На море в Гърция 2017 - III

• 105 811
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!
Моля ви за съвет къде да отидем за няколко дни на почивка с приятеля ми.
Досега сме ходили само до някои от островите, но организирано. Към настоящия момент смятаме да пътуваме с кола до някое по-близко местенце.А също бих искала да ви попитам дали е добра идея да се хвърляме на all inclusive оферти?

# 136
Темата е изключително подробна благодарим на Параход.
Преди два дни се върнахме от Фанари,много българи има потвърдиха го и местните.Този район тепърва ще се развива.Много спокойно местенце, заведенията са концентрирани по малката крайбрежна улица.До късно вечер децата играят на пясъка или обикалят уличките,докато мама и тати са на таверната. За седмица присъствахме на два концерта на открита сцена.Първия път на мн.добра рок група от Комотини а втория път (28.07.17)ретро музика от 70-80 г.

# 137
Инфо за Маказа:
24.07- 12.00 ч.влизане в Гърция, чакане приблизително 15-20 мин.
29.07-12.00 ч.излизане от Република Гърция отново чакане около 15 минути.

# 138
Да, миналата година първата десетдневка на септември бе хладна и дъждовна на Халнидики.По стечение на обстоятелствата тръгнахме на 11 септември и прекарахме една слънчева седмица.Тогава много се ядосвах, за забавеното ни пътуване, но се оказа ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

# 139
Да, миналата година първата десетдневка на септември бе хладна и дъждовна на Халкидики.По стечение на обстоятелствата тръгнахме на 11 септември и прекарахме една слънчева седмица.Тогава много се ядосвах, за забавеното ни пътуване, но се оказа ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

# 140
  • Варна
От този сайт за времето се водехме миналата година и не хванахме пороите в началото на септември, а след това времето беше страхотно.
www.Accuweather.Com
По принцип познават. От години само от  този сайт се водим.

# 141
  • София
Дават го пак да вали 4-5 септември, но каквото такова. Миналата година ни удави в подножието на Олимп покрай 6-ти, тази се надявам да се изваля каквото имаше да вали с дъждовете този месец.

# 142
Търся мнения и впечатления за TORONI BLUE SEA HOTEL & SPA  че нещо се обърках вече. Четох доста из интернет и попаднах на много положителни и отрицателни мнения. Ще се радвам тези които са посещавали или имат впечатления от хотела да ги споделят.

# 143
  • Варна
Дават го пак да вали 4-5 септември, но каквото такова. Миналата година ни удави в подножието на Олимп покрай 6-ти, тази се надявам да се изваля каквото имаше да вали с дъждовете този месец.
Има прекалено много време до тогава. Ще се промени прогнозата, но как Grinning

# 144
В Северна Гърция до средата на септември вече е почти пълно, търсенето е много голямо, сезонът се удължава. Дори и днес да потърсите, по мое мнение вече сте леко закъснели. И аз си мисля, че морето е до към 5-10.09., но всяка година се къпем и следващите дни.
За последният момент не бих оставила търсене за седмична почивка.
От Ираклица 500 км. не ми се вижда дейли трип, честно казано.
Тиква, какво стана, намери ли нещо?

# 145
  • Burgas, Bulgaria
Zol  виж тези две места ако имаш възможност да си кажеш мнението, плиЙЗ
http://www.airotel.gr/en/   като става дума за Кавала и хотел Галакси 
Или
Тасос
http://www.psiliammos.com/el/

# 146
В Кавала хотелът е на главна артерия, ще е безобразно шумно и натоварено, и ще имате проблем с паркирането. Каквото и да предлагат в него, това за мен са основни минуси, ако искам да почивам.
В Тасос е с много добра локация, иначе плажа не съм го посещавала. Ще имате възможност да го обиколите и разгледате, заслужава си. Бих избрала Тасос, а самата Кавала някоя дневна/вечерна разходка. Иначе курортите в района са чудесни, но трудно вече ще се намерят места.

# 147
  • Бургас
Търся мнения и впечатления за TORONI BLUE SEA HOTEL & SPA  че нещо се обърках вече. Четох доста из интернет и попаднах на много положителни и отрицателни мнения. Ще се радвам тези които са посещавали или имат впечатления от хотела да ги споделят.
Питай конкретно.
Бяхме там 2014-та, сега края на август пак имаме резервация за седмица.

# 148
Питай конкретно.
Бяхме там 2014-та, сега края на август пак имаме резервация за седмица.

Четох доста негативни мнения относно храната чистотата в стаите също относно резервациите че се дават помещения които не са резервирани от посетителите. Липсата на топла вода наличието на разни буболечки в стаите и други.  До колкото разбрах имало стара и нова част на хотела. Ние сме две деца на 11г. и на 10 месеца и не знам дали е подходящ за нас. Относно звездите на хотела аз на гръцките винаги им махам едната. Та ако може да ми кажете вашите впечатления относно хотела и плажа . Има ли къде да се разходи вечер човек  иима ли някакви заведения наоколо.

# 149
  • Бургас
Получихме фамилната стая, която резервирахме, разположението не беше като на снимките, но си бяха две отделни стаи и идеално ме устройваше. От храната също нямам забележки, но не е бутиков хотел все пак. Бяхме в новата част и нямах забележки за чистотата. Като изключим че идваха да чистят в 14 часа, а малкия беше на 2 и спеше по това време. И нямаше завеса в банята, а хидромасажния душ пръскаше доста. Предполагам си чувала, че от чешмите тече солена вода (преработена, но солена).
С топлата вода не помня да е имало проблем. Стаите са с мрежи и ако ги държите затворени няма какво и как да влезе. Всъщност освен оси и комари друго не съм забелязвала в района.
Дали е подходящ за вас не мога да преценя.
Плажът е дълбок още в началото, но на малкия, който не можеше да плува (на 2 години) слагахме плувки на ръцете и всичко беше ОК.
Има си крайбрежна алея за разходки след вечеря, а заведенията са почти едно до друго по цялата алея.

Общи условия

Активация на акаунт