Но може да има и изключения! Не го отричам. Просто лично не познавам никой, който след изневяра си е възродил връзката, и е истински щастлив. Иначе е възможно, ако и двамата истински го искат, а го има и по филмите.
ни е по-противна от мъжа в ситуацията
Ама и децата доста си страдаха покрай развода за съжаление. Няма как да обясня колко е свястна тази жена, за мен свестните жени не се захващат с женени мъже с малки деца. Не важи само за нея, и моя приятелка е била в тази ситуация и я кълвах години наред, докато не си взе свободен мъж
Пълна консерва съм в това отношение 
Семейство не бих развалила, каквито и мераци да има към мен ангажиран мъж - това си е въпрос на принципи.
Просто аз по принцип още от 15 годишна съм си консерва по отношение на женени мъже и не съм поддавала никога на атаките им - значи може. За да се хванеш с някого, първо трябват свалки и т.н. - като не допуснеш тях, няма и как да се навреш в кофти ситуация. Но моите разсъждения са наистина старомодни в това отношение, сега на никой почти не му пука женен ли е някой и т.н.
Ако съм била тъпа коза, трябвало е на фльонга да се вържа. Един даже ми разправяше, че откак ме видял, не можел да погледне жена си в очите, защото само за мен мислел - хохохох, и въобще най-големите хитове са ми от женени! Може и книга да се напише, бляк