София, жк Младост - тема 29

• 85 037
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, трябва ми добър гинеколог, работещ със Здравната каса. Много ще съм благодарна за препоръки.

Здравей,

Аз съм много доволна от Илиева също, но тя не е опция, ако си по фонд.
По фонд имам колежки, които ходят в Америмед при Каменов и са доволни, но от личен опит не мога да кажа.

# 76
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
О, много ти благодаря, Марлийн!  bouquet Не го бях чувала този медицински център изобщо, а при Каменов ходех дълги години в Грийнберг и като затвориха клиниката в Младост се чудех къде ли се е преместил.
Вече записахме час при Хафузова, но занапред ще знам.

Хмм, сега погледнах адреса - оказва се, че Америмед е всъщност бившия Грийнберг.

# 77
  • София
Грийнберг има на Атанас Москов и в Дружба 2. На Атанас Москов не знам обаче какви специялисти има повечето са в Дружба 2

# 78
Грийнберг в Дружба го знам, ходя там като се наложи, но не съм очарована от някого конкретно.

# 79
мамолог в Младост? Някой да препоръчате?

# 80
Някой знае ли нещо за премахването на гаражите тип бетонна клетка в Младост 3 до Метрото? Ще започва ли да се строи новия булевард и какви са плановете за поляните на тези места? 

# 81
Кметицата наскоро коментира за булеварда и сподели материал на Спаси София.

# 82
Прочетох материала, но доколкото разбрах от нейни изказвания, вариантът за Източен парк не е приоритет, тъй като са необходими много пари за обещетение на собствениците, а това е в компетентността на Столична община и не е на дневен ред. А според посочения план,  на част от парцела се предвижда и застрояване.

# 83
  • София
О, много ти благодаря, Марлийн!  bouquet Не го бях чувала този медицински център изобщо, а при Каменов ходех дълги години в Грийнберг и като затвориха клиниката в Младост се чудех къде ли се е преместил.
Вече записахме час при Хафузова, но занапред ще знам.

Хмм, сега погледнах адреса - оказва се, че Америмед е всъщност бившия Грийнберг.

Ами не е точно бившия Грийнберг,само няколко от лекарите се припокриват, в друга част на сградата е също така Simple Smile

В Грийнберг на Москов няма почти никакви специалисти. Само на унг съм водила веднъж детето, за всякакъв друг ле к ар са ме препращали към Дружба.

# 84
Мои познати ми се похвалиха, че в Дружба вече имат топла вода. Някакво инфо за Младост да има някой?

# 85
  • София
Аууу верно че в Дружба имаме топла вода, партиии

# 86
Аууу верно че в Дружба имаме топла вода, партиии

Идваме към вас на баня-туризъм.  Mr. Green Whistling

# 87
  • София
Хахахха буйрум!

# 88
  • Ланкър, планините Овнерог
Мдааа, и в Гео Милев или поне в частта около Плиска са я пуснали. Не е честно  Crossing Arms

# 89
Ами не е точно бившия Грийнберг,само няколко от лекарите се припокриват, в друга част на сградата е също така Simple Smile

В Грийнберг на Москов няма почти никакви специалисти. Само на унг съм водила веднъж детето, за всякакъв друг ле к ар са ме препращали към Дружба.
Мерси, ще го намеря.  bouquet
В Грийнберг на Москов не съм ходила, а от този в Дружба харесвам само д-р Пандиева, но и нея познавам от Младост.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт