Спах малко часове тази нощ и след обяд полегнах да дремна, и да точно това направих, не бях на 100% заспала, знам със сигурност, защото си бях пуснала сериалче на лаптопа и през цялото време си го чувах, по-скоро си почивах. За всеки случай си бях навила будилника за след 40 минутки, за да не се унеса в сън, не обичам да спя след обяд. Дойде време, алармата звънна, дадох и snooze за да си подрема още малко и сякаш за минутка се унесох в сън, защото сънувах, че някой ми е поискал нещо на скрийншот от телефона и чувам звука за скрийншот, но сякаш нещо не се получи и трябваше да го направя отново, вече чувам звука по-силно и сякаш съвсем реално, чак се сепнах и се събудих, в същия момент отново звънна алармата и вече я изключих. От там вдигам очи от телефона, срещу мен е тъмния коридор (в коридора имаме вграден гардероб до вратата с огромни, плъзгащи се огледални врати), честно казано не знам как да го обясня, но ще давам направо. Виждам котка, черна, малка и игриво отиваща към леко плъзнатата врата на гардероба и сякаш със скок се качи в него след това сякаш видях да подава глава от там, но аз бях вцепенена и сигурно 5 минути не спрях да гледам натам и нищо повече не се случи, просто стоя и гледах в тази точка, защото знам, че съм будна на 100% и знам, че не беше...как да го кажа, истинска (?) котка. В момента лежа на същия диван и честно да си кажа ме е страх да погледна нататък.
Другото, което обаче на фона на видяното не ми се вижда толкова странно е, че когато излязох от това вцепенение във Фейсбук наистина едно момиче ми искаше скрийшот на въпросното нещо от съня ми.
На ММ не съм казала, такъв е скептик, че сериозно може да си ме прати по психиатри.
Отворих в интернет и попаднах на няколко неща от един форум, пействам ги, на английски са обаче:

въобще в думите ми няма никакъв смисъл, колко повече време минава толкова повече си мисля, че просто полудявам и само в главата ми е истинско
Просто ОИТ, нищо повече. Поздрави!
това е много яко! Значи и в другата реалност имате същия котарак. Браво! Вкусовете не се променят
) ако е така, значи, някъде там имам черно малко коте