На море в Гърция 2017 - III

• 105 990
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
+1 за Нисаки, само пресният калмар не им се получава, другите неща бяха вкусни. Два пъти вечеряхме там.
За морската вода - през август явно излизат някакви течения, които обръщат морето. Ипреди две години на същото място и пак началото на август за една нощ водата помътня на Калитеа.
На централния плаж на Олимпиаки Акти винаги е леко мътна. Поне участъка пред заведенията.

# 601
Олимпиаки Акти за мен не е от гръцките местенца.сръбско,македонско или нашенско

# 602
  • София
Случайно някой да знае сладкарница с торти някъде на Касандра? Трябва ни малка тортичка за РД - да купим цяла или пък ако намерим сладкарница - да седнем на място за по едно парче. Мерси предварително!

# 603
  • Sofia
Септември ще е все още достатъчно топло за плаж в района на Пелопонес, нали? Nature Sunny

Знам, че е трудно да се предвиди, но има ли вариант за неприятни изненади с времето, според вас? Гледам, че в AccuWeather го дават да е доста хубаво, но знае ли човек...

# 604
  • Варна
Здравейте, някой бил ли е в края на септември в Неа Ираклица и подходяща ли е за двудневна/тридневна почивка? Ние бяхме там в края на юли и съм очарована, но сега мои приятели искат да си оползотворят част от късната отпуска. Дали заведенията по крайбрежната ще работят и въобще по това време как е обстановката там? Благодаря предварително.

# 605
  • на Мелмак
Според мен на Пелопонес до октомври ще става за почивка 😊

# 606
  • София
Септември ще е все още достатъчно топло за плаж в района на Пелопонес, нали? Nature Sunny

Знам, че е трудно да се предвиди, но има ли вариант за неприятни изненади с времето, според вас? Гледам, че в AccuWeather го дават да е доста хубаво, но знае ли човек...

Сводка от днес от Елафонисос. Прекасно време, слънце, само че доста подухва.  Бяхме на Симос, за мен това е невероятен плаж.  Като цяло три дни тук ни бяха напълно достатъчни.  Смятам че и септември ще е екстра на Пелопонес, стига да не се развали.  Утре двуседмичната ни обиколка на Пелопонес приключва.  Тръгваме полека нагоре, но със сигурност ще се върнем.

# 607
  • Sofia
Според мен на Пелопонес до октомври ще става за почивка 😊
Сводка от днес от Елафонисос. Прекасно време, слънце, само че доста подухва.  Бяхме на Симос, за мен това е невероятен плаж.  Като цяло три дни тук ни бяха напълно достатъчни.  Смятам че и септември ще е екстра на Пелопонес, стига да не се развали.  Утре двуседмичната ни обиколка на Пелопонес приключва.  Тръгваме полека нагоре, но със сигурност ще се върнем.

Благодаря ви, момичета! bouquet И аз знам, че по принцип времето в южната част на Гърция е хубаво през септември, но реших да се презастраховам, като попитам в темата, за всеки случай. Blush

тодоричка, надявам се, че ваканцията ти е била страхотна! Peace

# 608
  • София
Олимпиаки Акти за мен не е от гръцките местенца.сръбско,македонско или нашенско
Ама, естествено че нашенско. Mr. Green Laughing
Уча ги да говорят български. Имам 1 научен. Wink Laughing

# 609
Октомврийско време е в северна Гърция Студеничко си е!В близките до БГ места..плаж след 12ч. до 17ч. под чадъра... запушен нос, преди 3 дни валя, духа силен вятър, водата в морето се обърна и си е доста хладка- според мъжете - освежаваща жените казваме  брррр- усеща се като 20-22С
Вятър вече има постоянно, на слънце отпред примерно пече и ти е приятно, отстрани където не те огрява слънцето си е студ, ако ме разбирате.

# 610
  • София
Октомврийско време е в северна Гърция Студеничко си е!В близките до БГ места..плаж след 12ч. до 17ч. под чадъра... запушен нос, преди 3 дни валя, духа силен вятър, водата в морето се обърна и си е доста хладка- според мъжете - освежаваща жените казваме  брррр- усеща се като 20-22С
Вятър вече има постоянно, на слънце отпред примерно пече и ти е приятно, отстрани където не те огрява слънцето си е студ, ако ме разбирате.
Уау! Ама защо??? Тоя кимат няма ли жал към нас ходещите на море септември месец? Mr. Green Laughing
Нищо, преди малко се чух с приятелка, на Скиятос е, там било Ок/според нея/. bouquet

# 611
Здравейте, утре трябва да пътуваме за Ставрос. Гледам в сайтовете за времето но го дават лошо около 24-25 градуса. Според вас ако се откажем от там къде може да е по хубаво. По ръкавите дали ще е същото?

# 612
Здравейте, утре трябва да пътуваме за Ставрос. Гледам в сайтовете за времето но го дават лошо около 24-25 градуса. Според вас ако се откажем от там къде може да е по хубаво. По ръкавите дали ще е същото?
На ръкавите е по-топло,били сме до началото на октомври във Фурка,много топла вода,слънце,вечер си става за връхна дреха за дете.

# 613
Здравейте,за първи път ще посетим Гърция идната седмица.Ще сме в Олимпиаки Акти,хотел Хермес.
Отзиви за хотела или поне за селището?Ще се храним на вън,какво ще препоръчате и цените как са ?
Плажа хубав ли е,ако ли не къде да ходим?Как е търговската част за разглеждане,забележителности на близо?

Ние бяхме тази година в същия хотел за 7 нощувки. Останахме много доволни от хотела, собственика. През ден чистиха и сменяха чаршафите.  Плажът е добър, има свободни зони, има и шезлонги на консумация. Има таверни, пицарии, гироси. Цените са нормални. Ако те интересува още нещо, питай  Peace
Ооо,браво,че така на сляпо резервирах!
-къде паркирахте,защото пише че паркинг нямя?
-има ли кърпи и тоалетни принадлежности в хотела?
-пътя със завои ли е?
-вие къде се хранехте,нещо да препоръчаш?

# 614
  • София
От 04.09 сме в Олимпиада Yasoo Holiday Apartments , менния и препоръки, както за мястото за отсядане, така и за селцето?

Общи условия

Активация на акаунт