Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 713
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Някой ползвал ли е омекотители на Малиция ?
Ползвала съм, но беше отдавна и не помня омекотяваха ли. Помня само, че не са концентрат, налива се доста и въобще не излизат на сметка. За това и не съм повторила.

# 571
  • София
Другата седмица течен Формил 5 л в Лидл, 11,99 лв, 66 пранета. Пише, че е различни видове и едно пране излиза 0,18 лв.

# 572
За бяло е показания.
Единствено течния концентрат бива, а този не е от него.

# 573
Другата седмица течен Формил 5 л в Лидл, 11,99 лв, 66 пранета. Пише, че е различни видове и едно пране излиза 0,18 лв.
Но картинката пише 0.20 , а долу 0.18 😁😁😁

# 574
  • оттам, откъдето започва България
Angry Изказвания без да си ползвал някой продукт според мен не са коректни.
Независимо че не е концентрат Формил за цветно пере много добре.
Признавам си, че в последните месеци не съм го ползвала, тъй като Рекс ми предлагат по-добра цена, но преди това перях само с течен Формил и съм много доволна.
Моля, нека всеки да пише от собствен опит, а не от създадено впечатление от прочетеното мнение на някой друг! Simple Smile

# 575
Аз винаги съм препоръчвала концентрата пред другия по простата причина, че освен другото в концентрата има повече нейонни и анионни ПАВ, протеаза, три гликозидази и липаза, докато в другия ПАВ (особено нейонните) са доста по-малко, има една гликозидаза и няма липаза. Сложено така, концентратът е по-добър и пере по-добре. Това не означава, че неконцентрирания няма да пере добре, но концентрираният е по-добрият избор.
Това е, просто като фасул. Оттук-нататък всеки да си прави избора и да си философства колкото си иска. Моята съвест е чиста, че съм препоръчала по-добрия от два продукта и съм посочила конкретно защо смятам единия за по-добър от другия.

# 576
  • оттам, откъдето започва България
Тогава го формулираме така: Който има нужда от течен перилен препарат с добро качество може спокойно да си вземе неконцентриран Формил ЗА ЦВЕТНО и да е спокоен, че прането му ще е изпрано. Simple Smile

За бяло също съм ползвала течен Формил, но не го препоръчвам, защото моето бяло пране се изпира по-добре с прах за пране.

# 577
Да, спокойно може особено на тази цена.

# 578
Така чаканият Омо от понеделник

# 579
Като видях, че точно ти си писала, си казах -Дано само не съобщаваш за някоя ново промоция, че се разорих. Купих си от Персила в Лилито, благодаря , че ме информира  Laughing

Това Омо е от новото, но май е във верига?, която я няма при мен...слава богу, че съм пред заплата  Mr. Green

# 580
  • София
И аз не разбрах къде е това Омо. Но и не ми трябва де.

# 581
Кауфланд... явно не се виждат отдолу буквите sorry  Simple Smile

# 582
Това горе е в Кауфланд, от днес е толкова и във Фантастико, но май само течното

# 583
Въх, Кауфланд имаме....и сега кво...тц, тц, тц...в най-неподходящия момент го пуснаха. Дано при нас да е от старото, дано.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Тета, ако това ще те успокои, при нас праховете са от старото, само течния е в новите опаковки. И аз ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт