Перилни препарати и омекотители – 48

• 75 378
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Хм, вие сега ме замислихте. Тъкмо си купих Персил сензитив да го пробвам за чаршафи и хавлии. Досега прах с Омо за бяло и нямам особени поражения откъм избелване, изключая едни цветни чаршафи от English Home, но не е болка за умиране.
Но... хората с проблеми с какво си перат цветните дрехи? То тогава всичко трябва да им е избеляло, имайки предвид, че няма прах за цветно сензитив...
Пера хавлии, бельо и чаршафи само с Персил сензитив на 60 градуса. Нямам забележки с цветовете на чаршафите и бельото. Кърпите, на които на етикета е посочено 60 градуса, също не са изсветлели. Тези, на които е посочено 40 градуса определно избеляха с един-два тона.

# 691
от утре ще има намаление на omo ultimate гел в ДМ  - 6,89 Simple Smile
и който не е успял да вземе bingo омекотител - 1,99

И течен, и на прах Simple Smile
Взех от ДМ течен за цветно да го пробвам. Никога не съм ползвала ОМО, пък тук много го хвалите  Laughing

Чак пък много и изобщо да се хвали гела Омо не си спомням, но щом казваш ...  Whistling

# 692
  • София
Скрит текст:
Хм, вие сега ме замислихте. Тъкмо си купих Персил сензитив да го пробвам за чаршафи и хавлии. Досега прах с Омо за бяло и нямам особени поражения откъм избелване, изключая едни цветни чаршафи от English Home, но не е болка за умиране.
Но... хората с проблеми с какво си перат цветните дрехи? То тогава всичко трябва да им е избеляло, имайки предвид, че няма прах за цветно сензитив...
Пера хавлии, бельо и чаршафи само с Персил сензитив на 60 градуса. Нямам забележки с цветовете на чаршафите и бельото. Кърпите, на които на етикета е посочено 60 градуса, също не са изсветлели. Тези, на които е посочено 40 градуса определно избеляха с един-два тона.

Благодаря, Smile! Simple Smile Тъкмо обмислях как да го комбинирам 50:50 с Персил за цветно, но ти ме обнадежди. Ще карам направо с него значи...

# 693
РРР, само да уточня, че чаршафите ни са цветни, но не тъмни , 100% памук ранфорс. При тъмните цветове може би би имало поражения.

# 694
  • София
Моите чаршафи също са светли и памучни, а проблемните (които изсветляха) са сатениран памук, ако обработката на памука има значение за трайността на цветовете. Но карай, няма да ги жаля, то нищо не е за цял живот все пак. Като избелеят безвъзвратно, ще си купя нови.  Предлагане бол. Simple Smile

# 695
Благодаря за влючванията.Синът ми е близо месец с ур тика рия,на прибежки.Началото и съвпадна с нова туба Персил360,елиминирах уж останалите вероятни причини,но пристъпите си остават,така че се завърнах на познатия и безпроблемен Денкмит.
Тъй като не зная дали наистина е от праха си {вслучая течен Персил, какъвто не съм ползвала от години,откакто чета темата)търся алтернативен вариант,който да устройва цялото семейство.

# 696
Денкмит устройва идеално цялото семейство.

# 697
Мисля, че беше коментирано, че Импресан е подходящ при чувствителност...но нека потвърдят

# 698
А каква е разликата при Омо в новите и в старите опаковки, само визията ли или има и промени в състава?

# 699
Само опаковката са сменили.

# 700
Само опаковката са сменили.
Благодаря, Гес. Бях пратила ММ за Омо и той ми каза, че имало и от двата вида и затова реших да попитам.

# 701
В новата опаковка е по-пресен, така че аз бих взела него.

# 702
Така ще направим.

# 703
Петна от мастило на тонеркасета също ли първо с лакочистител трябва да се третират или трябва нещо по-специално?

# 704
Петна от мастило на тонеркасета също ли първо с лакочистител трябва да се третират или трябва нещо по-специално?
Може да попиташ и в другата тема: http://www.bg-mamma.com/?topic=982937

Общи условия

Активация на акаунт