Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 064
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В случай, че не сте разбрали Simple Smile От 18 до 20 август пред Лидъла на Ботевградско в София ще има шатра Simple Smile

# 571
  • Казанлък
teta75 няма дерт да си лоша. То като съм патка, трябва някой да го каже Smile ама не съм мислила, че за всеки плод дават стики Grinning 
Сега се сещам, че забравих да видя за сутиените...Confused

# 572
  • София
Аз още "чакам" летни сандали над 30 номер, ти якета търсиш ... Nerd
Joy Извади ми душата малкия за това пусто яке. Та да не го изпусна като миналата есен. Blush

# 573
Аа, не може така с лошата. Пък и чела-недочела...бързам да се изкажа като крайна станция. За това го изтрих...Hug

Йованче, ще свиркаме като дОдат. Аз имам две, детето-Ино....та няма да ги чакам...

# 574
  • София
Сокът от касис ми хареса .....
Какъв е този сок от касис и къде в магазина се намира?
До сега май не е имало от това желе от нар и от Ориенталския сладолед?  newsm78 Заинтригува ме този с фурми.....

# 575
  • София
При нас /Младост 3/ заредиха якета 2 път, този път имаше и сиви и взех на малкия.

# 576
Всъщност, пише, че е сироп, а не сок - https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2339 Продуктът е от лимитираните седмични предложения. Ако го намалят (т.е. ако изостане) ще взема още Simple Smile При нас беше до нещата на Родна стряха.

# 577
При нас /Младост 3/ заредиха якета 2 път, този път имаше и сиви и взех на малкия.

Какви якета?

# 578
В случай, че не сте разбрали Simple Smile От 18 до 20 август пред Лидъла на Ботевградско в София ще има шатра Simple Smile

Никъде не откривам официална информация, можеш ли да дадеш източника. Много ми се ходи : )

# 579
  • София

Какви якета?

Ха, сега видях, че ги няма в брошурата! Ами водят се "софтшел", есенни, има мъжки, дамски и детски.

# 580
  • Бургас
Аз взех едно софтшел, имаше го в брошурата преди седмица, в каталога го имаше - дълго, лилаво, с качулка. Харесва ми за дъждовен не много студен ден.

# 581
Ние говорехме за олекотени, с вата. Не за софтшел.

# 582
  • оттам, откъдето започва България
Обаче е с  палмово масло.Confused
Това веднага я отдалечава от едно време и ни връща в действителността. Angry

# 583
  • оттам, откъдето започва България
Кой питаше за сламки - видях тази сутрин, шарени бяха. Около 1,50лв. струват.
Дано не греша, но сякаш в Кауфланд видях сламки на по-ниска цена.

# 584
  • София
Имаше една халва от ретро седмицата, която като вкус и състав беше много по-добра и стоеше на "конци" като в недалечното минало.

Общи условия

Активация на акаунт