На море в Гърция 2017 - III

• 106 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Необходимо ли е да правя резервация за ферибота Игуменица-Лефкими, става въпрос за отиване на 27 август и връщане на 3 септември?

# 376
  • София
Като гледам разписанието има 7 ферибота дневно, може би не е наложително да правите предварителна резервация. Но пък , за да сте сигурни - нищо не пречи Wink)

# 377
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотел ол инклузив от който сте доволни.Да е близко до КТП Маказа,защото никога не сме били в Гърция и искам да е близко.

# 378
  • В полите на Пирин планина
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотел ол инклузив от който сте доволни.Да е близко до КТП Маказа,защото никога не сме били в Гърция и искам да е близко.

Има специална тема за ол инклузива в Гърция. Тук повече си говорим само за места за настаняваме със самостоятелно изхранване.

# 379
  • Някъде Там
Толкова години съм била на Торони, честно казано, не мога да си представя онзи плаж пълен. Сигурно е нещо ужасно Expressionless

И аз така Dizzy Face

# 380
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли дали може да се минава с каравана през Маказа - търсих, но не мога да намеря информация , а ни предстои пътуване.

Минава се.

# 381
Здравейте!

Мисля да резервирам в Stavros Beach Hotel Ставрос от 21.08.2017 за 5 нощувки с закуски и вечери. Интересува ме някой посещавал ли е хотела, плажа близо ли е, става ли за малки деца и има ли къде да се разходи човек в района.Разбрах че бил реновиран тази година.

# 382
Здравейте, замисляме една почивка от 02.-06.09 От едната агенция ми предлагат ASTORIA  HOTEL APARTMENTS на Керамоти и FilosXenia Ismaros Hotel. Някой има ли мнение за тези хотели. С две ма;лки деца сме и държа да е на плажа и да е хубав плажа. За храната може  и по таверните да се храним стига да има.

# 383
  • Пловдив
Астория е ужасно място. За другия не знам.

# 384
Толкова години съм била на Торони, честно казано, не мога да си представя онзи плаж пълен. Сигурно е нещо ужасно Expressionless
Много народ се изсипва в Гърция напоследък. Ние бяхме на Торони в края на юли. Не ми се стори пренаселено, но явно август е друга  работа - все пак цяла Европа е в отпуска Simple Smile. Но на мен пък плажът не ме впечатли особено. Затова ходехме на близките плажове около Торони. Перлата в короната на нашето пътуване беше Климатаря. До Портокали не се навихме да ходим. На Климаатаря беше пълно със сърби, някакъв ужас, но аз се наслаждавах на прекрасната вода и гледка. Но като цяло видимо е, че Халкидики си става много пренаселено през високия сезон.

# 385
Аз да се подготвя за догодина.Днес се прибрахме от Фанари за втора година ходим там на мен си ми харесва ама началника "Жената" каза че и е омръзнало та за догодина някой знае ли нещо в околните села Авдира, Миродато,Порто лагос,Паралия меси?

# 386
  • StZ
Здравейте! Някой знае ли дали може да се минава с каравана през Маказа - търсих, но не мога да намеря информация , а ни предстои пътуване.

Минава се.
Благодаря, jul!

# 387
Здравейте!

Мисля да резервирам в Stavros Beach Hotel Ставрос от 21.08.2017 за 5 нощувки с закуски и вечери. Интересува ме някой посещавал ли е хотела, плажа близо ли е, става ли за малки деца и има ли къде да се разходи човек в района.Разбрах че бил реновиран тази година.

Хотела е приличен. Нищо повече обаче!
Плаж има на 50 метра, но по-хубавият е на повечко, разходката ще е необходимо "зло".
А местата за посещение си зависят от интересите. Иначе има "лунапарк" в центъра на Ставрос, но на мен ми е малко панаирджийски, та не ми харесва.

# 388
  • Пловдив
Момичета и момчета, моля за малко съдействие. Търся апартамент за средата на септември в района от Кавала до Аспровалта. Някой ако има някакви координати да ми прати на лс. Искам да заведа родителите си на море в Гърция - те на са ходили все още в южната ни съседка. Прегледах линковете на първата страница, но не можах да намеря кой знае какво.... Благодаря

# 389
Ето тук може да попитате,има хубави стаи,близо до плажа:
https://www.facebook.com/Greeceholiday/

Общи условия

Активация на акаунт