Желание за чужда

• 15 959
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
Да спориш с мъж на тема "Изневяра" е все едно да спориш с телевизора....     Joy
От 100 кладенци вода ще принесе, само и само да оправдае "слизането на мисълта" в долната глава.    Laughing
Един мъж трансформира ли се в разгонено животно, напълно забравяйки, че е преди всичко Човек (Хомо Сапиенс), най-добрия изход е направо да му се стегне багажчето и да му се даде начален старт с ритник в задните части да ходи по живо по здраво да си търси и яхва разгонените ....от женски пол.
Или от мъжки, ако е обърнал резбата...че то в днешно време знае ли се накъде ще му избият чивиите, като го затресат "еволюционните хормони".    Mr. Green

# 91
Да спориш с мъж на тема "Изневяра" е все едно да спориш с телевизора....     Joy
От 100 кладенци вода ще принесе, само и само да оправдае "слизането на мисълта" в долната глава.    Laughing
Един мъж трансформира ли се в разгонено животно, напълно забравяйки, че е преди всичко Човек (Хомо Сапиенс), най-добрия изход е направо да му се стегне багажчето и да му се даде начален старт с ритник в задните части да ходи по живо по здраво да си търси и яхва разгонените ....от женски пол.
Или от мъжки, ако е обърнал резбата...че то в днешно време знае ли се накъде ще му избият чивиите, като го затресат "еволюционните хормони".    Mr. Green

Е, някои ги стяга чепика, ама отгоре, не отдолу. И оттам им идват и проблемите "долу".
Но това си е техен проблем, не се чувствам длъжна да го "разбирам" или приемам за природа, естествен процес.
Примитивизмът е изключително лесен начин да се прикрие липсата на желание за самопознание, поемане на отговорност, емпатия с отсрещния.

# 92
Всички проблеми идват от горната глава. Тя лъже, тя маже, тя самозаблуждава, и търси, и намира оправдания и причини, че и сътворява простотии. Смешна работа!

# 93
Скрит текст:
По-интелигентните мъже не си фантазират чак толкова често, защото умът им е зает с други неща, далеч по-продуктивни от фантазии, породени от нагон. По-интелигентните мъже по-рядко имат очи за "вирнати цици и задник" . Това е факт.
Факт, ама абсолютно неверен факт, поднесен от мама с големи претенции за интелигентност.

Прочетох този ти пост в една от почивките си, но оставих отговора за вечерта, за да ти отговоря обосновано.

Грешката ти се базира на статистическия факт, че зубърите (nerds) в активните си младежки години се уреждат много по-рядко със секс, отколкото "тъпите" спортисти, купонджии и прочие. Това, че не получават секс всъщност не означава, че не им се иска.

Колкото и да рових обаче не можах да намеря нищо освен теории за зависимост IQ/sexuality. Никакви статистики, или графики. Единствено показателно е, че тъпънарите-гейове по-рядко се разкриват. Никаква връзка нагон/акъл.
Така, че следващия път преди да поднесеш "факт" за чуждия пол с академичен тон се опитай да се базираш на нещо повече от турски сериали.
И как заключи, че гледам турски сериали ?  Sweat Smile И ти пускаш тема "Защо мъжете и жените говорят на различни езици "  ... Та, ти си този с намеците и нелогичните заключения. П р е д п о л а г а м  , жена ти гледа турски сериали, та заключваш, че всички гледаме.

Не ти трябва нАучна статия, за да се огледаш наоколо из типовете мъже и жени и да прецениш кой по-често се заглежда по "задници и цици" (ползвам твоя израз) и кой какво си фантазира в свободното време. Зубърът естествено, че иска да прави секс, но от факта че седи и заляга над учебниците съвсем логично е да си фантазира по-малко , тъй като мозъкът му е зает с други занимания. Толкова ли е трудно да повярваш, че нагона на всеки е различен.
И ако един плочкаджия си фантазира често за мадами, тъй като мозъка му не е зает с нещо друго, то има хора, които са се научили да подтискат нагоните и импулсите си, оттам - имат друго съзнание - оттам и сексуалните им фантазиите заемат по-малко място в него.

Нищо против плочкаджиите, но хайде да се съгласим, че да лепиш плочки не изисква кой знае колко умствен потенциал. В началото докато се научиш е трудно, но после работата е горе долу на автопилот, не изисква кой знае каква креативност.  Hands V

И за да не заключиш, че плюя по мъжете и ги обиждам, ще ти разкажа с 2 думи една лична историйка. Имах приятелка, която САМО за мъже мислеше, говореше, само мъже зяпаше , флиртуваше, пърхаше с мигли, сменяше ги често. Ами прекратих комуникацията и излизанията си с нея. Мислех, че е просто някаква фаза на младостта, но наскоро я срещнах и си е пак същата - нагони и импулси, а пък вече сме около 30те си години. Не съм пуритан, наясно ми е, че да пофлиртуваш, да си пофантазираш си е разпускане, но въпроса е да има мярка. Хора сме, не животни.

# 94
  • София
И на 30 вече сте престарели да пофлиртувате?
Нагонът е различен, да, с това съм напълно съгласна.
Но също съм напълно съгласна, че зубърът най-често е такъв, защото няма постижения на други фронтове.
Разбира се, това не означава, че всеки отличник/чка е зубър, номерът е да се реализираш прилично и в двете области.

