Флирт с колега?

• 28 367
  • 314
  •   1
Отговори
# 105
За мен всяка връзка трябва да има някакво развитие. Къде с по-бързи темпове, къде с по-бавни, но трябва да  има. Аз мисля че авторката и патньора и тъпчат на едно място. Тя пише, че са от 9 години заедно, но никъде не прочетох за техните бъдещи планове. Човек тръгва да търси нещо навън когато нещо му липсва в къщи. Вече е друг момента, че там на където се е насочила едва ли е най-подходящия вариант.
Мисля също по повод дискусията за бройката, че един човек (мъж или жена ) трябва да има повече от един партньори за да може наистина да прецени какво точно иска и кой е точно човека за него. И за мен думата "бройка" не е подходяща в слущая защото за мен те означава само сексуални контакти. По-скоро човек трябва да има повече от една връзка за да прецени каквоще е най-добро за него. Разбира се че няма идеални хора, но може да се прецени с какво можеш да направиш компромис и с кое не и кое ти носи най- голямо удовлетворение. И след като избереш човека да си с него а не да се оглежаш настрани.
Не искам да съм лош пророк, но всички при мои познати и приятели, които започнаха дълги връзки още от гимназията без някакво развитие крайния резултат беше раздяла.

# 106
Не избежно е когато двама души са дълго време заедно да им стане леко скучно и да няма за какво толкова да си говорят  ,а когато имат дете няма да им е вече скучно и ще имат общо занимание ,аз съм за по ранното отглеждане на деца ,25 е подходяща възраст според мен.,ако чакаш цял живот да си устроеш живота годините минават и в един момент вече е късно .Според мен при тях е време за някаква крачка или напред или назад .

# 107
Разбирам те и ти съчувствам, защото съм попадала в подобна ситуация. От опит ти казвам, че накрая теб ще те боли и ще се почувстваш много унизена. Не се самозалъгвай, че са ти приятни разговорите ви извън сексуалния елемент и искаш точно тях да запазиш. Независимо за какво си говорите и как те разсмива, именно заради привличането ти харесва и затова не искаш да си тръгнеш и го търсиш. И да не стигнете до секс, ако продължаваш така, ще хлътнеш съвсем и когато на него му писне да те сваля, ще усетиш колко си била наивна. Не знам дали си имала приятели мъже, с които наистина да не е имало никакви задни мисли. Коренно различно е усещането, няма копнеж, не са ти непрекъснато в главата, уютно ти е, но ти липсват само ако много имаш нужда от подкрепа и то по съвсем друг начин. Невъзможно е да очертаеш граници, докато е наоколо. И да го играете на "само колеги", ще има много напрежение и театър. Една част от теб със сигурност много иска да те убеди, че знаеш какво правиш, че си слагаш спирачки и нищо особено не се е случило, просто флирт, приятен и за двамата. Но една друга част се надява да е влюбен, да си важна и специална за него и колкото и да се подготвяш рационално за обратното, в мига, в който почувстваш, че си само бройка, много ще те заболи. Колкото по-късно, толкова по-зле. Участвала съм в подобен филм, даже съм си го причинявала 3 пъти, последните два с един и същи човек с пауза от 10 години. Не спах с нито един от двамата, но ме нараниха много. Най-добре е да изчезнеш възможно най-бързо, не заради партньорите ви, колегите, репутацията, а за да не нараниш себе си. Като минат няколко месеца и се освободиш от мислите за него, тогава се огледай в сегашната си връзка и виж какво не е наред в нея. Сега неизбежно другият ще е по-интересен и вълнуващ.

# 108
Всеки сам усеща кога е готов за дете. Никой не говори да ти е подготвено всичко, но и при условие че още ти се живее и ти се обикаля по барове да създаваш живот е глупаво.
Лично за мен е още по-глупаво ако ти е скучно с партньора ти и няма за какво да си говорите да правите деца само и само да има с какво да се занимавате. Децата се създават защото ги искаш не за да закрепят една разклатена връзка, защото при това положение връзката вече е обречена, а децата само ще страдат.

# 109
  • Испания
а когато имат дете няма да им е вече скучно и ще имат общо занимание

Деца не се раждат, за да убиват скуката на родителите.

# 110
Една втрзка трябва да има движение, развитие.

Е , при нас за 10 години две деца , собствен дом (изплащаме)
развитие в работата , местене на друг континент ..... общо взето една динамика )))
Няма време за скука ) 

# 111
Една втрзка трябва да има движение, развитие.

Е , при нас за 10 години две деца , собствен дом (изплащаме)
развитие в работата , местене на друг континент ..... общо взето една динамика )))
Няма време за скука ) 

Така е, ама и не сте направили децата защото ви е било скучно.

