София, жк Младост - тема 29

• 85 364
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
# 286
ММ ходи тази вечер, харесало му е. Другата седмица ще идем заедно да видим какво ще измислим...

# 287
  • София
Натали, съвет от мен е да изберете масите вътре, до бара. Другите са близо до външната врата и не е много удобно.

# 288
Благодаря. На ММ снощи, като ходил, са му препоръчали отделно помещение до детския кът. Ще го видя и аз и ще решим. Peace

# 289
  • София
Точно това помещение имах предвид и аз, с уговорката, че сме ходили когато е било топло. Не знам с какво го отопляват в по-студено време, но едва ли ще оставят клиентите си на студено.

# 290
Добре ми напомни да питам и това... bouquet

# 291

А в градината дали е ок с куче, някой да знае? Rolling Eyes

# 292
  • София
Къде в Младост има магазин за хубави мъжки ризи на нормални цени?

# 293
  • София
Има Андрюс в Сити пойнт на 43 бл. на спирката.
И в Рум.

# 294
  • София-Младост
Пуснах пералня и спряха водата в Младост 4. Подадох сигнал в сайта на Софийска вода, гледам че е със статус приключен, а вода все още няма.

# 295
  • София
Има Андрюс в Сити пойнт на 43 бл. на спирката.
И в Рум.
Благодаря!
Не се бях сетила за РУМ-а

# 296
  • София
Привет,

И друг път съм споделяла, но отново да дам един глас за "Йоли". Simple Smile За плащането на детския кът- мисля, че беше по 4лв. на дете и ги начисляваха към сметката, освен, ако не са променили нещо. Последно празнувахме Тодоровден там през м.март.

За хубави мъжки ризи- вижте и "Стил 99" зад Пътеките. Първият етаж е за мъжка мода и обувки- имаха голям избор на ризи, по последни спомени.

# 297
  • София
Благодаря за виното за Стил99!

# 298
  • През девет планини в десета...
Предложете ми в Младост 1 добро подстригване на мъже  Praynig ниска подстрижка с машинка  Hug

# 299
  • София
Предложете ми в Младост 1 добро подстригване на мъже  Praynig ниска подстрижка с машинка  Hug

MM напоследък ходи и му харесва на Пазара, от отсрещната страна до "Аладин", магазина за цветя, малката аптека "Галантус". Малък салон е, подстригва мъж, не знам име.

Общи условия

Активация на акаунт