Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 661
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Аз го изливам на гъба и после разнасям по мивките или плочките в банята, или каквото там чистя. Много ми харесва, защото е много силен и не прави пяна. И Сано е добър, и Циф спрей, и Денкмит, но този е супер евтин – под 2 лева какво му плащаш? Последното най-много ми харесва. Simple Smile

# 331
Покажете го тоя препарат дее, зарибителки такива Grinning

# 332
Покажете го тоя препарат дее, зарибителки такива Grinning
Този от 2 лева магическия и аз го искам

# 333
Скрит текст:

# 334
Постоянен асортимент ли е, или от специалните им седмици?

# 335
Има го още, оня ден го гледах, че е нареден до редовните им почистващи неща...
Верно, че безплатен оцет-по-сладък от мед, ама мен нещо не ме кефи и туйто  Crossing Arms

# 336
Постоянен асортимент ли е, или от специалните им седмици?
В постоянния асортимент е. Миналият или по-миналият уикенд беше на промоция за 1.29 мисля, а иначе е 1.89. Аз, разбира се, го бях купила преди промоцията на редовна цена.
Точно ще влизам да си мия плочките в банята с него. 'Айде, чао!

# 337
Аууууу, скъпо бе ...  аз на 1.29 лв. го взех, и пак ми свиди  Mr. Green

В К имало Ариел и за цветно, та ММ ще ходи тая седмица ...

# 338
В сравнение с 6-те лева за Циф е без пари.
И сега установявам, че съм в темата за перилните препарати, а не в тази за свестни препарати за чистене.
Обаче нямам какво да кажа за перилни препарати, така че ще ме извините.

А, да, много се изложих. На една бяла тениска от едно миниатюрно петънце направих такава беля... Едно петънце, невидимо с просто око, не се изпра и реших да го третирам с всичко, което разполагам, защото не щеше и не щеше да изчезва. Викам, другият път като пера, ще се махне и прострях тениската. Като резултат петното все пак изчезна, но цялата тениска е на жълти петна. Смятайте, щом онова почти невидимо петънце ме е дразнило, сега какво ми е. Че тия жълти петна не се и махат.

# 339
Получих днес перлите на Ленор и омекотителя...
Подуших омекотителя на нищо не ми мирише...обаче се надявам при пране да мирише и да върши работа, че още един, който не ми харесва, а е голяма опаковка...ще се чудя за какво да го ползвам.
Нямах време да разгледам има ли надпис върху перлите на бг, само видях, че дозата е 18гр...
Та въпроса ми е тези 18гр за 5кг ли са?
И къде се слагат тези перли?

# 340
Мерят се с капачката (има две едва забележими линии вътре). Слагат се в барабана преди дрехите. Общо взето се дозират „на око“ според силата на аромата, която искаш.

Като стана въпрос за омекотители, има нови аромати от Ленор:
Скрит текст:

А Силан вече е с дълготрайност на аромата 100 дни. Grinning Беше 4 седмици, 10 седмици, сега вече 3 месеца.

# 341

А, да, много се изложих. На една бяла тениска от едно миниатюрно петънце направих такава беля... Едно петънце, невидимо с просто око, не се изпра и реших да го третирам с всичко, което разполагам, защото не щеше и не щеше да изчезва. Викам, другият път като пера, ще се махне и прострях тениската. Като резултат петното все пак изчезна, но цялата тениска е на жълти петна. Смятайте, щом онова почти невидимо петънце ме е дразнило, сега какво ми е. Че тия жълти петна не се и махат.

Чудя ви се защо си давате парите, че и дрехите си съсипвате с тези безкрайни препарати: против всякакъв вид петна, за бельо, за пердета, за сини дрехи, за черни дрехи... имало даже за нови дрехи (?!). Разберете, че не е луд този който яде баницата. В днешно време прането е толкова елементарно занимание, че едва ли има повече накъде. Днес повече от всякога обаче, фирмите искат да ви пробутат всякакви течности, пръскалки, таблетки, сашета, кърпички..., целящи само да ви поизпразнят джобовете и да ви усложнят живота, а както се оказва и да ви съсипят дрехите.
Не бих искал горното да звучи грубо, но четейки тази тема оставам с впечатление, че излишно се усложнява една много проста операция, а резултатите от това усложняване не винаги са добри.

# 342
Какво мислите за тази марка?Днеси си взех,само че не с лавандула а за цветно,но ги няма в нета Laughing

# 343
Какво мислите за тази марка?Днеси си взех,само че не с лавандула а за цветно,но ги няма в нета Laughing
Скрит текст:
Това е собствена марка на някакъв италиански супермаркет, което не означава непременно, че е нещо долнокачествено.
Нищо не мисля за нея, защото нищо не знам за нея. Ти ще кажеш какво мислиш.

Чудя ви се защо си давате парите, че и дрехите си съсипвате с тези безкрайни препарати: против всякакъв вид петна, за бельо, за пердета, за сини дрехи, за черни дрехи... имало даже за нови дрехи (?!). Разберете, че не е луд този който яде баницата. В днешно време прането е толкова елементарно занимание, че едва ли има повече накъде. Днес повече от всякога обаче, фирмите искат да ви пробутат всякакви течности, пръскалки, таблетки, сашета, кърпички..., целящи само да ви поизпразнят джобовете и да ви усложнят живота, а както се оказва и да ви съсипят дрехите.
Не бих искал горното да звучи грубо, но четейки тази тема оставам с впечатление, че излишно се усложнява една много проста операция, а резултатите от това усложняване не винаги са добри.
Не виждам къде съм писала, че ползвам
Цитат
против всякакъв вид петна, за бельо, за пердета, за сини дрехи, за черни дрехи... за нови дрехи, течности, пръскалки, таблетки, сашета, кърпички...
Много добре знам с какви замърсявания се боря и какви препарати ми трябват и никой нищо ненужно не може да ми пробута. Това, че споделям за нови продукти е единствено с цел да подпомогна някой който има проблеми с определени петна.
А относно това, че прането е елементарно занимание... Явно не се цапате във вашето семейство, защото и най-хубавите перилни препарати не се справят с всичко като напр. лютеница, мазнина, определени плодове.
Не са виновни препаратите, а аз съм си виновна, че използвах няколко един след друг без (явно) да изплакна добре предишния и че суших на слънце. Това е.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 19:23 от Guess Who

# 344
Пускам трета пералня в момента,аромата е много хубав и траен,за изпиране-рано е да кажа,засега ми прилича на Персил,а аз Ариел и Персил не понасям...Ще изхабя тубата и ще мина през ДМ,много ме зарибихте с техните препарати,въпреки,че,техните омекотители имат остра миризма на кисело,все едно има бензин вътре.

Общи условия

Активация на акаунт