# 112
Цитат
Така е, ама и не сте направили децата защото ви е било скучно.

Ми не знам Grinning
При нас всичко бързо се случва и развива.
Първото дете , още в началото на връзката ,  а пък и самата връзка  -ходене/гаджосване ни бе малко повече от 6 месеца) )))) и подписахме.
Не сме ходили или пък живяли на сем. начала  с години Simple Smile

# 113
Коя зодия е флиртаджията ? Детето колко е голямо ?

# 114
Още не сме готови за дете. Та аз самата понякога се възприемам като такова. Харесва ни свободата на ежедневието, времето, прекарано само за нас. Да, и двамата искаме деца, но просто не на този етап. Наскоро завърших образованието си, а специалността ми е такава, че се учи повече години. Имам желание да си намеря работа на по-добро място, където няма да се притеснявам какви ще са ми осигуровките по време на майчинство (сега съм с добра заплата, но се осигурявам почти на минимума). Отделно той тепърва прохожда в професионалното си развитие в сферата, която го привлича. За мен едно дете трябва да се направи тогава, когато осъзнаваш, че можеш да му дадеш нужното, а не защото ми е скучно. Последната година-две също не са били никак скучни откъм това, което сме направили в живота си, но не желая да навлизам в подробности. Просто последните месеци работи много и до късно,(надяваме се скоро този етап да свърши) и на това отдавам временното си залитане.

TafTaf, благодаря ти за мнението. Надявам се да ми помогне.

Теичка, за всеки случай не желая да пиша такива подробности. Никога не се знае кой чете тук.

# 115
Чисто прагматично, за родители между 20 и 30 времето за дете е, когато таткото така си повиши доходите, че да компенсира загубите при майката. Тоест да може да изкарва плюс една нейна заплата на месец, като така й позволи да си стои у дома до 3-4 г. на детето, ако трябва. Или да имат две деца. От страна на майката- когато е работила достатъчно, та да получава прилично майчинство.

Би трябвало около 27-28 да са изпълнени тия условия. Ако не- сега е моментът да търсите и сменяте работа и да преговаряте за заплащане, да не се хващате за жълти стотинки.

И между другото, никой не те кара с раждането на детето да извадиш накуп пари, които ще стигнат до края на следването и ще включват пътувания по цял свят преди навършването на 7 годинки плюс пеленки Пиер Карден и количка за 3000 лева. Целта е да подсигуриш нещата да кажем за първите 2-3 години, да са комфортни, а това не е непосилна задача.

# 116
  • Насред хаоса
А според мен преди да мисли за дете, трябва добре да премисли дали вижда бъдещето си точно с този човек. Защото сега е залитнала по един лъжльо и каквото и да стане, няма да бъдат засегнати деца, защото ги няма. Ще пострада само тя. Но ако има липси в тази връзка, като нищо може да залитне по друг лъжльо по-нататък, ама вече да има дете и тогава става мазало. Детето не може да запълни пробойните в отношенията между родителите, затова и не бива да се създава с такава цел или от скука.

# 117
Опитът с различни партньори не се изчерпва само с различния размер....    Laughing
Имайки връзка с повече от 1-2, имаш и шанса на опознаваш различни типажи мъже.Виждаш кой какъв е, какво ти дава, какво можеш да очакваш, изграждаш си някакви критерии какво би те удовлетворило като съпруг, като баща на детето ти, накратко, ако си умна, научаваш се да правиш разлика между "лошите момчета" и готините такива.
Авторката показва завидна наивност по отношение на мъжете, след като се е увлякла по подобен идиот.....а това е основно от липсата й на опит с мъжете.
Е, някои и след 100-на мъже пак не си научават урока, ама .....

Абе, Краси, опознаването на човеците само в сексуална тяга ли става??  Разсмя ме.

А ти четеш ли?    Laughing   Или "виждаш" само това, което е в ума ти?   
Аз говоря за връзки.Което е доста по-различно от само секс с тоя или оня....
И не, не можеш да опознаеш какви са различните типажи мъже във връзки, ако ти си в продължителна връзка с ЕДИН човек.
На пръв поглед, готиния съсед може да ти изглежда мил, вежлив, работлив, влюбен в жена си и да й завиждаш за страхотния късмет с него, а всъщност "у дома" той да е вечно намръщен, сърдит комплексар, който възприема жена си като обслужващ персонал.
Ако младите жени можеха да опознават характерите на мъжете "от разстояние", нямаше да има толкова теми тук, в които същите тези млади жени се оплакват как мъжа им се е "променил" на 180 градуса 2 години след брака, или да се учудват и да не вярват, че има и мъже, които се грижат за жените си, глезят ги и са напълно отдадени на жена и деца.

Току що прочетох темата, в която една жена се оплаква от импотентността на приятеля си.И търпи  и него, и натякаванията му, че само секса й е в главата, и нежеланието му да разреши проблема си повече от година.Дали, ако знаеше какво е истинска пълноценна връзка, истински взривяващ секс, щеше да се терзае, измъчва и да седи с подобен цяла година?

# 118
Това няма как да го предвидиш ,че човека след теб ще се промени след две години дори и да си имала връзки с 100 човека преди това .Това вече е според обстоятелствата .

# 119
Всъщност причината е, че с младите момичета никой не си говори и никой не ги предупреждава какви черти да избягват. И те излизат с откровено безобразни мъже.

А тия с импотентните или полу-импотентни гаджета може да знаят много добре какво е супер секс, ама и да търсят добро момче и затова да търпят...

Общи условия

Активация на акаунт