Звездни компромати- 332 част

• 112 599
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Ох Тоца , ох Крокодил направо ми се повдига от това изкуствено тъпкано със силикон,тяло гримирано, като от 80-те Mr. Green
Толкоз пари..да бе взела ..Поне, една про гримьорка и да я влачи вечно с нея..
Напомпан травестит ей на това изглежда, по всички снимки  Crossing Arms

# 376
Същата година като Гилбърт Грейп, но преди него излиза този филм, в който Леонардо прави страхотна роля, двамата с Робърт де Ниро са забележителни.
http://www.imdb.com/title/tt0108330/?ref_=nm_flmg_act_31

Сега попаднах на някаква клсация на най- силните му роли и на 3-то място слагат Баскетболни дневници, от 95г. Не съм го гледала, но явно има поне 3 силни роли преди Титаник и като цяло две от най- силните му роли изобщо, според тази класация са от преди Титаник. И явно не е бил неоткрит талант преди Титаник, за да си партнира с актьорите, с които си е партнирал.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:54 от pina

# 377
  • bad@ss
Същата година като Гилбърт Грейп, но преди него излиза този филм, в който Леонардо прави страхотна роля, двамата с Робърт де Ниро са забележителни.
http://www.imdb.com/title/tt0108330/?ref_=nm_flmg_act_31
О, много добър  Peace

# 378
Бритни все по-често в новото си ампоа
и любимият Лео заобиколен от моделки на яхта в Сен Тропе, 1
Але Амброзио и децата
и една Даутцен Круз по бански
Тара Рийд кога се е докарала до тези кг Confused

# 379
  • София

Крокодил в естествената си среда!

# 380
Благодаря за разясненията относно Хю. Това го знаех, но мислех че става въпрос за наркотици, алкохол, затлъстяване...

# 381
Не знам какво са ви направили крокодилите, че ги сравнявате с Тоца.  Rolling Eyes

Рийз

# 382
  • Sofia
Явно има доста мъже с възможности, на които подобни тела се харесват. Визирам Тоца, която очевидно не остава без мъжко внимание.

# 383
Николета бие дузпи на Ники Михайлов. Предлагам вече тримата - Николета, Ники и Валери да вървят в комплект в някой футболен отбор.

Леле колко чекнене и чупки!

# 384
Теди е пипната в лицето, спомням си я преди, сега е различна.[/img][/img]

# 385
# 386
# 387
  • Berlin
Аз си я спомням много красива, сега някакси все едно е по калъп. Тя и Славена Вътова са ми най-хубавите мисли май.

# 388
Като на първата снимка горе си я спомням и си викам чак толкова прекрасна да я намирате... Но сега е различна, наистина, макар че малко смешно си прави 'крилца' над горната устна, накъде по- голяма да бъде?!

# 389
Аз не знам да има по-противно пластмасово създание от нея. Изобщо,  цялото й семейство са една пародия.

Общи условия

Активация на акаунт