Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 508
  • 942
  •   1
Отговори
# 540
Даун, Ренко  Hug Има такива дни, но и това ще мине.

# 541
И аз картофената салата я избягвам лятото. Е, ако някой друг свари, обели и нареже картофите, става. Laughing Картофите ги обичам всякак и по всяко време. Но хич не ми се стои до котлона в тези жеги.
И да кажа, че имам нов фаворит сред кафето. Grinning Досега пиех предимно 3 в 1. В последно време открих, че 2 в 1 на Монте Сантос ми допада доста. Не е така сладко, но и не ми горчи. Няма да се откажа от другото все още, или поне така мисля.. Rolling Eyes

# 542
  • постоянно
Я се стегнета бе Мадами , какви са тези "черни дупки " и настроения  Naughty

Shake it off  пуснете си едно Деспасито , направете си един Джин Физ и с усмивка към второто.  Heart Eyes

Даун ,
какво ти стана ? Стегни се!  Hug

Днес ми минава много бавно времето . Цяла сутрин "карам " един онлайн курс ( от работа ) с 22 модула след всеки тест. Свърших почти , но ме боли главата вече.  Искам да си ходя , а трябва да изкарам до 5.

Понякога ми се иска да съм "Lady of leisure "-  не за винаги , а за месец-два  . Да си почина от ежедневието малко.  Crazy

# 543
Имам мента, глог и валериан ама кой да се сети... Пък вече ми мина. След като изядох един сладолед Grinning
Дай насам и към мен! Имам нужда днес..

Цвети, тъкмо ми напомни за картофена салата.
 Направо руска ще си направя утре като сваря картофи и за картофената.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 21:54 от Анонимен

# 544
Тва работността верно си е заразна, вчера прах пердета и мих прозорци. Днес мих стълби, чистих мазе и двор и готвих.
Щом не си изпрала 1-2 килима, не се бори.
Хахахахахах Joy Joy Joy
Еееее стига де тъкмо се възгордях ква съм работна. У нас няма килими точно щото трябва да се перат, а пък аз хич не обичам да пера килими.
Даун и аз имам такива моменти, напоследък все повече, ама аз съм си ревла. Всичко може да ме разреве даже детските филми.

# 545
Контеса, много неприятно. Какво точно се е случило? Ако ти се споделя, разбира се. Peace

Купих си от Лидл фъстъчен крем. Не бях опитвала такова чудо и взех за проба. Много ми допадна вкуса. Crazy Ометох една филийка, за днес няма повече. Знаете ли дали това е въпросното фъстъчено масло или има някаква разлика във вкуса?

# 546
Прегръдка.  Двойна за Даун,Ренко и Контесата. 

Аз съм тая вечер на концерт с две приятелки.Иначе изпукахме от жега.

# 547
Хер,от despasito минахме на depresito Joy .Джин физ отдавна не съм пила,но половин бутилка бяло вино ме чака Blush .
Ребрата са изпечени,бланширах картофи,които се печат,поизмих банята,чистих с прахосмукачката и приключвам с домакинските дейности за днес.Чудя се,дали да не слезна на двора,но тази година комарите са адски нахални.Имам някаква алергия,и като ме хапят стават огроомно пъпки.Вчера само врата пропуснах да си напръскам,и веднага един ме усети Triumph .

# 548
  • Телиш/Плевен
Купих си от Лидл фъстъчен крем. Не бях опитвала такова чудо и взех за проба. Много ми допадна вкуса. Crazy Ометох една филийка, за днес няма повече. Знаете ли дали това е въпросното фъстъчено масло или има някаква разлика във вкуса?
Не знам колко вида имат, но едно от най-вкусните, които съм яла, беше точно от Лидл. Само че скоро не съм се сещала за фъстъчено масло, съответно не съм купувала и не си спомням как изглеждаше това от Лидл. Но ако ида в магазина, ще го позная. Grinning Има разлика във вкуса, но не е особено голяма.

Прегръдки за Даун и Ренко! Hug

Контеса, дано бързо се възстанови дъщеря ти! Hands Pray

Аз тъкмо идвам да ви похваля една рецепта с варени картофи (това ще ни е вечерята), а вие с тия коментари. Joy Нищо, де, ще я впиша в книгата, та на който му е интересно, да я търси там. Hug

# 549
Цвети, супер тривиално.
 Hug
Благодаря ви момичета!  Hug

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 21:54 от Анонимен

# 550
  • Варна
Ааааа, картофена салатка с повече оцет уважавам аз, дори и лятото. Умирам си за киселичко.

# 551
Картофена салата и насън да ме бутнат ставам и започвам да ям.С повечко зехтин и оцет,а също и двойна доза копър и пресен лук.

# 552
Лили, най-омразно от всичко ми е квесторство на матури, часове гледаш в една точка като идиот Rolling EyesМен ме пропуснаха.

Аз имам ремонтни тревоги, трябва да решим какви первази да сложим в коридора.Освен това утре пак ще обикаляме града като луди с 2 плочки, за да ги вържем към 2 вида ламинат И первази за стаите Tired Едното сивее, а другото е цвят мокачино.ММ едвам ме търпи с моите капризи.

Гуш на тревожните Hug и това ще мине, момичета Hug

# 553
Контеса, Hug

Лале, аз взех ето това изкушение:

Скрит текст:

Направо ми иде да изям цялото бурканче. Sad  Разбрах обаче, че не е оригиналното фъстъчено масло. Но нищо, като го пуснат и него ще го опитам. Laughing

# 554
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че стискането на палци и добрата енергия и този път помогнаха!
Ще имам още един племенник! Сестра ми е бременна в 15 г.с. Преди десетина дни се обадиха, че БХС дава 1 към 40 риск за Даун. Много се филмирахме и с право, рискът си е висок. Искаха да прави амниоцентеза, но отказа и си пусна кръвен тест. Та днес най- после дойде резултатът. Бебето е здраво. Момче! Ох! Даже нашите не знаеха; тъкмо беше решила да им казва, излезе това с БХС и отложихме новините. Майка ме направи на 2 стотинки, че съм крила от нея, но не можехме да ги подложим и тях на това тежко чакане.
Благодаря за палците и енергията! Златни сте!

Общи условия

Активация на акаунт