Звездни компромати- 332 част

• 112 563
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Ох, ако само Харизанова можеше да се види с нормални очи, колко по-добре изглежда на снимката качена от Михайлов...  Rolling Eyes
Абсолютно...
За първи път да ми хареса на снимка от последните години. Не подозирах, че причината е в това...

# 526
Снимката на Николета и дъщеря ѝ все пак е рекламна, с продуктово позициониране, изкарва пари жената. За разлика от Марк Цукербърг, тя се снима за пари.

# 527
Снимането за пари едва ли върви със забрана на "лични" снимки от "личиния живот" Wink

# 528
  • bad@ss
E, показва де. На голия си гъз.

# 529
  • Gotham City
Ама тя и с пухени джапанки, Никулинка
Скрит текст:

Joy

Милото Николче как ги гледа

# 530
Вчера видях една мома с такива, на разходка из местния парк, който си е доста планински на места. Да се смееш ли, да плачеш ли...

# 531
  • Вестерос
Току що преминаха пред мен черни пухчета Grinning Смешни са.

# 532
  • в 1001-та нощ
Да не внимава да не я настъпи тази дълга рокля за гиганти  Mr. Green

# 533
Хубава Бритни с приятеля си
Скрит текст:

# 534

ББ не ми бърка толкова в очите като РР, от снимката на РР ми лъха на простащина.

А, много интелигентно да се явиш по цици и корем. Супер непросташко мейби...Да ви имам критериите.
Сравнете ги от позицията на това как президента говори на английски без да чете на международен политически форум... Joy Joy Joy Без да се възхищавам и на него, защото по дифолт за мене всички политици са ни вредни.

# 535
Колаж с Путин, РР, ББ и Тръмп  Laughing

Скрит текст:

# 536
Преди няколко дни видях една мацка с такива, нямаше да обърна внимание, но се качваше пред мен по стълби и краката й бяха точно на нивото на очите ми. Не бяха чак така рошави, но в този стил, черни, първо си помислих, че е някоя жена с психично заболяване, излязла с чехлите си, но като вдигнах поглед беше нормално облечена млада дама със здрав вид. Пък то какво било - мода Joy
Само да не ги застигне някъде дъжд, че ще заприличат на умрели плъхчета Joy

# 537
  • Gotham City

ББ не ми бърка толкова в очите като РР, от снимката на РР ми лъха на простащина.

А, много интелигентно да се явиш по цици и корем. Супер непросташко мейби...Да ви имам критериите.
Сравнете ги от позицията на това как президента говори на английски без да чете на международен политически форум... Joy Joy Joy Без да се възхищавам и на него, защото по дифолт за мене всички политици са ни вредни.

Ми може да не е по-интелигентно, но то сем. Радеви си ми лъха на пот и с костюми като са облечени, просто са ми изключително противни.

(Подчертаното е личното ми мнение, тъй като явно не си видяла, че изказвам МОЕТО мнение, да го подчертя, дано сега се чете)

# 538
  • София
Баце глътнал тумбака кат' съща Тоца Joy

# 539

Ми може да не е по-интелигентно, но то сем. Радеви си ми лъха на пот и с костюми като са облечени, просто са ми изключително противни.

(Подчертаното е личното ми мнение, тъй като явно не си видяла, че изказвам МОЕТО мнение, да го подчертя, дано сега се чете)

Че тук всички изказваме лично мнение...не ли Grinning Ничие мнение няма да обърне простащината на политическия елит в тяхна полза, така че.....много на сериозно се взимате нещо.

Общи условия

Активация на акаунт