Звездни компромати- 332 част

• 112 517
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Аз и клипче ви бях пуснала с Марая и братчето, не ме четете Simple Smile Бившият и мъж имаше хотел в Банско, вече мисля не, ма още като "на Мария хотела" се знае Simple Smile

# 646
Как е възможно да е толкова грозна тая Велинова?! Дори мъжа ù е безсилен.

# 647
Аз и клипче ви бях пуснала с Марая и братчето, не ме четете Simple Smile Бившият и мъж имаше хотел в Банско, вече мисля не, ма още като "на Мария хотела" се знае Simple Smile
Доколкото знам още е техен, но вече е с менажираща фирма.

Мария и настоящата са били приятелки преди "смяната на местата". Rolling Eyes

п.с. Готина торта и гост изпълнител - децата са се изкефили. Simple Smile

# 648
Хубав рожден ден за малко момиченце.

# 649

Прекрасен е Франко, прекрасен Heart Eyes Учидвам се, че чак сега се е снимал за OUT, предвид постоянните му заигравки с хомосексуалната тематика и в киното, и в живота.
Емели, имаш ли идея кой е фотографът?

Джо, фотографът е Гавин Бонд. Има и интервю с Франко, ако ти се чете, макар че нищо ново не казва. Бил на нов етап в живота си, взимал уроци по сърф и хип-хоп, от всичко най- много му харесвало да режисира, но щял и да продължи да работи като актьор .

# 650
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, по-добре да не го чета, че възторгът от красотата му бързо се губи Laughing
Мерси  bouquet

# 651
  • София
Има си го хотела в Банско. Не знам кой го управлява, но преди време беше достоен в него да влезе Антъни Мелкиори.

# 652
Добре де, новата на бившия, не беше ли приятелка на Мария, с която ѝ беше изневерил?

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре де, новата на бившия, не беше ли приятелка на Мария, с която ѝ беше изневерил?
Че те това не им пречи  Laughing

# 654
Да, факт, принципно и не би трябвало да пречи. Все пак той е баща на детето си и трябва да се задържат някакви нормални отношения.

# 655
  • София
Кралица Елизабет II  Wink

Скрит текст:

# 656
...която обичала да си сръбва. Ти най-интересното не си написала Simple Smile!

# 657
  • IT
Теди Велинова на живо си я спомням симпатична.
Онзи ден си мислех всички много преправяни жени, не им ли идва на акъла, че като родят има голям процент детето им да прилича на истинското им тях.
А има и случаи от двама достатъчно симпатични родители да излезнат деца с физиономии на ....... На Брус Уилис и Деми Мур щерките са с много странни физиономии.
Жизел

# 658
Т На Брус Уилис и Деми Мур щерките са с много странни физиономии.
Жизел
Ами то нито Брус ,нито Деми са красиви . Брус поне е чаровен,ама щерките горките ....

# 659
  • Бургас
Според мен Деми беше една от най-нежните жени в Холивуд.Няколко пъти съм гледала "Призрак "заради нея. Heart Eyes

Теди Велинова съм я виждала,супер си е жената!

Общи условия

Активация на акаунт