Звездни компромати- 332 част

• 112 599
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • София
Макрон пристига на посещение в България на 25 август. Дано да е придружаван от Бриджит, ще бъде интересно. Laughing

# 392
Англичаните ги асоциирах с нашите генерали- слънчеви очила, неподходяща рокля, карирана ризка, сандали.....

# 393
Макрон пристига на посещение в България на 25 август. Дано да е придружаван от Бриджит, ще бъде интересно. Laughing

Ох, Котьооо (човече търкащо ръце).

Тара Рийд отдавна не прилича на човек. Има сериозни проблеми с дрогата, ако не бъркам, плюс разни грозни корекции по лицето).

„Животът на момчето”, „Баскетболни дневници” са наистина много добри филми, а лично аз като една истинска тийн фенка (тогава), много харесах и „Ромео и Жулиета”, в който изгря Клеър Дейнс 😍😍😍!

# 394
  • София
Аз много го харесвам в "Авиаторът".

# 395
  • София
Аз не знам да има по-противно пластмасово създание от нея. Изобщо,  цялото й семейство са една пародия.

Искрено ме разсмя ето тази нейна снимка, под която е написала, че живее изискано, тъй като преди вечерята е гледала някакъв балет в парка.
Гледам и се чудя кое е по-изискано - дали двете надути бомби, подпрени на масата, дали ноктите или хартиената кордела за коса?!  hahaha

Скрит текст:

# 396
  • Rock & Roll feeling ...
По-добре луд,като Анджелина, отколкото нелеп като Кардашиян,Николета,Тоца и пр.  !

# 397
  • На ръба..
По-добре луд,като Анджелина, отколкото нелеп като Кардашиян,Николета,Тоца и пр.  !

Подкрепям!
Това е моя прочит на Кардашиян,Николета,Тоца и пр.  !
Скрит текст:

# 398
  • София

Искрено ме разсмя ето тази нейна снимка, под която е написала, че живее изискано, тъй като преди вечерята е гледала някакъв балет в парка.
Гледам и се чудя кое е по-изискано - дали двете надути бомби, подпрени на масата, дали ноктите или хартиената кордела за коса?!  hahaha

Скрит текст:

Точно на тази снимка, изненадващо, Тоци ми харесва в лице. Въпреки безумния поглед  Joy

# 399
# 400
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Клеър Дейнс отдавна беше известна, с "Тъй наречения мой живот" сериал

# 401
Мегз преди, намирам я за много по-красива от сега 😑

# 402
Момичета, дали вярно Демир Доган е гадже на това противно същество Мегз?! Смятате ли, че сина на Доган може да се занимава сериозно с едно толкова тъпо, отнесено и не знам още какво да напиша същество. Тя е по глупава от овца! Да си бил години с Гергана Малкоданска, която е умно момиче и да минеш на тази жена, която прилича на "нестабилна друсалка"?

# 403
Аха, значи все пак е настабилна. Confused

# 404
Мегз я гледах при Милен Цветков. По едно време той я пита дали Демир Доган и е гадже, тя се огледа и питаше в ефир ли са, нали са се разбрали да не се повдига този въпрос, изглеждаше много уплашена, разтрепери се, започна да заеква. Не знам точно какви са им отношенията, но има нещо, и останах с впечатление, че много се страхува от него...

За Лео - направо съжалявам, че първо го гледах в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", сега в който и филм да го гледам все така го виждам.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 19:08 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт