Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 059
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Здравейте, дами

Разгледахте ли новата брошура на Лидъл? Трябва да се преброят стикитата, скрити на страниците ѝ. за да могат децата да участват в някаква игра. Ако някой ги е броил, кажете колко стикита намерихте? Ние стигнахме до 6 бр.

# 601
Божкеее...екстрактор го кръстили. ooooh! Да ти кажа ли защо-да звучи по-модерно, новаторско някак си...абе кат за изтънчени персони само  Naughty Екстрактор-дрънци. Моят екстрактор си е в устата-точно с 31 чарка Mr. Green Всичко мели, шъ знайш Peace

Кекса последно кой се оказа-в прозрачна опаковка ли?
[/i][/b][/b]
Да, като го видя и вика ето  го моят кекс  Joy
Ще се разбере скоро дали в онзи някакъв момент , когато го е дегустирал , дали е бил яко гладен , или наистина е кексът на живота му  Mr. Green Щото ме врънка често за домашни кексове , а сега лятото е отсвирен.

# 602
Здравейте, някакви отзиви за шатрата на Ботевградско шосе? Чудя се дали си заслужава да бия път до там. Много далече ми идва.

# 603
Здравейте, дами

Разгледахте ли новата брошура на Лидъл? Трябва да се преброят стикитата, скрити на страниците ѝ. за да могат децата да участват в някаква игра. Ако някой ги е броил, кажете колко стикита намерихте? Ние стигнахме до 6 бр.

Аз видях 10, ако се броят първите 6 на първата страница.

# 604
  • Русе
Здравейте, дами

Хм, да, ние тях не ги броихме. Ами не е написано да ги броим ли или не.

# 605
  • Бургас
Аз днес реших да отида до Лидл , ще купувам пуешки бутчета . Това топено сирене дали е хубаво ? Купувала съм други  и ми харесват . https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=2296
Абе хора , някой взе ли си екстрактора , нито един отзив няма .

Тайс, топеното сирене е супер. Аз взимам от натуралното. Триъгълниците са по-големи, с един спокойно намазваш две филии.
И аз за бутчета и масло ходих днес. Ако някой ще се запасява, срокът на годност на маслото е до 27 септември.

# 606
  • Асеновград
Здравейте, дами

Хм, да, ние тях не ги броихме. Ами не е написано да ги броим ли или не.
С тези на първа 11 без тях 7.

# 607
  • до най-прекрасния мъж
Ако някой ще се запасява, срокът на годност на маслото е до 27 септември.
Аз го замразявам, нищо му няма, изтрайва си спокойно по 3-4 месеца, докато се изяде.

# 608
На първата страница са 6 стикита

# 609
  • Бургас
Ако някой ще се запасява, срокът на годност на маслото е до 27 септември.
Аз го замразявам, нищо му няма, изтрайва си спокойно по 3-4 месеца, докато се изяде.

Виж за това не се бях сетила.

А стикитата, които са на екрана на телефона на първа страница защо не броите?

# 610
  • Асеновград
Някой успя ли да регистрира отговор за играта със стикитата? Нещо не успявам да се ориентирам като кликна на линка ме връща на правилата.

# 611
  • Русе
Някой успя ли да регистрира отговор за играта със стикитата? Нещо не успявам да се ориентирам като кликна на линка ме връща на правилата.

Регистрацията за играта мисля, че започва в понеделник.

# 612
Купих си от прелестното сирене с кайсии. И с червени боровинки. Ох.

# 613
Ох и аз  Laughing..преядох със свинско вратле. Не е на промоция, ама пуста лИбоФффф...

Взех от препарата против котлен камък. Редичък е доста, което значи, че бързо ще замине. Но за левче - толкоз. Иначе чисти...

Търсих ХХЛ суровата наденица, пък тя май от другата седмица. Щях да ходя да се карам що не са извадили  ooooh!

# 614
  • оттам, откъдето започва България
Laughing Тета, с това твое ядене на месо създаваш впечатление, че си поне 100 кг.
Спри се, де! Я, какви хубави пиперки се продават, домати има, краставици.

Общи условия

Активация на акаунт