го е навирил. Като изпаднал наркоман.

Защо трябва да се сравняваме с най-изпадналите за успокоение, че може и по-зле? Ами може и по-зле. Не е първа изцепка на Радев със снимки, за мен изцепка е и тази снимка от бара. За други пък е нормално, разпуска човекът.

Не казвам, че трябва да се сравняваме, просто съфорумката каза, че нямало други по потници и затова и го пратих.
Не ми харедва Радев с тези дрехи, но според мен на него просто не му отиват цивилни дрехи. Свикнала съм да го гледам с костюм или снимките с униформа, затова не ми допада така. А не че най-големия дрипльо е нашия, а другите са символ на елегантност. А точно семейство Обама да ми се дават за пример, голям смях.

# 212
Всичко им е по-по-най на чужденците. И домашните им дрехи по-официални от нашите. Ама да си имаме проблемите.

# 213
Хубаво са искали да предразположат децата, но те, въпреки нелекия им живот, изглеждат доста по-спретнато.

# 214
Снимките са правени, когато не е бил крал. Не мога да сравнявам държави, в които населението е лишено от права и поста се наследява от сина, без значение има ли качества или е луд, стига да има пишка в гащите, с политици в нормалните държави.

Е, хайде сега. По тази логика и ние не трябва да се сравняваме с големите.

# 215
Ама пък били дебели, изказа се друга съфорумка...

# 216
Chicci, имам предвид, че за мен този човек не е политик, кралят в Тайланд стои над политиката, той е като божество. Имат си някакви странни разбирания, които нямат много общо с държави от нашия тип.
И все пак след като беше провъзгласен за крал изведнъж спря да се появява в подобен вид. Колкото и да е ексцентричен, явно и той не го намира за нормално.

# 217
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво й е официалното на снимката? Едно от децата я е пуснало в профила си и оттам е изтекла.

Много ясно, че ще я публикуват. Това  е тотална неподготвеност и неуважение към институцията.
 Цял свят ще го гледа по къси гащи от Илиянци и ще си мисли за България ...поне да бяха стилни къси панталони, а то- пълен ужас...

# 218
Абе тая Николета сама ли си пуска поредния слух, кой точно беше Вълчо? Арабаджиев ли?

# 219
  • София
Абе тая Николета сама ли си пуска поредния слух, кой точно беше Вълчо? Арабаджиев ли?
"Ела, Вълчо, изяж ме" си е лаф от времето на бабите ни. Smile

# 220
  • IT
Не знам как пък не видяхте, на снимките които бяха пуснати малко по напред Хилъри Клинтън на плажа в рокля тип нощницата на баба ми, та чак и гащите и се бяха очертали.
Вярно е трябва да се съобразява с външният си вид, но може би още не се е лустросал човека, знам ли.

# 221
Той човекът няма и да се лустроса, такъв си е и такъв ще остане.

# 222
Не знам как пък не видяхте, на снимките които бяха пуснати малко по напред Хилъри Клинтън на плажа в рокля тип нощницата на баба ми, та чак и гащите и се бяха очертали.
Обикновена рокля за плажа, не виждам какво да й се впечатляваме?

# 223
Джесика Частейн е лицето на новия парфюм Woman by Ralph Lauren
Скрит текст:

Видео - https://www.youtube.com/watch?v=B3to7GakPcI

Чарлийз
Скрит текст:

# 224
  • Once there was a Hushpuppy...
Скрит текст:
Често се обсъжда Андреа тук и искам да ви разкажа лични впечатления.
От близо, както се казва..... Но, не от участие. Та.... всъщност тя не е дебела, в никой случай. Но, има нещо в нея Rolling Eyes, във фигурата й, някак изглежда едра и лееко грубовата, дали заради огромния бюст - не знам, или по друга причина...
Толкова, друго не ми се пише, че нали някои правят после статиики и новинки кой, къде бил и с кого....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт