Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 408
  • 543
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ще се включим и ние. Нали няма да е късно ако се преведат парички на 15-ти?

# 61
Дано бързо се съберат паричките. Вече изпратих линка към темата на всичките си познати. Viki i mama, стискаме ви палци и не губете надежда.

# 62
  • Sofia
С много топли чувства искам да пожелая на Вики и цялото й семейство да преодолеят трудностите и да се радват на безгрижното й детство!
 Успех!

Благодаря и на Роси за голямото й сърце!

# 63
  • София
Искам и аз да се включа. Искам да знам сметката в лева или в евро е? Какво трябва да имам и къде да вляза, за да пусна пари Е-PAY?

# 64
Искам и аз да се включа. Искам да знам сметката в лева или в евро е? Какво трябва да имам и къде да вляза, за да пусна пари Е-PAY?

Това е написала мама asseim2 малко по-напред в темата и си позволявам да го цитирам:

А, намерих му цаката.

За който не знае как -

Влизаш в ипей---плащания----Вносна бележка---Въвеждане на вносна бележка----избираш Банка - оператор (коя да е)--- попълваш (В полза на: БИН:*Сметка No:Банков код:Избор на код При банка:Служебно   Внесохме сумаBGNВносител:Основание)-------- Потвърждение

И така...

# 65
Мили Вики и мама и татко на Вики Simple Smile

И ние сме включихме с малко, но от сърце. Пожелаваме бързо оздравяване на Вики и много скоро да види света чрез нейните собствени очички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще чакаме да разкажете за успешната операция, като се върнете в БГ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

P.S. Половинката току що преведе парички през EPay. Не знам за колко време ще стигнат, но се надявам до утре да са при вас Simple Smile

# 66
  Здравейте. Сутринта прочетох за историята на малкото момиченце и за нуждата от пари за операция. На обяд ходих до банката, внесох малка сума пари на посочената банкова сметка, но от банката ми казаха, че сметката е на овърдрафт, което означавало, че е теглено на червено и сега не е сигурно дали титулярът ще може да изтегли малката сума пари, която съм внасяла, защото всичко отивало за покриване на разходите по поддържане на сметката, по покриване на кредити.  Аз нямам представа от банкови операции, надявам се само да не съм объркало нещо и да  могат да се теглят внесените суми. Дано всичко е наред.
   Аз няма да мога да дойда на срещата в събота, но се надявам така да сме помогнали на семейството.
   Между другото ако се внасят парите през банка ОББ няма никакви такси, защото се внасят пак към ОББ на името на физическо лице.

# 67
Искам да попитам за всеки случай, има ли значение в полето "В полза на " кого ще пиша, бащата или дъщерята при превод с epay?

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 15:30 от gingerina

# 68
  • tardis
mama i Viki, до кога най-късно могат да се преведат парите?

Дано се съберат достатъчно средства и операцията да е успешна!
Здраве, късмет и любов на Вики Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

# 69
  • София
Майчета, съжалявам ако въпросът ми ви звучи глупаво, но в кой сайт да вляза за да направя превод Е-pay, трябва ли да имам регистрация някъде, може ли някой да ми обясни?

# 70
по сметката има овърдрафт 1500лв. със срок на погасяване 2008г.
паднала се е некомпетентна касиерка но за да няма проблеми аз ще го погася още днес до 17.00ч
операцията е на 30.05.2006
на 29.05.2006 е полетът до берлин със БГ ЕЪР които ни отпуснаха безплатни билети

# 71
  • София
И моето семейство ще се включи разбира се . Малко, но от сърце и дано се оправи малката душица !

Роси на своя глава разпратих писма до Мтел, Глобул, Техномаркет, няколко банки и финансови къщи. Дано не съм сгрешила, но мисля, че трябва да информираме всички и дано повече откликнат  Hug

Сега видях, че операцията е на Рождения ми ден Simple Smile Духайки свещичките ще се помоля Вики да се оправи час по-скоро !

# 72
Viki i mama, кураж!
Ако по някоя новинарска емисия пускат репортаж за вас непременно кажи да гледаме, а и да предупредиме близки и познати - колкото повече хора научат, толкова по-бързо ще се съберат нужните парички.
Желая на детенцето много късмет  bouquet

# 73
Майчета, съжалявам ако въпросът ми ви звучи глупаво, но в кой сайт да вляза за да направя превод Е-pay, трябва ли да имам регистрация някъде, може ли някой да ми обясни?

Трябва да имаш дебитна карта с възможност за електронни разплащания, да я регистрираш на http://www.epay.bg/

# 74
Stiskame paltzi Viki i mama!!! I az shte Vi preveda malko!

Общи условия

Активация на акаунт