Случи ми се нещо странно XVІ

• 155 991
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
teddynm, ползвам го само ако ми трябва и ако ми е важно, т.е. ако се 'напъна'. Имала съм и 'проблясъци' - без да ги търся, но са били много, много по-кратки, предупредителни. Но не успях да предотвратя събитията. Всъщност аз не винаги вярвам на тези проблясъци (непредизвиканите). Все си мисля, че е от преумора, игра на мозъка и т.н.

Всъщност парадоксът е, че истинският чар на живота е точно това - непредвидимостта. Да, може да се надникне, но се губи тръпката от нещата. Ако има нещо лошо, което съм видяла по моя воля - не мога да го предотвратя - опитвала съм - не става. Просто обстоятелствата така те принуждават и каквото и да правиш - все се стига до нещо, което е било лошо.

За това проверявам само за лекари, здраве, операции и такива важни неща. В друго не се бъркам.

И друго се сетих: бях говорила с една жена - тя си е истинска ясновидка - беше ми казала, че по принцип не би трябвало да мога да виждам моето бъдеще, т.е. един вид да гледам сама на себе си. Но явно, че може, ако е нещо важно.

Аз и преди май съм писала за това информационно поле. Информацията е навсякъде около нас. Ние реално плуваме, потопени сме и сме част от тази фина субстанция, която изгражда материята и там всъщност се 'складира' и тази информация. То е като да плуваш в басейн, но и да си на ясно, че 70% от тялото ти също е вода (забравих точния процент на водата в тялото, но май беше около 70%). Нещо подобно е. За това емоциите, мислите, те някак се записват.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 14:52 от Magdalena1978

# 496
Много рядко и аз получавам подобни "проблясъци" - бих ги описала по-скоро като странни усещания за бъдещето, а не някакви видения. Може би е един вид интуиция, усещането е толкова специфично, че не мога да го сбъркам с въображението.
Но ако реша да се напъвам за отговор за някакъв въпрос нищо няма насреща.

# 497
  • на Мелмак
Аз сънувам това, което ме интересува и това, което не ме.
Разбира се цветно, все едно участвам във филм. Изпитвам всичко, включително и емоциите на околните, събуждам се често като пребито емоционално .
Сънувам често, много ми е интересно да съм на нови места, но си е уморително.

# 498
Нека да включа в действие автоцензурата - хората в тази тема многократно са писали, че не им се чете за сънища и подобни. Заради това си направихме друга тема: http://www.bg-mamma.com/?topic=933724

Тук предпочитат страшни случки за някакво присъствие, духове и т.н. И така.

# 499
  • UK
Майка ми се оплака, че вчера чула мъжки глас да я вика по име докато спяла. Висок и ясен мъжки глас, 3-4 пъти извикал силно. Уплашила се и станала да оглежда. Сега е студено, всичко е затворено. Живее сама.
Чела съм, че се е случвало на доста хора, без да имат медицински проблем. Има ли някакво обяснение?

# 500
Чувала съм, че на такова повикване не е редно да се отговаря, защото това е смъртта.

# 501
  • България
И на мен ми се е случвало да чувам някой да ме вика по име,докато спя,но си мислех,че е някаква игра на мозъка.

# 502
  • София
Вчера ми се случи нещо странно. Наскоро почина внук на съседи във входа. МП каза, че те са го отгледали, но напоследък не живеел вече с тях, идвал от време на време. Снощи се прибирах към 21.30, снежно, тъмно. Пред входа имаме лампа, която се включва при движение, но е настроена да засича само движение пред самата входна врата, не по-далеч. Отворих си вратата, пуснах я и отидох да видя пощата. Лампата угасна, вратата се затвори почти докрай. И изведнъж лампата на входа светна, входната врата се отвори и сякаш някой влезе. Настръхна ми косата, видимо бях сама, но усещах, че не съм. Изтичах по стълбите до площадката на първия етаж, след мен чух стъпки, които отминаха и продължиха към втория етаж. Бабата и дядото живеят там, момчето винаги се качало по стълбите. Какво беше това, още не мога да си обясня...

# 503
Не знам доколко е странно, но от няколко години насам, редовно през няколко месеца намирам джокери от карти за игра. За последните няколко месеца съм намерила три. А за 2-3 години вече може да станаха около 10. Понякога даже два по два ги намирам. Не съм забелязала нещо друго странно да се случва покрай това или кой знае колко важно. Просто ги намирам, или те ме намират.

# 504
Майка ми се оплака, че вчера чула мъжки глас да я вика по име докато спяла. Висок и ясен мъжки глас, 3-4 пъти извикал силно. Уплашила се и станала да оглежда. Сега е студено, всичко е затворено. Живее сама.
Чела съм, че се е случвало на доста хора, без да имат медицински проблем. Има ли някакво обяснение?

Да, мозъкът си прави шеги в просъница. Случвало ми се е 3-4 пъти да "чувам". Нормално е, но може да се засили честотата при стрес или от някои лекарства. Peace

# 505
Повлияна от това, прочетено снощи в темата или не знам, сутринта вече в просъница с идеята, че ей сега ще звънне телефона да ставам, ама още малко ще си полежа, чух ясно две почуквания на вратата на спалнята. Извиках по име сина ми и питах той ли е, никой не ми отговори и станах, и отворих вратата. Нямаше никой, а сина ми спеше още. Понякога съзнанието ни си прави шеги с нас...

