В момента чета...54

• 63 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Как пък бях останала с впечатление, че Камила е читава и харесвана, почти ме отказахте да я пробвам с последните мнения:blush:

# 556
Как пък бях останала с впечатление, че Камила е читава и харесвана
Тя Е харесвана. В литературните групи цари масов възторг по "кралицата на шведския трилър". Просто не е моят автор. Simple Smile

# 557
Аз си продължавам с Джанет Еванович, но по - бавно. Книгите който изтеглих от Читанката са с едни и същи главни герои, но случаите различни. Леки криминалета,  които ме разсмиват.

# 558
  • Mediterraneo
Аз харесвам Лекберг. Даже май ми предстои точно Прокоба да чета, ще видим.

Приключих с Чаената роза- ми много ми хареса! Не знам как е попаднала в списъка ми, но определено си заслужаваше времето.
Започнах Списъкът на живота. Подозирам, че е от онези "лечебни книги", които хич не харесвам Sad

# 559
  • В тъмната гора.
Сега започнах  "Пари" на Емил Зола. Четох я преди двадесет години. По тези дни се сетих за нея и я подхванах. Паралелно с нея изчетох и първа част на "Вертеп", пак книга на Зола.

# 560
Тарталета, нали знаеш, че "Чаената роза" има продължения? Трилогия е, пак бяха някакви рози...

# 561
  • Mediterraneo
О, заинтригува ме! Ще разровя, благодаря!

# 562
  • София
ябълка, чака ме "Един френски роман", както и още 7-8 книги... Обещавам да пиша като я прочета. На мен ще ми е първа среща с Бегбеде и съм любопитна. Ти чела ли си негови книги и харесва ли ти как пише?

Чета "Чистота" на Франзен, типично в негов стил е. На тоя етап ми се струва една идея по-слаба от "Свобода" и "Поправките"... Но все пак още е рано да се каже. Да видим как ще развие героите.

# 563
Петя, четох само "Един френски роман" и ме подразни. Като я прочетеш, че ти кажа защо.
Нещо му се разсърдих на Бегбеде. Mr. Green Joy

"Бьорндтад" ми върви нещо тегаво. Никога не съм спортувала и някак си не я разбирам тази материя. Може пък по-нататък да ми хареса повече.

Имам питане за тази книга, дали си струва четенето. В списъка ми е, но под въпрос,все още не съм сигурна, дали си струва покупката.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 16:50 от ябълка

# 564
Петя, чакам окончателния ти отзив за книгата. Дано не те разочарова. След две седмици се прибирам в България и има голяма вероятност да се сдобия със Свобода на хартия.
Снощи по нощите приключих с втората част на 1Q84. Голяма книга това, в пряк и преносен смисъл. Харуки Мураками успя да ми грабне вниманието, а трилогията ми става все по-интересна и по-интересна. Предстои ми да се гмурна в третата част, която предизвика мнения на двата полюса. С нетърпение очаквам да видя в кой от двата лагера ще се присъединя. Първо ще направя кратка почивка. Карлос Руис Сафон остана на заден план и сега мисля да му отделя малко време. Чета втората книга от юношеската му поредица.

# 565
Аз съм от антифеновете на Бегбеде, не бих си го причинила втори път.

# 566
  • Вестерос
Аз подхванах Подпалвачката

# 567
  • София/Севлиево
И аз съм с Чистота на Дж.Франзен.Това е първата книга,която чета от него,въпреки че и другите ги имах(ММ ги продаде), харесва ми и след нея може да взема и другите  да прочета.

# 568
  • Чукарландия
Чета трилогията на Анне Б. Рагде. Вече съм на третата книга - "Сред злачни пасбища". Прекрасна сага. Hug
Преди нея прочетох "Влакът на сираците" - Кристина Бейкър Клайн. Тежка история. Добре написана. Peace

# 569
Здравейте, не съм се включвала досега в тази тема, откакто съм в майчинство успявам да намеря малко време да чета, главно докато приспивам детето или след като заспи, най-често за сметка на съня Blush
В момента чета "С вкус на прясна лимонада" на Мамен Санчес и много ме увлече историята. Чела съм и друга нейна "Щастието е на 3 чаши чай от теб " и също много ме грабна, но тази, която сега чета е още по-добра. Някой чел ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт