Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Mather of Princess,при ВМ-НВХ не е задължително да се закусва,нито е важен броя на храненията,така че си хапвай когато си гладна,само спазвай съотношението между М:Б:В и си готова.

# 211
Raccoon17,в АИП калориите нямат отношение,това е оздравителен режим.

Как така нямат значение, когато flo_ твърди, че иска да отслабва?

# 212
  • Монтана
Аз съм с тсх в гирната граница иначе съм в границите. Просто метаболизма ми е под всякаква критика. Започнах да качвам кг.подувах се от 2 лажички храна, всякаш съм преяла зверски. Започнах да ям уж диетично...нискокалорична храна. Кг си растяхА подута си ходех...споделих с приятелка и тя ми прати табличките. Просто започнах да ям позволените и спрях забранените храни. Не броя калории грамажи....ям колкото ми се яде, но аз ям по принцип малко. 1 пътжола я ям на 2 пъти.
Ходих на лекар за проблема си преди да започна да се храня така, никой мищо не може да ми каже. Така аз се шутах доста време докато сама за себе си открих как ми е най ОК. От както се храня така се чувствам мн по добре. Освен това и кг падат на доло....

# 213
  • Монтана
Raccoon17,в АИП калориите нямат отношение,това е оздравителен режим.

Как така нямат значение, когато flo_ твърди, че иска да отслабва?

аип може да се дпазва и от хора без проблем за чистене на организма от боклуците които ни се предлагат по магазините. Прави се от 1 до 3 месеца.
Обикновено с този протокол се нормализира вс в организма. Ако нямаш нужда да сваляш няма да свалиш. Дори ако си прекалено слаб качваш кг фо нормално. Това се дължи на режима на хранене който цели да вкара в правия път хормони и пр.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 14:56 от flo_

# 214
  • Козлодуй
Amour*, добре че обясни отново на Mother of PrincesS и на мен ми се изясниха някой неща но до сега и мазнините ми се услаждат много а и те са калорични та не мога да се уравновеся Simple Smile
Днес много съм намалила калориите щото вече не мога да се трая Sad Така че съм прекъснала високомазниното ядене но и мед вече не употребявам Simple Smile

# 215
Благодаря!  Купих си разни продукти и мисля от утре да се прехвърля на този начин на хранене. Flowers Bouquet  В някакъв сайт видях, че се смята съотношението М:П:В?  Айде да не досаждам повече тук с въпроси направо там ще се прехвърля.

# 216
Привет, сега наваксвам с четенето, нещо нямах време тази седмица.
Екатерина93, защо искаш да си на кг, на които си била на 18, позволи си да пораснеш във всякакъв смисъл. Това не пречи да се харесваш и на 60 кг. Щом тренираш съм сигурна, че ще постигнеш страхотно оформяне.
Диди, одобрявам разсъжденията ти (161 мнение). Не можем да правим едни и същи грешки и да очакваме различни резултати.
Роузи, хареса ми това разсъждение за смяната на сезоните и съм напълно съгласна. Именно факта, че ми е трудно да набавям плодове и зеленчуци през зимата ме кара да остана вярна на месото Heart Exl и на тези режими. Ако не беше така и аз щях да залитна по тази мода със суровоядство, веганство и т.н. Толкова са убедителни, че месото ни вреди, че понякога се замислям, но надделява здравият разум.
Относно спора диета/режим мисля, че е безмислен, но определено съм съгласна с мнението на Духче по въпроса с 90 ДД, че там се храниш с всички макронутриенти и научаваш някой неща за храненето си. Например аз чудесно знам, че не мога да изкарам и 1 ден на плодове, нито 1 ден само на вода. Но има други, които преоткриват колко добре се чувстват така и откриват своя начин на хранене.
Коментара на Амур относно 90 ДД абсолютно припокрива и моето мнение (имам сблъсъци с В).
Много сте сладки _Зизу_ и Номе Hug
Фло, чудесно е че си свалила 11 кг, но здравословно трябва да се придържаш с 3-4 кг. на месец! Нали идеята ти е да подобриш здравето си, добре че тялото ни е умна машина и не пуска много, много кг! Имай търпение и постоянство!
Mother, радвам се че си се присъединила към братството ВМХ Laughing Надявам се да ти допадне режима и да имаш чудесни резултати. В начаалото малко ще се луташ. Бих искала да ти споделя 3 мои любими закуски:
1. 2 яйца, 1 банан - блендираш - печеш - намазваш малко с мед Heart Decoration
2. сандвич - бъркано яйце+сирене+домат Heart Decoration
3 цедено мляко + бадени + плод( най-добре берита)  Heart Decoration
Амур ти е дала чудесни насоки!
Nome, относно коментара ти за ВМХ и по-конкретно, че не можеш да хапнеш ябълки, диня, картофи или ориз...
Да ти споделя - аз съм на либерално ВМХ - спазвам В до 100 гр и вярвай ми ям и плодове и картофи и ориз и най-важното - отслабвам. И още по-важното, и аз чувствах твоето ограничение и в един момент реших, че ще коригирам нещата, така както на мен ми харесват и се получи. Но за да стане спазвам калорийни рестрикции. Храня се с до 1300 калории по 4 пъти на ден. Чувствам се чудесно.
Извинете ме за дългия ферман. Успех и здраве на всички Animal Bear

