Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 627
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете къде намирате новото ОМО Ultimate color, защото аз никъде не успях да го открия, освен в едно квартално магазинче на цена 12 лв.... А знам, че е около 8 лв. по принцип...Rolling Eyes

# 466
И аз го дебна на промоция...
В Емаг го видях на 8 лв., но с доставката пак идва на редовна цена и се отказах. Мерак ми е да го пробвам...

# 467
Омо беше до четвъртък на промоция в Лили. В ДМ, в Билла също съм виждала в новата опаковка за цветно. Не съм им следила скоро промоциите, защото съм се запасила с Персил прах и гел Омо и не ми се е налагало.

Моля, ако някой е виждал зелено Коколино на промоция в някоя верига в София да сподели. Търся го отдавна, но само в Лидл го намирам и си е все на редовна цена.

# 468
При нас до сега Омото, което е било на промоции, е със старата опаковка. Последно помня в ДМ беше намалено, ама пак дъртото... А аз искам от новата ...

ПС...Омото в Лили, за което говориш, е било само гел...нямало е прах !

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 12:16 от teta75

# 469
  • София
При нас до сега Омото, което е било на промоции, е от старата опаковка. последно в ДМ беше намалено, ама пак дъртото... А аз искам от новата ...

Именно...и аз другото само намирам, а новото само на едно място на цена 12 лв..

# 470
В Елитис голямото омо 40 пранета е 12,89  в момента, но на картинката е само течното

# 471
Говоря за София. В края на юли взех  гел Омо от ДМ, намален на 6.89 лв, с отстъпка за РД ми излезе към 5 и нещо. Още тогава бяха само новите и прахове, и течни. Взех го от квартален магазин. В Мол Сердика, където работя, го има и в трите магазина, предлагащи  перилни препарати - ДМ, Лили и Билла. В кварталния Кауфланд обаче е само в старата. Явно доста количество са заредили.

# 472

Моля, ако някой е виждал зелено Коколино на промоция в някоя верига в София да сподели. Търся го отдавна, но само в Лидл го намирам и си е все на редовна цена.

Може ли линк или снимка на това Коколино?

# 473
  • Плевен
Ако питате за това Коколино го има в Лидъл и Кауфланд, но наистина не е на промоция.

# 474
  • София
Някой може ли да ми каже този прах за ръчно пране ли е? Извинявам се за лошото качество на снимката.

Скрит текст:

# 475
Мисля, че става за ръчно....разчитам "миене с ръце" отдолу... "сто хери"- "с ръце".

# 476
  • София
Мисля, че става за ръчно....разчитам "миене с ръце" отдолу... "сто хери"- "с ръце".
Ох, много ме е яд. Понеже много за бързо влязох в един гр. супермаркет и нямах време изобщо да гледам, грабнах го ей така, за проба само, малка кутийка е и като пристигнах в къщи и го разгледах, установих, че май е за ръчно пране и няма да мога да го ползвам, защото почти не пера нищо на ръка, а ако пера, ползвам течен препарат...  Sad

# 477
A защо въобще си купувате перилни препарати от Гърция? Това нещо като сувенир от екскурзията ли е? Не съм много запознат (никога и през ум не ми е минавало да купя), но силно се съмнявам съотношението качество/цена да е по-високо от у нас.

# 478
Има и две ръчички нарисувани...Confused

# 479
  • София
Защото мирише различно от тези в БГ. И защото искам да пробвам нещо ново. Освен това е малка кутийка, един вид сувенир, да. Simple Smile

По-скоро исках да питам, дали с прах за ръчно може да се пере в пералня. Май не може... Sad

Общи условия

Активация на акаунт