Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 230
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 960
Именно, то и да искам да видя нещо, не мога да се доредя, не че и тук не е същата работа, че и по-зле, просто изказвам възмущение.

# 961
Не е чак толкова зле положението, поне при нас де, в София нямам идея..
Например тази сутрин бях сама пред кутиите с маратонките и спокойно си взех два цвята от номера и се изтеглих встрани, да си ги разгледам на спокойствие.. А и много по-спокойно ми е така, без продавач, който да ми виси на главата и да не мога да си събера акъла... Не ми пречат и извадените дрехи - търся си, като си намеря моя номер, си го вземам, нищо, че не е опакован-голям праз, и без това вкъщи всички си ги вадят от опавоквите, нали?

Харесах потниците и бикините от четвъртък-май ще ходя пак за тях.

# 962
Хубави ли са маратонките?
Мисля за ходя след работа, но дали ще останат, искам да взема и клинове и блузки?

# 963
Тук също не е толкова зле - ако отида през деня е полу-празно - и на паркинга, и вътре. Дрехи и аз съм вадила (а даже и съм пробвала - като пуснат някоя риза, яке, жилетка, за които се колебая, обличам върху дрехите с които съм), така че не трябва да се оплаквам. Но никога не се бутам в навалицата. Случвало ми се е да избутам жена, която стои като хипнотизирана - даже наскоро се случи - стоеше с количката при саламите, беше блокирала една трета от стелажа (нямаше други хора наоколо) и няколко минути просто зяпаше. Нито разглежда, нито чете етикети - само гледа в една точка, по посока на продуктите. Разгледах околните щандове, но като видях, че не се маха, поместих количката й, за да стигна до това, което исках да взема (тя май се обиди).
Затова пък, между 5 и 7 е лудница - избягвам тези часове, когато имам възможност.

# 964
В Лидл на Ботевградско почти нямаше хора.
Взех от два вида момчешки дънки по 2 размера. Не успях на място да преценя кой ще му стане. Меки са хубава материя и за 18 лева.
Взех една пижама и една блуза.

Маратонките /летните с мрежа ми харесаха. Чудех се дали да взема едни 36 номер....извадих ги от кутията и видях, че подметката е мръсна. Тоест или са носени или са пробвани някъде другаде...та се отказах.

# 965
  • София
Гръцкия тахан от тази седмица- подсладен ли е?

# 966
Здравейте!
 Търся батерия за баня от тези които са за вана някъде да сте видяли изостанали?
Благодаря предварително

# 967

Преписвам ти от какаовия:

62% мляно сусамово семе
кафява захар
6%нискомаслено како на прах
палмово масло
емулгатори
лецитини/соеви/, полиглицерол полирицинолеат, ванилин, ароматизант.

# 968
  • София

Преписвам ти от какаовия:

62% мляно сусамово семе
кафява захар
6%нискомаслено како на прах
палмово масло
емулгатори
лецитини/соеви/, полиглицерол полирицинолеат, ванилин, ароматизант.

Благодаря, Тетаbouquet

# 969
Харесах черното шушляково елече за момче, 20лв дето е. Отговарят ли на размерите си? Хубаво ли е?

# 970
Харесах черното шушляково елече за момче, 20лв дето е. Отговарят ли на размерите си? Хубаво ли е?

# 971
Аз си взех за мен такова елече миналата година - 164, момчешко, сивичко....държа си го на работа:grinning:

# 972
  • Варна
Взех маратонки момчешки 33 номер - дано му станат. Тези с вързанките са много леки, направо перце. С лепките, то и на снимката си личеше още, са доста твърди, тромави и тежки, подметката не се огъва, твърда е.
Чудех се дали да не взема и 34 номер и довечера да мерим, едните да ги върна...и сега ме е яд, че не направих така. Довечера едва ли ще има. Сега имаше по един чифт на всеки номер, от всеки модел ....
Взех си и какаов тахан и ябълки - 4 стикита ъгейн.

Има какаов тахан в ЛИДЛ!? Колко струва?

# 973
  • София
Еййй, на това палмово масло няма ли да му секнат доставките!!! Омръзна ми във всяко сладко нещо, което се продава в магазина, да го има и като отворя опаковката, да ме лъхне гадната му миризма. Вече и в любимите ми бисквити "Еверест" (няма ги в Лидл) са го набутали. Спирам да купувам всичко, в което има палмово масло. Бойкот!
Извинявам се за офф-топика, но не се сдържах като видях, че и в тахана са го набутали.

# 974
Айнщайн, има какаов тахан, но аз го вземам за детето-мажа на филии вместо течен шоколад, а не за мен.
Струва 5 и нещо за 350г.
Ето съотношенията на 100г:
М-40.4г
В-34.3г
Б.-17.7г

Палмовото масло мен не ме бърка, колкото гадната захар - набъкана навред, че дори и в колбасите и саламите..бляк.

Общи условия

Активация на акаунт