Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 782
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Мазните петна първо посолявам, докато си свърша каквото правя. След това разтърквам леко под вода (запирам) с веро. След това пера задължително с течен, това вече и на другия ден може да е - на дълга, високи градуси и ала-бала (това е ясно). За течния последно го научих от тук и го спазвам.  bouquet

# 196
Guess, за калъпчето. Simple Smile

Pagocт, точно за това и аз пуснах с гел Омо, но уви - не стана от първия път. Simple Smile

# 197
Аз пък нямам мазни петна . ..  Mr. Green Mr. Green

Сетих се лафа едно време - един мъж дуднел на жена си, че всеки ден си купувала нови и нови козметики. Тя му отвърнала: Аз какво съм виновна, че измислят все нови и нови .  hahaha

Тъй де, да се спрат....че ние явно нИ моЕм .. Laughing

Ей я Смайл - то калъпче, то оня за петната от дезодорант, ей тъй- по погрешка дето беше купен  Mr. Green,  сега този....тъй, тъй, тъъййй....  Grinning

# 198
О, да, сапунът за петна с говежда жлъчка Хайтман/Бекман/W5/Denkmit е великолепен, ама... малко е скъп. W5 беше на добра цена, но не са го пускали от години в Лидл (тъпаците гадни).

Новите парфюмни перлички Denkmit са с аромат на лотос и миришат чудесно, но 9 лева...
кои са тези парфюмни перлички?За какво са.Има ли снимка?

# 199
Има снимка, но не на тези с лотоса.
Скрит текст:
За парфюмиране са, не омекотяват. Слагаш там колкото се слага в барабана, после дрехите и пускаш машината и накрая дрехите ти миришат на парфюм без да ползваш омекотител.

# 200
Няколко пъти пробвах да махна мазни петна с препарат за миене на чинии и не видях положителен ефект. Напоследък пера такива дрехи само с течен препарат. Намазвам с него петното непосредствено преди пране, разтървам леко, стои така, докато заредя и пусна пералнята, и това е. В повечето случаи се изпират от първия път, рядко от втори, което е една от причините да не изключа течните от перилния си арсенал.
Ако положението е много тежко или дрехата е от фина материя и не търпи агресивни препарати, поръсвам с талк, оставям да престои и след това пера, както обичайно.
Единственият прахообразен, който при мен се е справял без забележки с мазни и всякакви други петна върху цветни дрехи, е Ариел за цветно, но с него възникнаха проблеми при дългата употреба и към момента съм го ограничила.
Използвам случая отново да похваля течния Formil color concentrate. Купих го за втори път и не съжалявам. Пере добре на ниски температури, премахва петна, няма пренос на цветове върху дрехите, тъканите изглеждат гладки, има ненатрапчива миризма. За мен качеството е изненадващо добро като за собствена марка.
Не мога да кажа същото за един течен австрийски Персил за бяло, подарен ми от роднина, който спешно мина на прахове за чувствителна кожа. Не можеше да изпере петно от кръв, камо ли други. Иначе с общото замърсяване се справяше много добре, обаче с петната - не. А беше в срока на годност. Странна работа, може би не е бил съхраняван в подходящи условия.

# 201
Искам да споделя колко разочарована останах. През последните 4-5 години в Сащ ползвах капсули Персил и бях доволна. В България съм си вече за постоянно от няколко месеца и пробвах нашите капсули Персил... Shocked само кутията изглежда истинска, вътре капсулите са все едно аз съм ги запечатвала в час по ръчен труд...не пере добре, хавлиите приличат на едра шкурка след пране. Отвратена съм. Купих си на прах, и слагам коколино или ленор...не е истина какви боклуци продават и то за не малко пари.
Оплаках се. Mr. Green

# 202

Сетих се лафа едно време - един мъж дуднел на жена си, че всеки ден си купувала нови и нови козметики. Тя му отвърнала: Аз какво съм виновна, че измислят все нови и нови .  hahaha

Тъй де, да се спрат....че ние явно нИ моЕм .. Laughing

Няма да се спрат докато могат да измъкнат пари от клиентелата. Колкото повече препарати, толкова по-добре.

