Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 448
  • 942
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Доказано е, че мозъкът ни кара да се мъчим да забравим тежкия период, уви това води до несъзнателно разреждане на контактите с хората, които са били до нас през него. Незаслужено, но повечето от нас постъпват именно така. Някакъв психологичен феномен е.
Карз, да бе, вярно😁 И аз после се усетих...Аз ви казах, че съм се сраснала с тоя ник.

# 721
  • Бургас
На мен майките от отчетната на Цвети ми казват Лина.
Решили сме да ходим на палатка с децата другата седмица, обаче не можем да си изберем място. Някоя бургазлийка да е ходила, да ми препоръча

# 722
Не съм ви чела цял ден, бяхме в най-голямата жега в Бургас да търсим ламинат.Намерихме и за всекидневната и за детската.Доволна съм.
Сега душче и отивам да ям и пия, че мъжо е рожденик и ще черпи.
Наздраве момичета!

# 723
Жив и здрав да е, Кате! Наздраве!

# 724
.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 19:52 от Down Under

# 725
  • Телиш/Плевен
Даун, не бих и не забравям хората, които са били до мен в най-трудните ми моменти. Всъщност те са най-близките ми приятели и до днес. Съответно са до мен, а и аз до тях и в добро, и в лошо. За мен това е смисълът на приятелството. Но хората са различни...

Кате, нека е здрав, много щастлив и все така да се обичате! Beers

# 726
Лаленце, сложи ли рецептата с варени картофи в книгата? В кой раздел да я търся, че ми стана интересно Laughing

# 727
Даун, хората са различни...
Някои забравят, други не...
Но като цяло...ако си решил да отделиш от времето, ресурсите и нервите си за някого...то винаги знай, че просто ги хвърляш зад гърба си и това е.
Ако получиш нещо насреща - чудесно, ако ли не...просто това е било.

# 728
  • Sofia
Идвам да ви успокоя,че отложихме тенис-тренировката от 16 за 19 ч. Тренерът се обади и каза,че не става. Naughty.
Голям филм си образувам с намирането на сандали и чанта в цвят пудра  Rolling Eyes.Уж много актуални,ама нъцки...купих един чифт,оказва се,че са по-скоро златни,отколкото розАви.Абеееее,здаве да е.Ще речеш аз се женя  Mr. Green.Мисълта ми е,че НЕходенето на работа не ме избива на шетня  Whistling Joy.
Но какъв кеф ми е да си карам колата  Heart Eyes.Голям.
По повод приятелствата...не забравям, но отлагам виждането/чуването понякога. Ако ми се обадят,че имат нужда, се отзовавам, разбира се.  Peace

# 729
  • Варна
Аз съм изключителнно лоялен човек и приятел и няма начин при така описаната ситуация да загърбя човека, с който сме споделяли тежките моменти. Независимо от коя страна съм била. Т.е. има начин, но трябва отсрещния яко да се е оср в очите ми за да му сложа кръст.

# 730
Аз съм изключителнно лоялен човек и приятел и няма начин при така описаната ситуация да загърбя човека, с който сме споделяли тежките моменти. Независимо от коя страна съм била. Т.е. има начин, но трябва отсрещния яко да се е оср в очите ми за да му сложа кръст.

+ 1

Съседите пържат риба и вони ужасно. Sick Аз гледам изобщо да не припарвам до печката в тая жега, ама хората си готвят..

# 731
  • югозапад, под "Марков камък"
Алечка е слънчице!
Знаех, че и Никитка беше скоро в градчето, но тогава бях болна.
Посмях се с вас заради представянето по никове. Simple Smile Аз поне съм и Стейси в реална(освен Сиси, което е популярното ми галено от малка).
На баджа ми пише Стейси. Simple Smile
Мари, мисля,че съм добре. И други хора ми казаха, че се потят през тези нощи-т.е. май жегата е причината.  Ама мен ме е страх и това е.

Стейси
, до година живот и здраве ще се видим в Обзор Blush

Момичета искам да оплача на тая жега от два дни сме без вода Cry
Как поддържам минимална хигиена на дома не питайте, за къпане ходим в близкия курортен град след работа  на спа, за да ползваме душовете..., такава мизерия, не знам да се смея ли да плача ли..Обяснението на ВиК е, че има замърсяване на резервоара за вода, кога ще го оправят...въпрос със звездичка.

# 732
Прегръдка.

"Забравям" завинаги само предателите.Всички останали имат много шансове при мен.

# 733
  • Телиш/Плевен
Лаленце, сложи ли рецептата с варени картофи в книгата? В кой раздел да я търся, че ми стана интересно Laughing
Да, ето я - клик. Blush Иначе е в раздела за предястия. Hug

# 734
Да, ето я - клик. Blush Иначе е в раздела за предястия. Hug
Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт