Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 508
  • 942
  •   1
Отговори
# 525
Тва работността верно си е заразна, вчера прах пердета и мих прозорци. Днес мих стълби, чистих мазе и двор и готвих.

Аааааа не Naughty, екстра си е да си мързел.

# 526
Значи мен ме е имунизирала майка ми, въобще не прихващам Kissing Heart

# 527
Тва работността верно си е заразна, вчера прах пердета и мих прозорци. Днес мих стълби, чистих мазе и двор и готвих.

Аааааа не Naughty, екстра си е да си мързел.
Заразна е защото сте лабилни и податливи на провокации 😂 Да ме видите мене, топ не може да ми мръдне мързела Mr. Green И аз, като Рая, явно съм имунизирана.

# 528
  • Варна
Имам мента, глог и валериан ама кой да се сети... Пък вече ми мина. След като изядох един сладолед Grinning

# 529
Имам мента, глог и валериан ама кой да се сети...

Не ги слушай, млада си още, и мента със спрайт върши работа Stuck Out Tongue

Оххх, уморено ми е, така чаках уикенда да го проспа, а сега ми се обадиха много близки хора, че ще ни дойдат на гости. Знаех, но бях забравила и се разсъних веднага...Обичам да посрещам гости, не ми тежи нито готвене, нито слагане и вдигане, ама нещо ми е уморено в момента....Мари, бързо дай идея  какво да наготвя набързо след работа

# 530
  • Варна
Ехееее, Рая, мерси за комплимента Simple Smile

Аз давам веднага една идея - наденички на фурна и картофена салата. Аз правих оня ден, всичко стана за няма и час и кажи-речи само, фурната пече, картофите се варят и готово. За десерт взимаш една кутия сладолед, ръсиш отгоре шоколад, натрошена бисквита и някой плод и си готова.

# 531
  • София
ХайJoy
ще пусна климатика. прочетох, че варените картофи се поливат със сладоледа и шоколада Smile

# 532
Сладоледа е ясен той, ама току що измислих да направя любимия ми сладкиш със сини сливи. Ето, започнах да се мобилизирам. Ще възложа скарата на ММ, и съм почти готова.

# 533
Щом не си изпрала 1-2 килима, не се бори.

За идея за гарнитура към скарата ти предлагам варени картофи в тенжера под налягане. Избелваш, нарязваш на едро, заливаш с малко вода, слагаш малко олио, сол, и розмарин. С тази подправка ги ядох като бях на гости и много ми харесаха. Иначе може и да я замениш или въобще пропуснеш. Варят се 10-15 минути, но наистина гледай да сложиш малко вода. Да е на нивото на картофите. Аз ги отварям като леко усетя, че загарят. Прехвърлям в купа за сервиране(не се налага да ги изцеждам), отгоре масло и си готова. А за добавка към сладкиша- топка сладолед.
Сезонна салата. Може в малки купички да сложиш сиренца, маслини, примерно магданоз, воден кромид и който иска да си добавя към основната салата.

Даун, като почна да изброяваш какво- що си казах, че може би имаш кифленски ден, пък ти чакаш да те похваля, че си много работна. Е, напъни се още малко, дееееее! Kissing Heart

# 534
  • някъде ... тук ...
Аз правя картофите по тази рецепта, но на фурна и със зехтин вместо олио. Много ги обичаме.

"Похвалих" ли се, че си уморих розмарина Sad Две зими го опазих вкъщи, а през другото време - на терасата. След последното седмично море беше заминал. Виновни сме си ние, че не го прибрахме с босилека в леген с вода.

# 535
ЕлиТ, официално ти похвалвам големия син! Чу- ден!

Когато варя картофи/спагети слагам малко олио(лъжица- две), колкото да не врят в гола вода. Иначе, да, мазнината си е по желание.

# 536
Мари, ревливо ми е, ще се оттеглям. Нещо много се скапах Sad.

# 537
Как, Даун, така се подреди? Гуш!

# 538
Картофена салата през лятото хич не ми се яде, на мен си ми е зимна салата. Simple Smile

Вчера правих бисквитена торта, но не ги редих, а само натроших.
И крема го направих с 2пак. какаово нишесте на д-р Йоткер, 1с.л. натурално какао, половин шоколад и краве масло на око. Simple Smile Невероятна стана и определено повече ми хареса, отколкото с подредени бисквити.

Утре и ние ще си ходим на село, каних едни приятели с нас, но мъжа все много зает и работи...иначе щеше да е супер. Хем децата да се наиграят, хем ние да се наприказваме.Място колкото искаш за спане, а там готвенето хич не ми тежи и не го усещам.

# 539
Мари, ревливо ми е, ще се оттеглям. Нещо много се скапах Sad.
Даун,не си сама Hug .От сутринта ми е такова,даже докато си мих зъбите се разревах,а уж не съм ревлива Confused .
С детето съм и гледам да не се разтройвам пред него,че ще ме разпитва.Но с удоволствие бих си поплакала ако бях сама.Има нужда човек от време на време да отпусне така.Причина конкретна нямам,дори и ПМС не е,но когато му се понасъбере на някой,от там явно избива Bowtie.

Общи условия

Активация на акаунт