# 203
Много ясно, че няма да се спрат . .... Grinning

Аз понеже съм скръндза, нито кърпички купувам, нито специализирани продукти и добавки. Справям се само с прашеца...

Но все пак - който каквото му е на сърце. Важното е щастие в душата да има...Sunglasses

# 204
  • Ловеч
Няколко пъти пробвах да махна мазни петна с препарат за миене на чинии и не видях положителен ефект. Напоследък пера такива дрехи само с течен препарат. Намазвам с него петното непосредствено преди пране, разтървам леко, стои така, докато заредя и пусна пералнята, и това е. В повечето случаи се изпират от първия път, рядко от втори, което е една от причините да не изключа течните от перилния си арсенал.
Ако положението е много тежко или дрехата е от фина материя и не търпи агресивни препарати, поръсвам с талк, оставям да престои и след това пера, както обичайно.
Единственият прахообразен, който при мен се е справял без забележки с мазни и всякакви други петна върху цветни дрехи, е Ариел за цветно, но с него възникнаха проблеми при дългата употреба и към момента съм го ограничила.
Използвам случая отново да похваля течния Formil color concentrate. Купих го за втори път и не съжалявам. Пере добре на ниски температури, премахва петна, няма пренос на цветове върху дрехите, тъканите изглеждат гладки, има ненатрапчива миризма. За мен качеството е изненадващо добро като за собствена марка.
Не мога да кажа същото за един течен австрийски Персил за бяло, подарен ми от роднина, който спешно мина на прахове за чувствителна кожа. Не можеше да изпере петно от кръв, камо ли други. Иначе с общото замърсяване се справяше много добре, обаче с петната - не. А беше в срока на годност. Странна работа, може би не е бил съхраняван в подходящи условия.

Какъв проблем възникна с Ариел Колор след продължителната му употреба?

# 205
  • Пловдив
Аз да споделя ,купих препарата за петна от пот и ще го пробвам .
Но с др.петна се справям с MAX CLEANER и много съм доволна .
Натърквам петното и след 15 минути изплаквам и няма петно .
То представлява едно стикче ,като сухо лепило .
Благодаря на Пролетно цвете за помощта за препарата .

# 206
Това наистина беше добро. Още ли съществува? Май свищовско беше. Абсолютно никъде не съм го виждала от години. Преди го купувах от един магазин „Европа“, който за нищо не ставаше откъм храни, но предлагаше продуктите на много български фирми.

# 207
  • Пловдив
Това наистина беше добро. Още ли съществува? Май свищовско беше. Абсолютно никъде не съм го виждала от години. Преди го купувах от един магазин „Европа“, който за нищо не ставаше откъм храни, но предлагаше продуктите на много български фирми.
Аз съм от Пловдив .
Намирам го в Лекси ,Триумф и понякога и в левчето .
Няма го винаги за туй си купувам по 3 –4 бр.доста ми влеза в употреба .

# 208
Какъв проблем възникна с Ариел Колор след продължителната му употреба?
Писах преди време. Тъканите се завласиха; появи се пилинг; цветните дрехи избледняха така, сякаш са носени с години; цветните чаршафи също изглеждаха зле. След като минах на Персил колор прах положението се подобри. Но пък с петната възникна проблем. Според мен Персил не се справя особено добре с тях, въпреки не знам колкото си ензима.

# 209
Аз съм от Пловдив .
Намирам го в Лекси ,Триумф и понякога и в левчето .
Няма го винаги за туй си купувам по 3 –4 бр.доста ми влеза в употреба .

Моля за снимка на този стил и каква е ориентировъчно цената му?

Общи условия

Активация на акаунт