Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 724
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Днес точно въртях чаршафи на 60 с прах за цветно.

Иначе това бяха двете алтернативи /компромисни/ - или на 60 с прах за цветно, или на 40 с прах за бяло. За спалното бельо имам предвид...Така че според мен е съвсем приемливо на 40 с прах за бяло дрехите втора употреба  Peace

# 601
  • София
От прах Омо нито ме боли глава, нито ми жълтее нещо.
Доста пресилени твърдения.
Пресилено е според теб. Всеки има право на мнение и на вкус!
Ами точно защото имам право на мнение и вкус - коментирам. Чак пък нужда от удивителни няма.

Дидка, ДМският за бяло е 15-30% кислородни избелители, ако правилно помня, така че е съвсем нормално да избелва по-силно.Омото е с 5-15% и затова е с по-универсална употреба и е подходящ за устойчиви цветове, вкл. ярки - няма да ги свали с няколко изпирания. Така че да - за чисто бяло пране прахът с повече избелители е по-ефективен.

# 602
  • оттам, откъдето започва България
E_ve, сигурно си права, но честно казано не гледам съдържанието на праховете. Откакто съм в темата разчитам на мнението на Гес, както и на мненията на съфорумки за конкретен продукт.
Купувам прах, за който има много положителни мнения, пробвам го и ако ми хареса - продължавам да го ползвам, ако не ми хареса - не повтарям.  Peace

# 603
От прах Омо нито ме боли глава, нито ми жълтее нещо.
Доста пресилени твърдения.

+ 1! Страхотен е!
+1 И аз съм много доволна от Омо-то. Пере си чудесно, а ароматът е силен само от пакета. Дрехите ухаят на чисто, нищо натрапчиво няма в аромата (за мен). Ползвам го от няколко месеца вече - говоря за Омо за цветно. За бяло търся, но не съм намерила още, залагам на Персил или Ариел отново. Мисля да взема Ariel - Mountain Spring. Ако някой може да ми предложи друг вариант, отворена съм за всякакви предложения (желателно е да са пробвани). Без течни, минах през тази фаза отдавна, вече ползвам само прахове. (опит)  Peace

# 604
Денкмит за бяло. От ДМ. Доволна ще останеш....

# 605
Има ли Персил на промоция някъде сега или в близките дни?

# 606
  • Ловеч

В Била и в Лили - 20 пранета за 6.89лв.

# 607

А този с Лавандула за цветно и той ли е на тази цена?

# 608
Всичките прахове и течни (20 пранета) и капсули (14/15 пранета) са на тази цена до сряда включително.

# 609

А този с Лавандула за цветно и той ли е на тази цена?

Зависи какво ще има в магазините като видове..

# 610
  • София
Искам да сменя старите одеала с нещо ново и естеествено.

Взех https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/kvitekulen … 0cm-hladna/family (100%), пуснах я на 30 градуса ПАМУК (или 40градуса, но по-скоро на 30), с персил за цветно, на 600оборота, нормална програма (90мин), с три центрофуги.
Ето резултата:

Имам срок до утре да я върна, но дали ще ми уважат молбата. Правилно ли съм процедира, уж гледах етикета... имам и за фино пране две програми... с Миеле вертикално зареждане пера.
В мен ли е причината или е в производителя?

И на тази съм метнал око с пълнеж от лен и коприна:
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/zavivka-60 … aberget-135x200sm

# 611
  • София
Не мога да разбера първата снимка - ватата ли се е събрала на топки? И ми прилича на още мокра завивката?

# 612
Ако ще помогне, да пиша аз как пера олекотена завивка от Лидл - микрофибър отвън, вътре силиконова вата. На 60 градуса, на дълга програма с центрофуга. Не ми се е набирала . Чисто бяла е обаче.

Снимките и аз не виждам ясно. Какъв точно е проблема - да не би да се е оцветило, т.е вътрешността да е пуснала цвят някакъв newsm78

# 613
Вътрешността е станала на попара.Върни им я още мокра даже,да се завиват Simple Smile
В Юск значи да не влизам Simple Smile

# 614
Пели веднага с рогцата.
Завивката ми се струва още мокра. Ако след изсъхване не се оправи, аз бих я върнала, защото едва ли ще топли така, на буци.

Общи условия

Активация на акаунт