Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 421
  • 942
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз пък намирам за правилно животните да се отглеждат хуманно, в добри условия, на чистота и простор. Това че в крайна сметка ги убиваме, за да ги изядем, не означава, че трябва да изживеят краткия си живот в мизерия и гнус. И, да, намирам разлика във вкуса на яйцата от подово и свободно отглеждане. Вероятно и месото на добре гледаното прасе ще е по-качествено от това на нещастното. Знам, че хората се чудят как може да се отпускат пари за животни, когато умират деца поради липса на средства за лечение, но това е сравняване на ябълки с круши. Малко като приказката - тая вместо да го гледа тва куче, да вземе да роди едно дете. Несравними са нещата, парите идват от съвсем различни фондове, целеви са и ако не се оползотворят по предназначение, просто се връщат в общия бюджет...

В Плевен вече има пеещ фонтан😀 Много ни хареса! Градът има все по-европейски облик, щастлива съм. По едно време се бях притеснила за бъдещето му, но сякаш има промяна към добро!

# 826
Белинда, от миналата година е. Simple Smile
Да не говорим,  че като дете имаше фонтан и на гарата и той също пееше.

А Плевен си е все толкова зле, че и повече. Толкова лош кмет даже Зеленогорски те е бил в последния си мандат...колкото е този.

Благодаря за стиснатите палци.
Не се получи точно каквото чаках и се надявах.
Сега остава минимален шанс...и се чудя дали да се надявам или по-добре не. Simple Smile

# 827
  • София
Е, Сесил, твоят поглед вероятно е по-реалистичен. Моята работа е малко като бъркането на туризма с емиграцията😁

Виж си личните☺

# 828
Добро утро!
Малкото диване ме събуди в 4:30, а той заспа. Прекрасно просто.Imp

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 09:52 от Лятo

# 829
Добро утро!
Малкото диване че събуди в 4:30, а той заспа. Прекрасно просто.Imp
Лягай и ти! Раничко е още.
Мен ме събудиха съседските кучета. Ходят рано за гъби/трюфели/ и събуждат квартала.

# 830
Добро утро и от мен.
Бърди,  дано вече си по-добре.

# 831
  • София
Много мило ,че ме мислиш, Съни - доста по-добре е. Пак боли и куцукам, но в пъти е по-леко в сравнение с вчера.
Пия кафе и се хвърлям на домакинската работа, че днес трябва стегнатичко да отметна всичко за седмицата, че и рожденник имам във вторник.

# 832
Искам да видя фонтаните. От години не съм ги виждала в пълният им блясък. Миналата седмица половината бяха преградени, дали са готови.
Догодина голямата иска да кандидатства в Плевен. Ако я приемат (да се чете ако я пусна Mr. Green ) явно ще се прибирам по-често.
Аз няма да успея да дойда преди 13-ти. Много ми се искаше да присъствам на срещата.

# 833
Добро утро.
Чаках с една дружка да пием кафа, ама не се обажда. Направих си и сега ще си го пия с вас!
Ттитина, важното е, че всичко е минало и вече си здрава.
Сесил, може да е за добро.
Бърди, в понеделник да си пушка. Сега може и да те поглезят, ако охкаш често и силно! Все ще се намери кой да изхвърли боклука, да напазарува, кафе да ти направи....
Руми, защо в Плевен да учи? От вас знам, че там е смътафръцано.

# 834
Защото все пак Плевен е за предпочитане пред Свищов Mr. Green
Нали знаш, зависи с какво сравняваш 😆

# 835
Къде ще има среща? Варна?

# 836
Аха. Разбрах. Аз мислех се сравнява и с Пловдив, София....

# 837
  • София
Здравейте Grinning
Малко отсъствахме, но се прибрахме. Много ми е жега в София, обаче почивките за това лято свършиха Sad
Някак странно, но тази сутрин ми се припи чай. Кафето - после.

# 838
Добро утро!

Спите ли още, или има и други ранобудни? Simple Smile  Сядам с кафето. Като го изпия ще се боядисам. Само корените, нищо особено. И днес ще е страшна жега. Нищо не ми се прави на такова време. Само ми се стои някъде на сянка, със студена напитка и книга или филм.

# 839
Пия си сутрешното кафе, включих помпата на басейна и днес смятам да откарам на кафе, книжка, басейн и обратно. То и вчера беше така, тъкмо ме боли кръст, а плуването облекчава. Много съм ви изпуснала, няма да смогна да прочета, така че ако има някое важно или интересно събитие - да кажете ей!

Общи условия

Активация на акаунт