Vip Brother 2017

• 110 661
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Съвсем го обърнаха на трудова борса. Можем да очакваме всеки вип безработен, да бъде любезно подслонен в къщата. Проблемът е, че повечето са така, та не можем да сме сигурни, кого ще го огрее...

Абсолютно вярно! Трябват им пари за нещо, за някаква глезотийка или дълго време не участват в никакъв проект, остават без пари и веднага си уреждат участие в ТВ формат. Хонорарите са доста добри.

# 796
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Моля да внимавате какво говорите за тази цинична и вулгарна жена, така наречената Баба Вили. За ваша собствена сигурност е.
Една потребителка ме заплашва на лични да внимавам какво говоря за бабата?!?
Да не погне и вас.

Ухаааа  Laughing Защо не цитира някоя сочна псувна ня баба Вили и да си гледа работа въпросната потребителка   hahaha

Съвсем го обърнаха на трудова борса. Можем да очакваме всеки вип безработен, да бъде любезно подслонен в къщата. Проблемът е, че повечето са така, та не можем да сме сигурни, кого ще го огрее...

Както се казваше в една статия - А редакторите разполагат с два пъти вече превъртян списък от отчаяни звезди, като тяхната задача е да изберат най-най-отчаяните от тях, които да влязат в къщата този сезон. 

Не е като да е лъжа  Laughing

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 21:40 от Nikolija

# 797
  • Испания
"Девойките" съвсем слънчасаха.

Антония показва нови джуки, Кичка - бюст.

# 798
По-хубави са от на Катя "гордостите".

# 799
  • София
уха, кичка прелива!  ай в брадъра не изглеждаше толкова надарена.

# 800
  • sofia
Ще се пукнат от яд Ритоните сега! Хем по брой участия в Сизърс Палас ги бие, хем по бюст!
Ма хубава си е Кичка!

# 801
  • Испания
Ivaylo77, темата мина 50 страници.

Аудио цитат от книгата на Миглена от главата "Номинации":

https://www.facebook.com/myvipbro/videos/1475042935923869/

Чудесна идея!

Харесвам тази жена. И винаги съм я харесвала.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 22:30 от smileys

# 802
Ще се пукнат от яд Ритоните сега! Хем по брой участия в Сизърс Палас ги бие, хем по бюст!
Ма хубава си е Кичка!

Била  е хубава.  Peace
А с тия напомпани цици, хептен е заприличала на долнопробна чалгарка.  Peace
Джуките на Тоца нЕма да коментирам.  Mr. Green

# 803
А, Кичка не ги е напомпала сега, още през 90-те в Америка. Сега просто ги е показала леко, ама не й е за първи път:

Не знам, ама Кичка добра-лоша поне не си трае и има характер с ясно изразено мнение. Докато Ритонката не я разбрахме каква е, една никаква там дето само цупеше устни и човек не знае какво да очаква от нея.

# 804
  • София
Ритонката не влиза в пряк конфликт.

# 805
  • София
Не ми изглеждат напомпани, по-скоро пристегнати от по-малкия сутиен. Но в лицето нещо си е освежавала.

# 806
Е, много ми е противно Кичето, независимо наливала ли е или не.

# 807
Аааа, Кичето на мен ми е любимка. Харесвам я. Народен човек, предвидима...абе кефи ме.....

# 808
  • София

А с тия напомпани цици, хептен е заприличала на долнопробна чалгарка.  Peace
Джуките на Тоца нЕма да коментирам.  Mr. Green

И аз не харесвам толкова напомпани,  Кичка си е кичозна, но Ритонката в ежедневието си е потресаваща - Виметата и са огромни, отдавна загубили битката с гравитацията, поради което дори и със сутиен се позиционират около нивото на талията. А тя вместо да вземе мерки /корсет или нещо по- специализирано/, умишлено акцентира върху тях.

# 809
  • Испания
Нико Тупарев разкри измамна схема с "ВИП Брадър"! Мошеници вадят пачки с марката на шоуто

Измамна схема за бързо и лесно забогатявене, която спекулира с марката "ВИП Брадър", разкри продуцентът на риалити формата Нико Тупарев. Схемата се разиграва от неизвестни засега лица в най-голямата социалната мрежа "Фейсбук".
Там е създадена фалшива страница на предаването. Тя публикува подвеждаща информация, различна от истината, която се разпространява от лековерни медии. Според Тупарев целта на хората, които стоят зад фалшивата страница е да изкарат някой лев на гърба на шоуто му.
"Някои медии препечават "новини" от въпросната фалшива страница. Тя трупа последователи, след това ще сменят името й и ще я продадат на някого. От една страна ни правят пиар, но пък ние трябва да се оправдаваме, че нещо, което са написали, не отговаря на истината. Нищо чудно да се окажем виновни, че някой на наш гръб си е правил бизнес", изригна Тупарев в интервю пред столичен седмичник.
Фалшивата страница се казва "VIP Brother 2017" и на стената й са публикувани няколко звезди, за които вече се писа, че ще са сред участниците във формата. С последната публикация пък и Николета Лозанова е обявена като ВИП-съквартирант, а както вече ПИК неколкократно писа, нейната роля в новия риалити сезон ще бъде на водеща.

Оригиналната страница носи наименованието "Big Brother Bulgaria" и може да бъде лесно разпозната от феновете на предаването по синьото стикче след името. На нейната стена няма публикуван нито един потенциален участник. "Има всякакви хора сред участниците. Но няма да издаваме предварително нито един от съквартирантите", категоричен е Тупарев.

Общи условия

Активация на акаунт