Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 441
  • 942
  •   1
Отговори
# 735
Даун, нещо си минала с гумата, но да си кажа.
Помагам винаги когато мога, с колкото мога. Обаче две години да прекарвам с някой си вечерите, за да му помагам, чеша его, вдигам самочувствие, да мислим мъдри ходове, определено ще се отрази на моето семейство. Те ще бъдат бая сърдити. Отделно да си призная, че от известно време се опитвам да затворя телефона на приятелки, които искат да ми се оплакват от мъжете си/живота, но нищо не предприемат освен мрън по телефона. И всеки път едно и също. Давам съвети(дори само да поговорят и обсъдят на ново ситуацията), ама все "тц", не били подходящи съветите- така ще си карали. Та почнах да си щадя нервите, щото не виждам смисъл. Хем търсят съвет, хем казват, че не могат да се справят сами, и после нищо не предприемат.

# 736
Не трябваше да се тъпча с таратор, сега ми е тежко. Но в последния момент реших да направя и като невидяла. ooooh!  Хоризонтирам се след малко и си пускам филм.

# 737
Искам да кажа, че преядох със слънчеви розови домати и собственоръчно набрани гъби в масло. Пачи крак, манатарка и сърнела.

# 738
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не си права, Сбъдваща! За пачия крак как да е, ама за сърнелата и манатарките - хич не си права. Бива  ли така, ами приядоха ми се!

# 739
  • Телиш/Плевен
А аз преядох с диня. Flowers Watermelon
Нали ви бях казвала как от години не мога да уцеля хубава и кажи-речи не съм яла (освен инцидентно на гости при родителите ми, но то по-скоро е било опитване, отколкото ядене). Е, сега си наваксах. Joy Много вкусно нещо била динята!!!

# 740
Не мога да ви изчета! Много сте писали тези два дни.

Сега мия прозорци и подове и се наливам с кафе и кола.
Поне от днес сме във ваканция до 14ти.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 05:54 от Анонимен

# 741
  • Germany
Ох, Контеса, много ви се насъбра.. Как може тия да са такива идиоти и да не искат да сменят гипса на детето при положение, че има алергична реакция?!? Големият, като си счупи ръката го гипсираха с някакъв гипс, от който цялата ръка му стана в пъпки, които сърбяха ужасно. Отидохме пак и настояхме да го сменят. Почна се едно мрънкане, ама накрая кандисаха. Новият можеше да се мокри и нямаше проблеми с него. Явно читавият гипс е по скъп и затова се циганят. Стискам палци да не се повтаря реакцията и да са ви отминали проблемите! Гуш!

# 742
Мони, балгодаря ти. Извинявам се, но не ми се пише.
Отивам да нагледам детето.

# 743
Контеса, дано всичко се нареди благополучно при вас Hug Не бързай да си мислиш най-лошите сценарии.

# 744
  • Sofia
Ееее,Контеса,  Tired,прегръдка...как така социалните  Shocked.
В България цари безхаберие, но поне здравна помощ получаваме ,особено като извадим лев... Thinking. И от други места чувам за здравеопазването и профилактиката в чужбина, все "хубави работи"- цитонамазки, колпоскопия, мамологични прегледи след 35 години...
Леко да привикнете към това предизвикателство и неудобство.  Praynig
Скоро наше приятелче си пукна  костица  на кутрето на едната ръка, при скачане си пада на ръката...заведоха го в един частен кабинет и му сложиха взъможно най-олекотеният гипс. Ами,хубаво е да имаме избор  Peace.

# 745
  • на Мелмак
Отворих форума, доволна, сита, децата тихи, четох ви, но след Контеса ми е тегаво, прегръдка, дано безболезнено се разминат нещата Hug

# 746
  • Телиш/Плевен
Контеса, аз направо не знам какво да кажа. Confused Дано бързо се възстанови дъщеря ти и дано след всички тия лоши неща, дето ви сполетяха, най-накрая да започнат да се случват и хубави. Hands Pray

# 747
Kонтеса, и това ще мине!
Няма да пиша от кое се уплаших най- много, защото ще триеш! Да нагушкаш Малката Скачачка от чичовците й!

# 748
  • София
Контес, не пиши, като не ти се пише. Просто знай, че сме тук и ви мислим с хубаво. Всичко ще се оправи( гуш).

# 749
Контесче, не мисли най-лошото сега, може въобще да не дойде.Гушкай си детето, ще мине всичко и ще се нареди по възможно най-добрия за вас начин Hug

Общи условия

Активация на акаунт