София, жк Младост - тема 29

• 85 310
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За Delight, ходили сме 2-3 пъти, винаги е било много вкусно. Само ММ не им хареса салатата "Табуле"- искаше си я с повече магданоз, а те пак бяха сложили повече киноа. Вечер и през уикендите там е пълно. (y)

# 376
Веднъж съм пробвала от там. Ми.. на мен ми хареса, мъжа ми - категорично няма да повтори... но той си е скептично настроен към всякакъв тип ориенталска кухня. 😁

# 377
Здравейте,мнение за турския ресторант Delight в Младост 3?
Всички много го харесваме, вкусно и не скъпо, въпреки, че развалиха лимонадата. Винаги, когато си идваме в София, минаваме през една вечеря там.

# 378
Здравейте. Моля за помощ. Дали можете да ми препоръчате зала за йора и каланетика и т.н. в някои от Младостите? Simple Smile

# 379
The hall. Топ фит

# 380
  • на тавана в кошницата
Някой може ли да ми препоръча учител по математика в Младост

# 381
Момичета, от къде мога да купя шнур/конец за гривни тип шамбала? Много благодаря предварително Simple Smile

# 382
  • София
Здравейте! Моля да ми препоръчате логопед в Младост за дете на почти 6 г. Благодаря предварително!

# 383
Препоръчайте ми козметик за почистване на лице в Младост 2 (може и в другите Младости)?

# 384
Здравейте! Искам да попитам дали има в Младостите, от тези ескейп стаите или някакъв друг такъв подобен тип, за празнуване на рожден ден, да не е просто клуб. Ако някой е ползвал, ще се радвам да даде отзиви. Става дума за деца на възраст 10 години. Благодаря!

Виж в Метро сити. Имаше нещо такова там. Моят син беше ходил на рожден ден и остана очарован.

Нищо не открих в Метросити за детски център/ескейп стая, отидох до там и се разходих по всички етажи, нищо не видях... Някой друг ако е правил поддобен вид рожден ден в Младост, моля да се включи.

# 385
# 386
Нашите приятели празнуваха в боулинга в Аутлет центъра. Има си маси, играят на боулинг, има игри, а родителите си пият спокойно.

# 387
  • София
Можете ли да препоръчате ел.техник- жички, табла, инсталации.
Мерси Simple Smile

# 388
# 389
  • София
Хайде пак да питам...ама малко по-така - препоръчайте ми здравен център или общопрактикуващ с педиатрична специализация в Младост. Без 25-та поликлиника Simple Smile Доста поръчках из нета, но инфото е старо. Явно се сбъдва и една друга доста мрачна тенденция - да не достигат лекари

Общи условия

Активация на акаунт