Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Аз исках да стана на 3 поне. После да мине и третия. После беше 4.
Сега си казвам да стана на 5 и все не се успокоявам. Мисля че в 7 вече ще се радвам ама наистина Simple Smile

# 586
Аз пък още не мога да осъзная съвсем, че има бебе в корема ми Simple Smile Утре ще вляза в 12 с.,  но някак само като го виждам на апарата и тогава все едно ме връхлита, че вярно е там и си мърда и маха с ръце и крака Simple Smile

# 587
Просто колко много си приличаме... аз все още се крия доколкото мога, защото си ми личи сладкото търбухче, но с широки блузки успявам да заблудя клюкарите.

Загубих 3 бремености и през всичките тях, всички около мен ме питаха кога ще имаме дете... всеки път като че ли ми напомняха за всеки един спонтанен аборт и мн се дразнех... какво им е работата да питат, все едно ги интересува и реших, че със следваща бременност, която бъде успешна, да се крия до последно...

дори след тези загуби, в началото на бременността, казах на докторите и на мъжа ми изрично да не ми казват термина, защото вече имах 3 дати, на които се радвах, обаче ..... вместо бебе и радост, се сещах за моментите, в които прокървявах и ги губех .... след загуба, нищо не е същото ...

# 588
Аз пък още не мога да осъзная съвсем, че има бебе в корема ми Simple Smile Утре ще вляза в 12 с.,  но някак само като го виждам на апарата и тогава все едно ме връхлита, че вярно е там и си мърда и маха с ръце и крака Simple Smile
Споко и аз съм така, но в 17 г.с. hahaha

# 589
Ще осъзнаете.. аз чак към 30та седмица започнах да осъзнавам. Тогава усещаш , че то разтяга корема, хълца, рита , Много е забавно. А сега както прави бабунка и му напипваме я дупенце , я крак съвсем осъзнавам, че човечето е там Wink ако случайно нещо го мързи и не го усетя дълго време му говоря, за да се размърда, той ритване или ме побутва и се успокоявам Wink най- обича музика да му пускам. На това реагира много от рано.

# 590
Аз пък още не мога да осъзная съвсем, че има бебе в корема ми Simple Smile Утре ще вляза в 12 с.,  но някак само като го виждам на апарата и тогава все едно ме връхлита, че вярно е там и си мърда и маха с ръце и крака Simple Smile

В понеделник влизам в 13 с. Grinning и аз съм точно така! Една позната каза, че като започнало да рита вече го приела и повярвала

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 08:56 от nenen

# 591
Здравейте,
Имам един малко глупав въпрос.. В коя седмица/месец трябва да започна да се мажа с анти-стрии мазила? И друго - чух, че бебешко олио върши същата работа, вярно ли е?

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 09:19 от Анонимен

# 592
Казват, че след 3тия месец трябва да започнеш. Мазах се ама се нацепих. И въобще не бях стриктна, но кожата ми е податлива към стрии.

# 593
  • Телиш/Плевен
Здравейте,
Имам един малко глупав въпрос.. В коя седмица/месец трябва да започна да се мажа с анти-стрий мазила? И друго - чух, че бебешко олио върши същата работа, вярно ли е?
Казват, че колкото по-рано, толкова по-добре. Някои започват още като разберат, че са бременни.
Предполагам, че е вярно това за бебешкото олио, много бременни предпочитат да се мажат с него.

# 594
Аз от както влезнах в 4 месец кожата ми стана толкова суха и така ме сърби, че сама изпитах нужда да се мажа . Засега успявам задължително вечер, но ще се постарая и сутрин преди излизане да го правя това упражнение .

# 595
  • Благоевград
Момичета, вчера си взех резултатите от БХС. Направих изследването в 12г.с. Стойностите на bHCG (бета хорионгонадотропин) обаче са над нормата - 134 при референтни стойности 14.50-115. Моят АГ е в отпуска и не мога да се свържа с него по телефона, затова реших да отида при друг да ми разчете резултатите. Той обаче не ми обърна никакво внимание и каза само, че всичко било наред. Някой от вас имал ли е подобен резултат? Опитвам се да не се стресирам предварително, но поне се надявах да получа обяснение на какво може да се дължи завишаването на тези стойности.

# 596
До края ли продължава хълцането ни и на какво се дължи?В 5 месец съм и някой пъти си е серия от последователни и дразнещи хълцания,които просто не мога да контролирам Ill

# 597
Здравейте. Искам да попитам дали всяка от вас е имала такова зацапване при имплантирането на ембриона , защото при мен не е имало такова. Все още съм в началото и другата седмица съм на лекар. Симптомите който имам в момента са напрегнали гърди , доста голям апетит и сънливост от време на време. Имала съм една неуспешна бременност и сега се притеснявам за всичко. Благодаря ви предварително.

# 598
Не съм имала зацапване при имплантирането, симптоми като преди цикъл, но по-дълго ме боляха гърдите и станаха бързо по-големи. Но.. нищо друго

# 599
Здравейте. Искам да попитам дали всяка от вас е имала такова зацапване при имплантирането на ембриона , защото при мен не е имало такова. Все още съм в началото и другата седмица съм на лекар. Симптомите който имам в момента са напрегнали гърди , доста голям апетит и сънливост от време на време. Имала съм една неуспешна бременност и сега се притеснявам за всичко. Благодаря ви предварително.

При мен имаше зацапване някъде около 8-9 дена след овулацията. Направи ми впечатление, като няколко капки само и още тогава започнах да подозирам, че е станало нещо. Но четох, че при 20-30 % от жените се проявява. 

Общи условия

Активация на акаунт