# 506
Веднъж си изключих алармата, не ми се ставаше, а трябваше. След малко все едно някой много силно ми извика в ухото и се събудих навреме.

# 507
Здравейте, ако нямате против ще пиша при вас. Събуждането рязко и на мен ми се е случвало. Аз вярвам в ангели и когато съм на работа след 4 си дремвам;)
Казвам на ангела ми хранител да ме събуди и той винаги ме буди за да не закъснея. Сякаш нещо засвирва. Защото пътя ми е 20-25 мин в сняг зимата и е страшно, буквално в гората. Понякога пея, за да не ме е страх. Може да ме мислите за луда, но усещам ангелите. През 2015 нещо ме дръпна в подлеза на НДК в кбижарницата като разглеждах и сякаш търсих нещо за медитация май, нищо не намерих, след секунди от страната на гърба ми падна някаква книга, отидох и там имаше цяла секция за ангели, архангели. Взех книгата за Архангел Михаил. Оттогава всеки път когато се моля за болен познат или роднина се случва малко чудо. Колега на майка ми беше много отчаян, брат му бил в кома. Молих се дни наред. И в отчаянието си поисках на ум знак от Арх. Михаил, да ме погали по главата ако този човек се оправи. И той го направи. Човекът до 40 дни се събуди. Архангелите и Бог не признават религии. И вие пробвайте, когато призовете Арх. Михаил ще почувствате затопляне в кръста. Ако видите че изпускате контрола на волана пак го призовете.
Един път за мой познат се молих, беше счупил крака си. И така си и почина, но не ми дадоха знак и си знаех на къде вървят нещата.
След като този човек умря много се плаших. Защото някаква гледачка смотана го научи как да общува с духове с лист, сядаше и пишеше автоматично. Ако питате мен затова си умря, дяволски неща. Но след като умря в лабораторията взеха да ми подрънкват чаши, колби.
А 3 пъти по ред са ми казвали циганки че съм родена медиум да общувам с мъртвите. И без това като тийн само гледах шепот от отвъдното. Аз се страхувам страшно от зли духове. Странното е че където ида и усещам има ли духове на починали роднини. След като човека умря се пробва да се свърже с мен и като му отказах ясно, вече нищо не ми дрънчи. Но беше страшничко. Наложи се да чета молитва и да кажа ясно на духа че няма да правя дяволски неща и че не искам да общувам с него, (едвам се прибрах от страх целия път 2 км пеех Богородице, Дево, радвай се).

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 22:03 от Blagoslovena

# 508
  • София
Здравейте, ако нямате против ще пиша при вас. Събуждането рязко и на мен ми се е случвало. Аз вярвам в ангели и когато съм на работа след 4 си дремвам;)
Казвам на ангела ми хранител да ме събуди и той винаги ме буди за да не закъснея. Сякаш нещо засвирва. Защото пътя ми е 20-25 мин в сняг зимата и е страшно, буквално в гората. Понякога пея, за да не ме е страх. Може да ме мислите за луда, но усещам ангелите. През 2015 нещо ме дръпна в подлеза на НДК като разглеждах и сякаш търсих нещо за медитация май, нищо не намерих, след секунди от страната на гърба ми падна някаква книга, отидох и там имаше цяла секция за ангели, архангели. Взех книгата за Архангел Михаил. Оттогава всеки път когато се моля за болен познат или роднина се случва малко чудо. Колега на майка ми беше много отчаян, брат му бил в кома. Молих се дни наред. И в отчаянието си поисках на ум знак от Арх. Михаил, да ме погали по главата ако този човек се оправи. И той го направи. Човекът до 40 дни се събуди. Архангелите и Бог не признават религии. И вие пробвайте, когато призовете Арх. Михаил ще почувствате затопляне в кръста. Ако видите че изпускате контрола на волана пак го призовете.
Един път за мой познат се молих, беше счупил крака си. И така си и почина, но не ми дадоха знак и си знаех на къде вървят нещата.
След като този човек умря много се плаших. Защото някаква гледачка смотана го научи как да общува с духове с лист, сядаше и пишеше автоматично. Ако питате мен затова си умря, дяволски неща. Но след като умря в лабораторията взеха да ми подрънкват чаши, колби.
А 3 пъти по ред са ми казвали циганки че съм родена медиум да общувам с мъртвите. И без това като тийн само гледах шепот от отвъдното. Аз се страхувам страшно от зли духове. Странното е че където ида и усещам има ли духове на починали роднини. След като човека умря се пробва да се свърже с мен и като му отказах ясно, вече нищо не ми дрънчи. Но беше страшничко. Наложи се да чета молитва и да кажа ясно на духа че няма да правя дяволски неща и че не искам да общувам с него, (едвам се прибрах от страх целия път 2 км пеех Богородице, Дево, радвай се).

Здравей. Много хубаво е, че си вярваща. Любопитно ми е защо се молиш на ангели? Те са слуги на Бога и изпълняват неговата воля. Не е ли по-добре директно на Бог да се молиш?

# 509
Здравей, повече се моля на Бог, но понякога споделям и с архангелите;) през 2015 буквално след една лоша случка започнах неистово да се страхувам от мразещия хората и Бог. От малка съм вярваща, но тогава започнах да се моля и на Архангелите и така се успокоявам.

Общи условия

Активация на акаунт