ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 105
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Има чушки, тиквички, кайсии, круши и ябълки. Мисля тези дни да се занимавам Simple Smile

Вие ще водите ли бебоците на море, ние края на месеца заминаваме за три дни Simple Smile

# 136
Момичета,  да ви се оплача. Мислех, докато малкия е на кърма, няма да имам гости от червен бряг поне 6-8 месеца . А то днес ги посрещам. Sad

# 137
И аз вече имам цикъл от 2-3 дни, който е доста обилен, но пък спрях да кърмя и очаквах вече доста време да се появи, а чак сега.. обаче чета, че и мамите, които кърмят имат. Явно си е просто до организъм.

# 138
Момичета,  да ви се оплача. Мислех, докато малкия е на кърма, няма да имам гости от червен бряг поне 6-8 месеца . А то днес ги посрещам. Sad

Не знам от какво зависи - организъм. Намаля ли ти кърмата? Почти всички пишат, че намалява...

Има чушки, тиквички, кайсии, круши и ябълки. Мисля тези дни да се занимавам Simple Smile

Вие ще водите ли бебоците на море, ние края на месеца заминаваме за три дни Simple Smile

Трябва да има море Simple Smile Ние ще ходим в Гърция септември. Вчера му пуснахме паспорт и го снимаха Simple Smile

# 139
Не ми е намаляла кърма, нито пък имам болки, нито цикъла е обилен. Ее, може би още ще се засили. Сега се чудя, дали младежа пак ще се опъпчиви заради моите хормони. Rolling Eyes

# 140
Браво, значи минава възможно най-леко Simple Smile Най-много някоя друга пъпчица да му се появи

# 141
Оо и мен вече ме ощастливи с присъствието си и ние сме изцяло на кърма и се надявах скоро да го няма, но този месец го чакам за втори път Rolling Eyes

# 142
И аз имах 10 дни обилен-на 50-тия ден започна. Също кърмя и се изненадах. Някоя ползвал ли е жерафчето Софи - дъвкалка и чесалка? Много го рекламират, но се учудих, че не се мокри, как се почиства- никой не пише,  бебо има дразнене от зъбите вероятно, защото плаче без причина и търка устата с ръце. Видях бебе на рекламата, което гризкаше с удоволствие това жерафче. Питам, защото е 40 лв, да не се окаже ненужно           

# 143
Да попитам още - на вашите бебоци крачетата кривички ли са, защото на моя са криви от коляното надолу

# 144
Според мен няма смисл да даваш 40 лв, като има силиконови дъвкалки за по 5 лв и можеш да ги охлаждаш в хладилника.
На моя младеж са прави краката. Според мен зависи от гените, не е болест, не се притеснявай. Simple Smile

# 145
И моята бебка много се пл'нчи и 'мрукът й е все в устата, чудех се и аз дали не е време вече за гризалки? Днес бяхме за шествалетната ваксина, сложиха някаква нова, дори без да ми кажат името й, сега ще звъня в РЗИ да питам каква точно е тази ваксина. Определено мисля, че това беше последното ходене при тази лекарка. Сега беба спи, дано всичко да мине добре.
На нас ни предстои дълго пътуване, чудя се как ще го понесе, дали не е по-добре през нощта?  И да попитам - детската консултация не се ли прави всеки месец на една и съща дата, за да има поглед колко наддава за месец  - ние досега сме били около шесто число на месеца, сега е определила 21.09.                                                                                 

# 146
Триш, защо да не се мокри? Аз реклама не съм гледала, отворих сайта и виждам, че е от каучук, значи може да се мие. Много е симпатично, все още има някакви роднини, които не са виждали беба, ако питат какво искам, мога да им кажа това. Ама и тези са сложили едни цени, жумейки ...;0

# 147
И още нещо да питам, докато съм окупирала лаптопа - вие вече изправяте ли малко коша на количка? Вече се заглежда и мисля, че е време да я поизправя малко, днес заправих да питам ЛЛ, макар че нейното мнение ...

# 148
Ana, детска консултация се прави веднъж месечно, обикновено около рождената дата, за да следи растежа и ваксините да се слагат на равни интервали. Обикновено ваксините се вписват с име и дата в картона на детето, нашият си е у нас. Там педиатъра вписва и тегло, ръст и ако има забележки от консултацията.
Trish, за крачетата най-добре питай ортопед, моята Беба е постоянно със свити и кръстосани крачета и не мога да видя дали са прави, при ортопедичния преглед след първия месец казаха, че ок и е рано да се забележи ако има нещо. Rolling Eyes

# 149
Маменцето,  амбулаторната карта е у докторката и сега чак се замислих защо не я дава. Имаме и имунизационен паспорт, в него нищо не е поискала да пише, макар че го нося с мен. На нас ни е дала една диплянка на Нестле, в която записва ръст, тегло и обиколка на глава и гърди. Не съм очаквала, че Бургас ще е толкова зле с лекарите си ...

Общи условия

Активация на акаунт