Случи ми се нещо странно XVІ

• 154 988
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
... и още толкова непознати, които съм сънувала.
Според учените, всичко, което сънуваме, вече сме го виждали.
https://iskamdaznam.com/izumitelni-fakti-za-s-nishhata/
Но темата не е за сънища и сега ще дойде някой и ще се скара.

# 46
  • Варна
Страхотна тема ,  "случайно" попаднах на нея точно когато ми се случи нещо странно.  Вчера вечерта към 21:10 влизам в банята да се къпя. През това време мъжът ми храни малкия , а баткото сам се храни на масата. Всички са в кухнята. Аз в банята. Мъжът ми забелязва че стаята на големия свети, както и в коридора. Решава да отиде и да загаси. Загася, връща се при децата и може би след максимум 3 минути се чува шум и веднага след него още по-силен. Аз изскачам от банята, всички уплашени... гледам в коридора е паднало и се е счупило голямото огледало. ЕднАта половина е цяла, а другата се е пръснала на много много парченца.
Някой може ли да сподели дали означава нещо?
( април месец почина дядото на съпруга ми, а моята баба е на легло от 2,5 години...не знам дали има връзка)

# 47
един вид стъкло се пръска, но не помня името

# 48
Пак там, в рамите на седмица, децата паднаха с колелата. На дъщеря ми и се откачи педала, отърва се само с натъртване, но на сина ми внезапно му отказали и двете спирачки и доста се поожули - колене, длани, лакти...

Май си имате нещо не много добро там ...  Rolling Eyes Я поразпитай има ли кладенец - стар в този квадрат.

# 49
  • София
Всички къщи имат кладенци, хората от поколения си живеят там.

# 50
Рейки или друго лечение с енергия ти е приложил.
Наскоро сънувах свекърва ми в един много показателен сън. Не ми се споделят подробности, но на сутринта помнех много ясно всичко, което говорихме и усещането беше все едно отново бяхме заедно....Споделих с мъжа ми и той ми припомни, че точно на тази дата майка му щеше да има рожден ден, ако все още беше жива

Не е рейки или някакво стандартно енергийно прочистване. Аз много се интересувам от хомеопатия, алтернативна медицина, езотерика и т.н. Практикувала съм йога медитиране и т.н. Просто момчето имаше някаква особена, много силна енергия. Това е.

# 51
Ок, но тази енергия трябва да се канализира. А и момчето би трябвало да е минало курс, в който се научи кое как се прави и как той самият да не приема отрицателната енргия от теб Wink

# 52
Случвали са ми се доста странни неща, но едно от тях ми се е запечатало в съзнанието. Бяхме на реката в с. Боснек, Пернишко през един летен почивен ден - барбекю, плаж...Беше тихо, свечеряваше се и с дъщеря ми сме клекнали да събираме интересни камъчета, изгладени от реката. И тогава чухме гласове, все едно говорят много жени и деца, като на събор, но някак глухо, като изпод земята. Питах дъщеря ми чува ли това и тя потвърди. Много беше странно и неестествено за това място да се чуват други хора, защото бяхме сами, доста далеч от селото. В ума ми се прокрадна мисълта за самодиви... Събрахме багажа и набързо си тръгнахме. Мъжът ми твърди, че това са чакали. Търсих в нета информация за селото - легенди или някакви интересни истории, но не открих.

# 53
Здравейте. Много ми е интересна темата въпреки, че съм много страхлива.

Февруари т.г почина бащата на мъжа ми. 2 Месеца след това както си стои на работа и пие кафе с колегите , точно пред него се пръска празна чаша и се натрошава на малки парченца.  Ей така от нищото.

Сънувам почти всяка вечер, дори на сутрините се чуствам все едно не съм си лягала, защото сънищата ми са страшно продължителни и реалистични.
Имам чувство че е като друг живот или поне така се чувствам като се събудя .

Един сън никога сигурно няма да забравя, даже несъм сигурна дали съм сънувала. Бях малка, духа ми се отдели от тялото и се виждах от горе как спя в леглото. Беше много странно.
И често получавам дежа вю.

# 54
  • България
И аз така-толкова много сънувам,че не мога да си почина.Събуждам се уморена.Направо вече се чудя какво да правя и на какво се дължи!

# 55
Случвали са ми се доста странни неща, но едно от тях ми се е запечатало в съзнанието. Бяхме на реката в с. Боснек, Пернишко
Скрит текст:
през един летен почивен ден - барбекю, плаж...Беше тихо, свечеряваше се и с дъщеря ми сме клекнали да събираме интересни камъчета, изгладени от реката. И тогава чухме гласове, все едно говорят много жени и деца, като на събор, но някак глухо, като изпод земята. Питах дъщеря ми чува ли това и тя потвърди. Много беше странно и неестествено за това място да се чуват други хора, защото бяхме сами, доста далеч от селото. В ума ми се прокрадна мисълта за самодиви... Събрахме багажа и набързо си тръгнахме. Мъжът ми твърди, че това са чакали. Търсих в нета информация за селото - легенди или някакви интересни истории, но не открих.
За това не си ли чела?
http://www.peika.bg/statia/Mestnost_Zhivata_voda_i_zmeyskata_che … _l.a_i.92837.html
А до пещерата дали сте били близо, може така да се чуват групите, които са в пещерата.

# 56
Аз даже съм ходила до тази местност Живата вода, но тогава бяхме на друго място покрай реката, не там. Не сме били близо до пещери. Беше много странно с тези гласове. Преплитаха се неясно, като глъч...Достатъчно далеч бяхме от селото, за да е оттам и нямаше никакви други хора около нас. Сигурно има някакво обяснение. Ама аз съм го възприела откъм мистичната му страна...

# 57
На това с гласовете не му ли се викаше някаква си там сватба?
Има го на няколко места. Няма обяснение. Свързват го със самодиви и други поверия.

# 58
Всички къщи имат кладенци, хората от поколения си живеят там.

Кладенци във всяка къща има от няколко десетилетия с напредването на сондирането. Говоря за стар кладенец - от столетия.

# 59
  • Варна
Пипа, виждам че си от Варна, ако тази църквичка е някъде край Варна, може ли да ме ориентираш в каква посока е?

Общи условия

Активация на акаунт