Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 808
  • 942
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Веси, не знам какво е аспиран, но в случай че е печатна грешка и питаш за аспирин- не е винаги противопоказен. На жени с особени кръвни проблеми се изписва аспирин протект от самото начало на бременността, за разреждане на кръвта. За останалите е противопоказен. Просто зависи от случая.
Ая, изключителна е щерка ти. Дано има късмет момичето и да е щастливо, където и да е по света!

# 61
"Аз съм готов и ви чакам". Ами чакай, кой ти пречи?
Като попиташ взе ли си еди какво, ама не съм. Ами вземи си, после не ме питай защо нямаш!
От ранобудните, късно лягащи съм аз. Така ми се иска някой ден да легна и да спя,да спя, ама няма. Събуждам се.

# 62
Малеее, те като фотомодели щерките ви бе, момичета, да им се не нагледа човек. Тонка, благородно завиждам на тена на дъщерята. Аз съм бяла като сирене, не подлежа на почерняване и това винаги ми е било горещо желание. Добре, че половинът е мургав, че мургав и дъщерята е взела нещо и от двамата, приятно матова е. Много ми беше дерт да не наследи моята бяла кожа, че големи проблеми с нея.

Същата съм и аз, Хай. С тази разлика, че Тото взе моята кожа и е много бял. Едвам го опазих на морето, но не изгоря. Сега е леко кафявичък, но само в моите очи, другите казват, че си бил все така бял  Crossing Arms

# 63
Благодаря за пожеланието Белинда Hug
Хай, аз съм  с много хубав тен тази година, благодарение на какаовото масло. Пак си слагам 30 фактор, но и 2-3 пъти се мажа с маслото, хем кожата ми не е суха. Може да пробваш.

# 64
  • София
С тая нова версия на форума много пропускам постове, не знам що така.
Сега видях на Белла снимките - много сте хубави с Тотето, а той колко е пораснал! На майка си прилича!

Ая, твоята дъщеря я помня от първия път, когато видях нейна снимка. Изключително красиво момиче! Пък и дестинациите, които има възможност да посещава са прекрасни и екзотични. Ти също си много симпатична. Hearts

Хай, дъщеря ми си е мургава по рождение. От един ден на плажа става супер цигане. На свекър ми прилича. И аз, и татко й сме бели.

Мари, всички я мислят за по-голяма, но като си отвори устата да приказва, си личи, че е малка с тоя пилешки мозък. Grin

# 65
  • Варна
Бих пробвала, но аз не ходя на плаж, а живея на морето... Миналата година ходих на дерматолог по повод проблем с кожата на главата и дерматоложката ми каза, че имам много бенки, които са потенциално проблемни и да не си и помислям да се пека на слънце. А ако реша трябвало да се мацотя с възможно най-големия фактор и да седя повечко под чадъра. Не знам при това положение дали и маслото ще ми помогне Sad

# 66
  • София
Да, това с багажа също е дразнещо. На всичките ръчичките са им в .... и после това що не го взехме, онова що не го взехме....Аз искрено се възхитих, когато кой беше, май Сбъдваща, сподели, че децата й сами си оправят багажа, евала. Моите веднъж се ядосах и ги оставих така-не си бяха сложили кьорав слип за смяна, добре че пътувахме  само за уикенда, та минах с малко разходи за бельо😠
На Тонка и двете момиченца са чудни!

# 67
Веси, не знам какво е аспиран, но в случай че е печатна грешка и питаш за аспирин- не е винаги противопоказен. На жени с особени кръвни проблеми се изписва аспирин протект от самото начало на бременността, за разреждане на кръвта. За останалите е противопоказен. Просто зависи от случая.
Ая, изключителна е щерка ти. Дано има късмет момичето и да е щастливо, където и да е по света!

Ами точно това е аспирин, къде блея и аз. Благодаря Белинда. Просто са ми останали някакви спомени, че беше противопоказен заради увреждания на плода. Обаче дали е така, не искам да търся в нета и да се филмирам затова реших да питам. А и приятелката, която засега все още не е ясно дали е бременна, е лекар, предполага се че знае какво прави.
Аз съм с много бяла кожа и като дете съм изгаряла много лошо и изобщо не се старая да почернявам. Децата са с кожата на мъжа ми, доста по-матови. Обаче страх лозе пази, всички ги мажа с 50-ти фактор. Мъжа ми се шегуваше, че съм ги мажела с течен азбест да са огнеупорни. Ама аз не му връзвам, като знам как боли като изгориш, нека да са огнеупорни.

# 68
Весела_вели, и аз мажа с 50-ти фактор. Според мен е най-правилното решение.  Peace

# 69
Съгласна съм, най-правилно е. А и избягвам часовете между 1 и 4 също.

# 70
  • София
Аз започвам с 50, после минават на 30. Няма смисъл от 50 до края, понеже стават шоколадови вече, а 50 е за светли и нежни кожи. Големият към края даже не се и маже, ако сме на по-късен плаж, но той има страшен тен, какъвто аз не мога да направя, ако ще да се пържа цял месец. И никога не изгаря. Малкият е повече като мен, но пак по-добре. Бебето ще го видим, дано е тъмен като баща си.

# 71
Бебето ще го видим, дано е тъмен като баща си.

Може ли и ние да го видим?  Praynig

# 72
  • някъде ... тук ...
Моите също си приготвят багажа сами, даже и баща им. Ама аз само събирам, те товарят и редят така или иначе.

Мажа в началото с 50, после 30. Дребният е много бял и като беше на година, никой не ни повярва, че сме го водили на море Simple Smile Толкова пазене и мазане с 50 фактор не е било никога. Големият става бързо цигане.

# 73

Хай, аз съм  с много хубав тен тази година, благодарение на какаовото масло. Пак си слагам 30 фактор, но и 2-3 пъти се мажа с маслото, хем кожата ми не е суха. Може да пробваш.

Аууу, не ми напомняй, дъщеря ми и тя с това се цапоти, чела в бг мама бе, наистина има супер тен, ама като се изля това чудо в плажната чанта, и то следобед, когато се беше разтопило.....мъка, всичко ми мирише на това масло сега, поне кокосово да беше. Та, внимавайте много.

И моя мъж като вашите, успокоих се, той бил лесен, слагал 5 чифта гащи и тениски и бил готов. Е как няма да е готов, като преди това аз съм ги изпрала, изгладила, сгънала на камарки и той просто взема най- горните 5-6, дори не ги подбира много. Дъщерите сами си приготвят наистина, но мен ме чака всичко останало- лекарства, мазила, кърпи, козметика.....Опразване на хладилник, измиване на всичко в мивката и т.н., знаете си, няма нужда да изброявам

# 74
Децата са ми изключително белички. Мажа с 50 фактор и имат блузи пак с този фактор на защита. ММ е бял с много, много бенки. Само му се карам, че не иска да се маже или да носи тениска. Не, че се е засилил да прави тен, но не си гледа здравето.
Аз съм бяла, но изгарям само ако не се пазя. Тази година от май месец съм всеки ден на терасата за по час. Ползвам  крем за бързо почерняване и няма поражения. А тенът ми е страхотен.
ЕлиТ, така са майките на момчета! Построеният комунизъм е най- доброто решение от най- ранна възраст.
Захир, пусни малко красоти и ти!

Общи условия

Активация на акаунт