# 95
Вече започвам да си мисля, че жената на zemonti го е напъдила и тук той се опитва да си пробутва вехтите мачовски въжделения. Все пак, чуждото (дори и само за заяждане) си е чуждо, т.е. свежа тръпка.

# 96
Вече започвам да си мисля, че жената на zemonti го е напъдила и тук той се опитва да си пробутва вехтите мачовски въжделения. Все пак, чуждото (дори и само за заяждане) си е чуждо, т.е. свежа тръпка.
За мен остава да е загадка как МЪЖ с такива изявени мъжкарски черти се "муши" в женски форум, че се и дърли.Laughing Че има и жени дето му се връзват и му пригласят.
Намирисва ми на "мъж" в женско тяло, фейк профил или някой от екипа на форума под прикритие за "подстрекаване", да върви форума и да има лаене.Simple Smile
Ако е истински персонаж, четейки мненията за семейството му в други теми "тая", "оная", да разнасяш и коментираш близки по подобен начин из някакъв публичен форум.... People No Good

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 13:39 от basila

# 97
И на 30 вече сте престарели да пофлиртувате?
Нагонът е различен, да, с това съм напълно съгласна.
Но също съм напълно съгласна, че зубърът най-често е такъв, защото няма постижения на други фронтове.
Разбира се, това не означава, че всеки отличник/чка е зубър, номерът е да се реализираш прилично и в двете области.
Никой не е престарял за флирт. И на 50, и на 60 години, защо да не пофлиртуваш - освежава, забавно е.
Аз като изляза с приятелка също се случва да пофлиртувам, да се позагледам. Но това не е нарочно, не е търсена цел - специално да се наконтя, да въртя очи, да оглеждам де що мъж мине , да пърхам с миглички - приматско е това. За 16-25 годишни - ок, но не и да зацициклиш  в това състояние.  Hands V

# 98
  • Насред хаоса
Много е забавно да се наблюдава отстрани как някои мъже използват горката еволюция като тоалетна хартия според когато и както им изнася. И като един вид оправдание за слабостите си, на които им е по-лесно да се подчиняват, отколкото да ги преодоляват. Всеки знае какво е еволюция. Сега, ако някой в днешно време е заседнал някъде при неандерталците, то на фона на всички останали, надскочили тоя етап, следва да се заключи, че този някой си стои при неандерталците по свое желание и поради неспособност или нежелание да следва разума вместо елементарния нагон.

# 99
  • Монреал
Аз като изляза с приятелка също се случва да пофлиртувам, да се позагледам. Но това не е нарочно, не е търсена цел - специално да се наконтя, да въртя очи, да оглеждам де що мъж мине , да пърхам с миглички - приматско е това. За 16-25 годишни - ок, но не и да зацициклиш  в това състояние.  Hands V
А?!? Значи женското поведение 16-25 години било "приматско". Та това до преди изобретяването на антибиотиците миналия век е била най-активната част от женския живот. До менопауза рядко се е доживявало.

Кога си загубихте либидото, кога започнахте да се самоопределяте за "цивилизовани", вместо стари? Хайде дайте малко кредит на младите, а!

# 100
  • София
Мда, интересни противоречия - ако им кажеш, че на 30 им е време за деца, ще те изядат с парцалите, а сега - ау, на 30 години флиртувала. Ами такава си е приятелката, лигава, такива и на 16 години не са ме кефили.

zemonti , прекаляваш, младежо. Миналия век беше 20-ти и хората по правило си доживяваха менопаузата.

# 101
Скрит текст:
Аз като изляза с приятелка също се случва да пофлиртувам, да се позагледам. Но това не е нарочно, не е търсена цел - специално да се наконтя, да въртя очи, да оглеждам де що мъж мине , да пърхам с миглички - приматско е това. За 16-25 годишни - ок, но не и да зацициклиш  в това състояние.  Hands V
А?!? Значи женското поведение 16-25 години било "приматско". Та това до преди изобретяването на антибиотиците миналия век е била най-активната част от женския живот. До менопауза рядко се е доживявало.
Shocked Shocked    rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
След подобен бисер какво повече да се каже!
Има ли смисъл.....?!    Joy

# 102
Sweat Smile
Хахах, 30 годишните били стари с ниско либидо - ти това ли разбра от целия ми пост бе, Земонти ?

Cucko , именно - всеки човек е различен както и нагона му , променя се различно спрямо останалите и т.н.
А тази еволюция - ех ! Сега ако на Земонти му кажа и как тенденцията е да има все повече и повече асексуални хора в развитите западни общества, съвсем ще му се объркат представите за това що е то еволюция ...

Брех този 20 век...  Повечето участници във форума са родени през него , какъв кошмар е било ! Никой не помни баба си или прабаба си, защото те едвам са доживявали до 25 години .... Laughing

# 103
  • Tам през Атлантическия океан
Има една потребителка бе попаднала на писаниците тук на мъжа си и се бе хванала за главата :о))))
Бе философствал , спорил ,  давал 'компетентни' мнения  относно изневери , жени , нагони и т.н. :О)))))

Там май нещата бяха доста загрубели и писаницниците ги бе материализирал , жената се бе развела с него Wink
Да се рееее волен и 'свободен' и да да еволюира  хахах

# 104
  • София
Ааа, да, но не се сещам ника й.

Общи условия

Активация на акаунт