Перилни препарати и омекотители – 48

• 75 647
  • 761
  •   2
Отговори
# 300
375 г са моите ароматни перли, тези явно са наполовина. Ако решиш пробвай.

Поръчах комплекта, не съм ползвала перли...ще пробвам тези.
И Ленор омекотител не съм ползвала с години, така че и него ще пробвам.
Дано съм доволна.

# 301
  • оттам, откъдето започва България
Ще се радвам да ти харесат.
Сега видях, че от днес в ДМ Ариел течен 2,6 л е на 12,79 лв. за 40 пранета. Който има нужда, сега е момента.

# 302
  • Ловеч
Губиш 5 лева, печелиш чиста дреха...

Дано само да го има в нашия ДМ!

# 303
Някой засичал ли го е във веригите.И ако да в кои ?Вчера го търсих в квартала ,но без успех . Sad

http://www.persil.bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D0 … %D0%B0%D1%85.html

И понеже съм на тема Персил .Дадоха ми това чудо за 27 пранета ,но не знам става ли за цветно.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 08:44 от Анонимен

# 304
В брошурата на Фантастико го има

# 305
В брошурата на Фантастико го има
Благодаря , но за съжаление в Плевен си нямаме Фантастико.

# 306
Дяволски чаровна, този Персил го взех от ДМ преди две седмици като беше намален. Със сигурност го има в магазините им в София. Видях го в Сердика Център и на метростанция СУ.

Взех гел Денкмит за вълна, пуснах жилетката, добре и се отрази 😂. А за миризмата... влюбена съм😍

# 307
# 308
И понеже съм на тема Персил .Дадоха ми това чудо за 27 пранета ,но не знам става ли за цветно.
Скрит текст:
Френски Персил на Юниливър.
В него има толкова малко избелители, че да кажем, че става. Е, малко, но ги има. Ти си решаваш.

Персил за цветно с лавандулов аромат го видях преди дни в една бургаска верига супермаркети. Сега гледам, че и сайта на Персил са променили и този за бяло с лавандулов аромат го няма там. Значи, както и предполагах, го спират.

# 309
Гес, какво съдържа Спот на Перилис? В смисъл, на какво би се дължало евентуалното му действие? Гледам не е написано да съдържа ензими, избелители... На състава е написано само някакъв % нейонни ПАВ и другите химични неща нищо не ми говорят...

# 310
Тогава не знам какъв състав е имал прахът и не ме е интересувало, но белите чаршафи на майка ми са снежно бели и сега, а 30 години са минали.
Може пък да е до врътливата пералня Рига, или там каквато и да е била.

Перилните практики са били (бяха) различни преди 30-40 г. Температурите са били по-високи. а и сравнително често са ползвали хлорни избелители-белина. Хората все са намирали начин да си поддържат бялото-бяло. Сега е по-лесно от всякога, трябва само да знаеш кой прапарат и коя машина да си купиш, колко да сложиш и кое копче да завъртиш/натиснеш.

# 311
Гес, какво съдържа Спот на Перилис? В смисъл, на какво би се дължало евентуалното му действие? Гледам не е написано да съдържа ензими, избелители... На състава е написано само някакъв % нейонни ПАВ и другите химични неща нищо не ми говорят...
Съдържа някакъв разтворител, но наистина не знам подробности: нямат декларации, нямат нищо.

# 312
Персила в ДМ до кога е с 35% намален ? Да пращам утре ММ, че нямам за цветно...на издихание и комбинирани капсули съм останала...

# 313
До отминалата сряда.

# 314
Мерсаж ...

Общи условия

Активация на акаунт