# 217
Nome, относно коментара ти за ВМХ и по-конкретно, че не можеш да хапнеш ябълки, диня, картофи или ориз...
Да ти споделя - аз съм на либерално ВМХ - спазвам В до 100 гр и вярвай ми ям и плодове и картофи и ориз и най-важното - отслабвам. И още по-важното, и аз чувствах твоето ограничение и в един момент реших, че ще коригирам нещата, така както на мен ми харесват и се получи. Но за да стане спазвам калорийни рестрикции. Храня се с до 1300 калории по 4 пъти на ден. Чувствам се чудесно.
Преди две или три години, когато имаше един период, през който се опитвах да спазвам НВ ВМХ, дори отвреме навреме пишех и в темата, та тогава ми се караха, че съм яла ябълки, динята беше тотално заклеймена разрешаваха пъпеш и то едно мини резенче. Основно се наблягаше на мазнини. И точно това ме отказа от режима, просто няма как да се насиля всеки ден да ям мазни меса, а да не близвам плод. Но ти си права, щом има либерално ВМХ това би било чудесно, особено за хора като мен, които не искат да се лишат от сезонните плодове. Още повече, доколкото съм запозната, като че ли и в самият режим са стигнали до идеята, че въглехидратите не трябва да се държат чак толкова ниски, защото не е здравословно. В крайна сметка тялото има нужда от всички полезни, здравословни и естествени храни.

# 218
  • Козлодуй
Ама от плодовете има и такива които не са сладки например домата плод ли или зеленчук? А с някоя зелена ябълка спокойно мога да я ползвам за гарнитура на по-мазно месо даже е ужасно вкусно Simple Smile И аз се опитвам да спазвам в момента НВ ВМХ но не ми се получава все качвам килограми докато не реших че е крайно време да се опомня и взех да намалявам калориите на око и понеже тренирам започнах и да свалям Simple Smile

# 219
И на мен не ми харесваше, че са твърде крайни. Донякъде разбирам, когато човек има диабет, ИР и други  заболявания. Но когато няма заболяване и млад човек търси своето хранене, не е приятно някой да му се кара. И аз затова рядко пиша, че се дразнят, че се глезим. Сега малко са отпуснали нещата и има интересни коментари, дано да остане приятна обстановката за всички. Доста време опитвах да спазвам стриктно, но не ставаше и чувствах вина...доста дразнещо нали. Не си представям нещата така. Но тук всички знаем за какво става въпрос. Хубав ден на всички.

# 220
Седмица след почивката отчитам, че съм свалила половин килограм от качения един. Нещата пак вървят в правилната посока. Аз съм доволна и така от постигнатите килограми - вече съм 50, но ако сваля още два би било чудесно. Не бих могла да спазвам НВ ВМХ, не ям месо, мразя мазни храни. За мен е трудно да спазвам примерно и 90-дневната, много сложно ми се вижда, голяма организация си трябва. За себе си намерих решението, надявам се всички да успеят! Продължавам да не закусвам, спортувам през ден по 45 минути и внимавам с калориите - не повече от 1200, но някои дни имам прегрешения. Не ям хляб и силно съм ограничила сладкото.

# 221
  • София
Извинявайте, че се намесвам, чета ви пиша рядко, но за здравето си мислите ли? Това ядене на мазнини и меса всеки ден! Дори едно време по столовете в предприятията месо даваха два-три пъти и то в петък риба и се казваше, че е здравословно! Трябва да се яде течна храна и много плодове и зеленчуци! Плодовете чистят токсините в организма! Местата са пълни с хормони и антибиотици и са много токсични. После хормонални проблеми, кистозни яйчници и алергии......
Според мен чайно-плодовия режим е добър за отслабване и пречистване!

# 222
Здравейте, това "трябва" е според вашите виждания, като изобщо не се припокрива с моите (като не смятам да чувствам вина затова). Вие сте на другия бряг във вижданията си относно карането на чайно-плодов режим спрямо моите. Знаете ли как се отглеждат плодовете към днешна дата? Мислите ли, че са супер храна, която ви дава всичко необходимо за деня и не причинява някои болести? Но няма нужда от спор.
Именно защото мисля за здравето си не съм съгласна с мнението ви да се яде само течна храна, плодове и зеленчуци. Не подкрепям и ядене само на месо и мазнини, въпреки че подобен режим е помогнал на не малко хора да бъдат здрави. Относно болестите, които изредихте - от тях страдат доста жени, независимо от храненето си, поради факта че причините затова са много. В никой случай не е приятно. Относно спорове за месото и антибиотиците в тях - не се наемам, но месо ще ям (както и плодове и зеленчуци, и други прекрасни неща и ще ползвам зъбките си, докато мога!) Simple Smile

# 223
И аз мисля за здравето си за това на плодове и чай никога не бих била.
А по пътя на логиката ти не трябва и плодове, и зеленчуци да ядеш, че с тояа ГМО, нитрати и какви ли не химии в тях са не по-хубави от 'месо с хормони и антибиотици'.

Сравнението с преди години и сега е нелепо по ред причини, но надали е нужно да ги описваме подробно, защото всички ги знаем.

# 224
Не мога да разбера какво Толкова го прочистват това тяло, като че ли е канализационна тръба Stuck Out Tongue Winking Eye Функцията на черния дроб е именно да прочиства токсините в тялото. При положение, че човек се храни нормално, с естествена, непакетирана храна, ограничава тестените и сладките храни, ами той няма нужда да се пречиства с чайче, дни само на плодове или още по-крайното гладуване.

Общи условия

Активация на акаунт