Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 852
  • 942
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде ... тук ...
Ааа, за селфитата съм на мението на Съни. Обаче и Рая е права в подозренията Grinning
На личната ми карта снимката е ОК Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 10:03 от ЕлиТ

# 226
Абе то ясно, че  права и Рая, ама и телефона се опитва да ме разкрасява, пък то просто нужда няма, пардон, невъзможно е Simple Smile

# 227
Абе то ясно, че  права и Рая, ама и телефона се опитва да ме разкрасява, пък то просто нужда няма, пардон, невъзможно е Simple Smile

Просто няма нужда да те разкрасява, нали видяхме Yum
Обаче като гледам на Ша какви снимки прави, моя е китка просто, спирам да го критикувам веднага Stuck Out Tongue

# 228
Аааа това за миглите не е вярно, децата са взели моите, а най малката ми дъщеря е с убийствени мигли.
Мъжа ми няма такива.

# 229
Винаги така се получава с миглите. Мъжки са! Но после се наследяват от щерките. Това поне е успокояващо!
Аааа, не!
Моят е с толкова къси и рехави мигли, които изглеждаха двойни зад големия диоптър (зелено човече). Каката е с гъсти и по-дълги.
Пък един от племенниците на съпруга ми, онзи, който ми е мн на сърцето и мн го обичам, какви имааа (сърце). Като кукла е. Когато беше по-малък на въпроса ми не му ли тежат, ми беше отговорил, че само, когато му се спи. Сладур.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 11:05 от Лятo

# 230
  • Варна
Аааа това за миглите не е вярно, децата са взели моите, а най малката ми дъщеря е с убийствени мигли.
Мъжа ми няма такива.

Подкрепяй с доказателствен материал Simple Smile

Лято, много чаровна тая мома бееее, на колко е?

# 231
Съни, изтървах те Sad

Много хубави деца видях (подскачащ емотикон)! И на Катето семейството да кажа, че много ми хареса.

Много ми е трудна новата мобилна. Къде са емотиконите?

# 232

Искам да кажа, че напълно подкрепям тази инициатива. Да се кърми навсякъде, където им падне на майките. Особено пък в градския транспорт. Седиш си прав в трамвая до някоя майка, тя извадила цица и кърми ли кърми. Няма по-прекрасна гледка за нас мъжете от това навсякъде цици - в метрото, в трамвая, в МОЛ-а, в музея, в библиотеката, в парка... навсякъде. Направо чудесно...

# 233
  • София
Това нещо ирония ли трябваше да бъде?

# 234
Ще изчезне, ако не му обърнем внимание.  Hug

# 235
На шофьорската книжка съм като замаскиран(с грим) травестит!

# 236
Това нещо ирония ли трябваше да бъде?
А, ирония. Ти познаваш ли мъж който не обича да гледа цици около себе си. Особено пък в трамвая, музея, МОЛ-а и навсякъде, както искат да стане. Добра е идеята, подкрепям напълно.

# 237
На шофьорската книжка съм като замаскиран(с грим) травестит!
Щото не дойде аз да те снимам. Имала съм няколко случая да си искат снимката за... надгробните плочи. А няколко жени на по 25-30 години ме молиха да им я изпратя в електронен формат, че си я харесвали. Rolling Eyes
Хай, благодаря, няма 5 години.

# 238
  • Варна
Наборки са с моята значи. Много са чаровни и интересни на тия години.

# 239
На Лято пингвинчето е красота 😍

Аз на предния си паспорт бях тооолкова зле и не аз, че на границата със Сърбия 15 минути ми светиха в лицето и в паспорта с фенер, чудейки се дали да ме пуснат да мина 😂

Общи условия

Активация на акаунт