Случи ми се нещо странно XVІ

• 155 995
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • Gotham City
Случи ми се нещо днес и има 2 варианта или се побърквам или наистина има нещо.

Спах малко часове тази нощ и след обяд полегнах да дремна, и да точно това направих, не бях на 100% заспала, знам със сигурност, защото си бях пуснала сериалче на лаптопа и през цялото време си го чувах, по-скоро си почивах. За всеки случай си бях навила будилника за след 40 минутки, за да не се унеса в сън, не обичам да спя след обяд. Дойде време, алармата звънна, дадох и snooze за да си подрема още малко и сякаш за минутка се унесох в сън, защото сънувах, че някой ми е поискал нещо на скрийншот от телефона и чувам звука за скрийншот, но сякаш нещо не се получи и трябваше да го направя отново, вече чувам звука по-силно и сякаш съвсем реално, чак се сепнах и се събудих, в същия момент отново звънна алармата и вече я изключих. От там вдигам очи от телефона, срещу мен е тъмния коридор (в коридора имаме вграден гардероб до вратата с огромни, плъзгащи се огледални врати), честно казано не знам как да го обясня, но ще давам направо. Виждам котка, черна, малка и игриво отиваща към леко плъзнатата врата на гардероба и сякаш със скок се качи в него след това сякаш видях да подава глава от там, но аз бях вцепенена и сигурно 5 минути не спрях да гледам натам и нищо повече не се случи, просто стоя и гледах в тази точка, защото знам, че съм будна на 100% и знам, че не беше...как да го кажа, истинска (?) котка. В момента лежа на същия диван и честно да си кажа ме е страх да погледна нататък.
Другото, което обаче на фона на видяното не ми се вижда толкова странно е, че когато излязох от това вцепенение във Фейсбук наистина едно момиче ми искаше скрийшот на въпросното нещо от съня ми.
На ММ не съм казала, такъв е скептик, че сериозно може да си ме прати по психиатри.
Отворих в интернет и попаднах на няколко неща от един форум, пействам ги, на английски са обаче:
Скрит текст:
My mom and I have recently moved into a new apartment where there are no pets allowed. My mom is usually gone most of the day so i stay home alone majority of the time. We have only been here for about 2 months and everything has been semi-normal except for the fact that i constantly see a black cat lurking around by the hallway. It never makes any noise or comes close to me but i see it during the day and at night. My friend came and stayed the night and the next day she asked if we had a cat saying she could have sworn she saw one in the apartment. I didn't tell her about what i had seen and just brushed her off. A few days later my brother came over and stayed the night as well and the next day he told he had been scared the night before saying he saw a black cat running around the hallway area I told him what i saw and the stories were very similar. I'm wondering if anybody knows anything about ghost cats i guess you could call them or if they symbolize anything pretty much just any information at all.

Скрит текст:
OMG! When I lived in my old apartment there was a shadow cat! I have three cats but none of them are black. I would see this shadow cat dart across the hallway and sometimes I would see a black cat licking itself out of the corner of my eye and when I look it's gone, and the other cats wouldn't be near that spot. Another time I heard a cat meow really loud in the kitchen and I was in the living room and so where my three cats and they were all fast asleep! Sometimes my cats would meow at some random spot and there was nothing there. I haven't see it again though since we moved back in with my mother. I miss it. Sad

въобще в думите ми няма никакъв смисъл, колко повече време минава толкова повече си мисля, че просто полудявам и само в главата ми е истинско

# 511
Не се притеснявай изобщо, нищо ти няма, напълно нормален човек си си, както и преди Simple Smile Просто ОИТ, нищо повече. Поздрави!
Скрит текст:
Котката си е била съвсем истинска, но за друго място. Тук не съществува.  
Благодаря, че написа това си преживяване. Съвсем случайно погледнах и попаднах на твоя пост-. Синхроничност, както казва една позната личност.

# 512
  • Gotham City
Много ти благодаря за отговора, Ън! Вероятно няма да я видя повече в такъв случай. А и не точно страх изпитвам, по-скоро...не разбиране, леко притеснение може би. Погледнах после дори в гардероба и нищо нямаше, разбира се.

# 513
Не, повече няма да ти се случи. Най-вероятно никога.
 Laughing В гардероба няма как да има котка. При нас тя не съществува. За да си при нея, трябва да отидеш там, където е тя, а това не можеш да направиш.
Не забравяй тази случка. Тя ще ти напомня, че има и нещо повече от това, което виждаме.

# 514
  • Gotham City
Оо, аз съм сигурна, че има, без да съм го виждала, чувствам, че има.

Отново благодаря, Ън  Hug

# 515
  • Русе
 Черна котка!  Има и други възможности.

# 516
  • Gotham City
Хахаха да, в англоезичния форум бяха споменали същото

# 517
Аз нещо не разбрах.. Бихте ли обяснили за лаиците? Това котка от паралелна реалност ли е и защо само това се вижда?

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 00:16 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 518
  • В.Търново
И аз не разбрах за котката.За паралелен свят ли говорите? Ако е така, как я е видяла, как се е появило видение от паралелен свят?Какво е ОИТ?

# 519
И аз имам странна история с котка. Беше преди няколко години. Имаме огромен рижав дългокосмест котарак, който все още си е жив и здрав. Котаракът си лежеше и го виждах, когато пред мен мина...пак той. Реших, че ми се е сторило, но детето, което също беше в стаята, също го забеляза и извика:"Я, имаме две котки". Става въпрос за апартамент на петия етаж, не за къща с двор и котки на свободен режим, които могат да влязат. Какво беше това?

# 520
Интересно защо се виждат само котки...
Аз пък веднъж, като се прибирах вкъщи след работа и си отключих входната врата и прекрачих прага на дома, за части от секундата видях изправена фигура на млад мъж в хола... Доста се стреснах, но го отдадох на преумора. Даже си помислих, че нещо може да се е случило с ММ, но му звъннах и се успокоих. В ново строителство сме, доколкото знам само семейството на ММ е живяло малко в този апартамент, няма починали там. Идеи?

# 521
Да, става въпрос за паралелна реалност. Защо само котки? Кой е казал, че може само котки? Всичко може да видиш, но така се е случило сега с котка. В другата тема обсъждахме случай, в който виждаш себе си, в други векове. А виделите два еднакви котарака..... Joy това е много яко! Значи и в другата реалност имате същия котарак. Браво! Вкусовете не се променят Laughing

# 522
  • Варна
Аз нещо не разбрах.. Бихте ли обяснили за лаиците? Това котка от паралелна реалност ли е и защо само това се вижда?
Присъединявам се. Паралелна реалност на вашия живот ли е това? Т.е. тоя апартамент съществува и някъде там, където живее котката? Много объркващо, честно казано.

# 523
  • София
Много ме е страх като ви чета, но ми е и много интересно. Аз съм невероятно шубе и се надявам да не ми се случват странни неща, че ще си замина без време. Само веднъж ми се е случвало нещо странно, което още го помня.

# 524
  • Gotham City
То и аз не съм много наясно, погледнах в Гугъл какво е ОИТ (така ли беше? Grinning ) ако е така, значи, някъде там имам черно малко коте  Heart Eyes
А ако просто не сте разбрали аз какво обяснявам казвайте, въпреки, че май по-добре не мога да го обясня  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт